- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.941
Yani canım doktoruna sor yinede ama herhangi bir folik asitle ilgili veya başka birşeyle ilgili yüksek doz alman gerekmiyorsa 400 mglık bir folik asit kullanması yeterliymiş bir gebenin fazlasıda zarar cünkü fazlasını kullanmanı gerektiricek bir durumun yoksa tabi benim öyle bir sıkıntım olmadığı için 400mglık bir folik asit tercih ettim çünkü oğlumdada yaşamadım böyle birşey ha gebe kalırım değerlerimde doktorum farklı bir durum görüpte ilacı değişmek durumunda kalırsam o ayrı bir konu şuanda gebe olmadığım icin önceden vücudumu hazırlamak istedim sadeceBende de folbiol vardı kullanmayım o zaman. Zaten dozajı yüksek diye haftada 2 kez alıyordum
Amiinn cümlemizden razı olsun.Allah razı olsun bitanem senin de güzel haberlerini alalım en kısa zamanda inşallah ben bide bu ay alerji hapı içtimgeçen ay tutmadı buayda tutmaz diye çok ilişkimde olmadı bu yüzden ilaçda almıştım hayırlısı artık bakalım neler yaşıycam
7 Ocak'a kadar bekleyeceğim olmazsam yaparım testRegl gelene kadar umudum var
Teşekkür ederim bebeğim sizin de güzel haberlerinizi en kısa zamanda alalım inşallahAy maşaAllahsağlıkla huzurla kucağına al İnşAllah
Gözün aydın canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsinEki Görüntüle 3186215 kızlaaar bugün 03.01.2023 tarihinde test yaptım reglim 02.12.2022ydi bugün tam iki test yaptım ikisi de çift çizgiii yarın hemen kan vermeye gidicem hastaneye inşallah
Masallah canım regli günün ne zamandı kac gun geciktiEki Görüntüle 3186215 kızlaaar bugün 03.01.2023 tarihinde test yaptım reglim 02.12.2022ydi bugün tam iki test yaptım ikisi de çift çizgiii yarın hemen kan vermeye gidicem hastaneye inşallah
Maşallah gözünüz aydınYa inanırmısın bu ay hiç dikkat edemedim toplam iki kez eşimle birlikte olduk son günlerde biraz mide bulantısı uyku hali ve yüzümde oluşan sivilceler yaklaşık bir haftadır adet olucak mış gibi adet kasık ağrısı oldu adetime üç gün kala bu belirtiler nedeniyle idrarda gebelik yaptım negatif çıktı bugün bir gün geçti pozitif yakaladım inşallah sağlıklı ilerler kuzum yaşımda var çünkü iki ay sonra 36 olcam
Size de maşallah gözünüz aydınEki Görüntüle 3186215 kızlaaar bugün 03.01.2023 tarihinde test yaptım reglim 02.12.2022ydi bugün tam iki test yaptım ikisi de çift çizgiii yarın hemen kan vermeye gidicem hastaneye inşallah
Ben gördüm var varKızlar şimdi yaptım bir bakarmisiniz
Yoksa ben mi yanlış görüyorum yinePapatyamaviss fnd_50 pozitifbiri M marilyn95 trueliving_ bebekheyecani
Doktor bana bunu önerdi folbiol yüksek dozmusBende de folbiol vardı kullanmayım o zaman. Zaten dozajı yüksek diye haftada 2 kez alıyordum
Tebrik ederim canım .sağlıkla ilerlesin..bende 34 bu yaşlarda hamilelik haberi duyunca daha çok umutum oluyorYa inanırmısın bu ay hiç dikkat edemedim toplam iki kez eşimle birlikte olduk son günlerde biraz mide bulantısı uyku hali ve yüzümde oluşan sivilceler yaklaşık bir haftadır adet olucak mış gibi adet kasık ağrısı oldu adetime üç gün kala bu belirtiler nedeniyle idrarda gebelik yaptım negatif çıktı bugün bir gün geçti pozitif yakaladım inşallah sağlıklı ilerler kuzum yaşımda var çünkü iki ay sonra 36 olcam
Ben gördüm var var
Evet benimde doktorum ilk bunu vermişti oğluma hamileyken de benim abim eczacı o yüzden elenatal 1 getirmişti bana içindeki vitaminler daha çok diyeDoktor bana bunu önerdi folbiol yüksek dozmus
Canım nasılsın bugün neler yaşadınaynı ilerliyoruz canım.Yoldaş olduk :)
Ben düzenli kullanamadim bu ay. B12im baya düşük acaba yükseltme konusunda çok etki ediyormuEvet benimde doktorum ilk bunu vermişti oğluma hamileyken de benim abim eczacı o yüzden elenatal 1 getirmişti bana içindeki vitaminler daha çok diye
Senin o kadar şiddetli mi kuzum ya benim de var ama sol tarafımda sol belim sol boşluğum ince ince sanki tutulmuş gibi bakalım inş hamileliğe sebeptir kuzum,Inşallah inşallah hamileyizdir bu çektiğimiz sıkıntılar mukafatla sonuçlanır inşallah bel agrım fazlalaştı sanırım dayanamayıp acile gidicem dayanamıyorum çok canım acıyor kuyruk sokumuma doğru ağrı giriyor benimde catlamanin 8. Günü ayniyiz bakalim hayırlısı acile gitsem kanda çıkar mi acaba ya yanlış çıkarda iğne yaparlarsa kötü etki yaparsa diye çok korkuyorum