- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.921
Çok teşekkür ederim güzel duların için Rabbim bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallahHayırlısı ile sağlıklı bir şekilde devam eder inşaallah canım
Çok teşekkür ederim güzel duların için Rabbim bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
Ya inanırmısın bu ay hiç dikkat edemedim toplam iki kez eşimle birlikte olduk son günlerde biraz mide bulantısı uyku hali ve yüzümde oluşan sivilceler yaklaşık bir haftadır adet olucak mış gibi adet kasık ağrısı oldu adetime üç gün kala bu belirtiler nedeniyle idrarda gebelik yaptım negatif çıktı bugün bir gün geçti pozitif yakaladım inşallah sağlıklı ilerler kuzum yaşımda var çünkü iki ay sonra 36 olcamÇok çok amiinnnnn, inşaallah
Belirtilerin nelerdi paylaşırsan çok memnun oluruz
Folik asit kullanmadığı içinmi yoksa yanls folik asit kullanımından mi aldırmak zorunda kaldıKanında pıhtılasma olanlar kesınlıkle folbıol kullanmalı.her bunye farklı malesef kimi yüksel doz kullanmalı.genelleme yapmayalım o yuzden.folık asıt ve b12 yuzunden arkadasımın bebegının kafatası gelısmedı aldırmak zorunda kaldı.
Ya inanırmısın bu ay hiç dikkat edemedim toplam iki kez eşimle birlikte olduk son günlerde biraz mide bulantısı uyku hali ve yüzümde oluşan sivilceler yaklaşık bir haftadır adet olucak mış gibi adet kasık ağrısı oldu adetime üç gün kala bu belirtiler nedeniyle idrarda gebelik yaptım negatif çıktı bugün bir gün geçti pozitif yakaladım inşallah sağlıklı ilerler kuzum yaşımda var çünkü iki ay sonra 36 olcam
Hiç dikkat edilmeyen üstüne düşülmeyen zaman daha çabuk oluyor sanırım.
İnsaAllah Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet o test öyle malesefKuruma çizgisi mi yanievet bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım testi
Gelsin peş peşe güzel haberlerEki Görüntüle 3186215 kızlaaar bugün 03.01.2023 tarihinde test yaptım reglim 02.12.2022ydi bugün tam iki test yaptım ikisi de çift çizgiii yarın hemen kan vermeye gidicem hastaneye inşallah
Mslesef yanlıs folık asıt kullanımı o yuzden bunlar tavsıyeyle degıl dr unuza sorup kullanılmalıFolik asit kullanmadığı içinmi yoksa yanls folik asit kullanımından mi aldırmak zorunda kaldı
Hayırlı ugurlu olsun ıkınızede kuzularGelsin peş peşe güzel haberlerhayırlı olsun bebeğim yarın etiketle benide sat 02.12 senin
Aa şaşırdımMslesef yanlıs folık asıt kullanımı o yuzden bunlar tavsıyeyle degıl dr unuza sorup kullanılmalı
Reglimin ilk gününden sayarak 12. Ve 14. GünHayırlı ugurlu olsun ıkınızede kuzularılıskıler hangı gunlerde oldu bızede soyleyııınn
Regl gelene kadar umudum varBelim ağrıyor hafif ben elendim bu ay bence zaten çok çok düşük bir ihtimaldikendimi boş yere heveslendirmeyim
Ay maşaAllahKızlarrrrr adetimin üstünden 1 gün geçti idrarda baktım bu şekilde bir kimyasalım 1 de düşüğüm var hem duygulanıp hemde korkuyorum lütfen dua edin ben hepinize ediyorum
Eki Görüntüle 3186198
Evet tabiki folik asit eksikliği olupta yüksek doz kullanması gerekenler dışında bir genelleme çünkü bir hamilelikte yeterli olacak gereken doz 400 mg mış ve çoğu folik asitte 400 mglık haplarKanında pıhtılasma olanlar kesınlıkle folbıol kullanmalı.her bunye farklı malesef kimi yüksel doz kullanmalı.genelleme yapmayalım o yuzden.folık asıt ve b12 yuzunden arkadasımın bebegının kafatası gelısmedı aldırmak zorunda kaldı.
Bende de folbiol vardı kullanmayım o zaman. Zaten dozajı yüksek diye haftada 2 kez alıyordumKızlar bugün folik asitim geldi internetten sipariş etmiştim solgarın folik asitini tercih ettim oğlumdaki gebeliğimde elenatal 1 kullanmıştım ama onda 30 tablet ve yüksek mevlalı adetine göre solgar 100 tablet en azından diye bunj aldım araştırmalarıma göre birçok doktorda tavsiye etmiş yorumlara göre birde bir arkadaş folbiol kullandığını söylemişti onu kullanmayın olması gerektiğinden yüksek folik asit içerdiği icin çoğu doktor tavsiye etmiyormuş araştırmalarımda bir çok hastasına bıraktıran doktor olmus söylemek istedim konu açılmısken
Netleşir dimi varsa yayine ikilemde kalcam diye korkuyorum
Aynen haklısın normalde minimum 400 mikrogram almak gerekiyor günlük. Folbiol 5 mg. Yani günlük alınması gerekenin 12,5 katı. Fazlasının idrarla atıldığını forumda bir kaç mesajda okudum ama doktordan duymadım ne kadar doğru bilmiyorumEvet tabiki folik asit eksikliği olupta yüksek doz kullanması gerekenler dışında bir genelleme çünkü bir hamilelikte yeterli olacak gereken doz 400 mg mış ve çoğu folik asitte 400 mglık haplarfakat folbiol 400mgdan fazlaymış normal rütin gebelik planlayanlar kullanmamalı herhangi folik asit eksikliği yoksa herşeyin fazlasıda zarar çünkü o yüzden paylasmak istedim