- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.001
Bak hem düne göre erken baya erken yapmışsın hemde yer farkı var sıkıntı yapma lütfenYok dun 2.40 özel hastane bugun saat 11 devlet hastanesi
Sıvı aldım bir iki saate yapcam İnşAllahO zaman çatlıyor ovu testin varsa yap bakalım
Yap kuzum İn şa Allah çatlarSıvı aldım bir iki saate yapcam İnşAllah
Bu arada ben testin ucuna su tuttum ne kadar doğru yaptım bilmiyorumçizgi dağıldı gibi oldu kuruma cizgisi falan herhalde o yüzden yanlış sonuç galiba
Yaaa şimdi gördüm inşallah kötü bir şey değildir kısa zamanda aramızda görürüz hep dualarımdasınYavrum hiç iyi değilim. Çok dua edin bana olur mu hepiniz. Giremiyorum hiç. Başımda var bişeyler.
Kuzum özelden yazar mısın bu aralar biraz yogunim bir kaç güne duzenlicem tabloyu unutmayayimCanım benide eklermisin bu ay ara verdim ama yinede sizle olmak güzel sat28 bat26Mervenur277
Evet canım bazı dönemlerde böyle olabiliyor. Muhtemelen yumurtan çatlamaya çalışıyorKızlar çok ağrım var ya yumurta çatlarken bu kadar ağrı oluyor mu? Sanki regl oluyor gibiyim. Rahmimi hissediyorum resmen ağrı sınırlarından @PapatyamavissNiqu imagination forever @fnd_50 @pozitifbiri ve diğer arkadaşlar ağrıdan çok etiket yapamadım
Bazen olur bebısm bendede merak etme.ayagını sıcak tut bugun ama ıkı corap fln gıtınKızlar çok ağrım var ya yumurta çatlarken bu kadar ağrı oluyor mu? Sanki regl oluyor gibiyim. Rahmimi hissediyorum resmen ağrı sınırlarından @PapatyamavissNiqu imagination forever @fnd_50 @pozitifbiri ve diğer arkadaşlar ağrıdan çok etiket yapamadım
İnsallah yavrum, güzel haberlerle gelelimHadi ya neyse kuzum bata daha var kırmızılar gelmeden umut hep vardır
Bu ay ben de net hissettim canım, sanki regl olacakmışım gibiydiKızlar çok ağrım var ya yumurta çatlarken bu kadar ağrı oluyor mu? Sanki regl oluyor gibiyim. Rahmimi hissediyorum resmen ağrı sınırlarından @PapatyamavissNiqu imagination forever @fnd_50 @pozitifbiri ve diğer arkadaşlar ağrıdan çok etiket yapamadım
Çatlasa da rahatlasamEvet canım bazı dönemlerde böyle olabiliyor. Muhtemelen yumurtan çatlamaya çalışıyor
Tamam canım sağolBazen olur bebısm bendede merak etme.ayagını sıcak tut bugun ama ıkı corap fln gıtın
Aynen öyle ya regl sancısı çekiyorum sankiBu ay ben de net hissettim canım, sanki regl olacakmışım gibiydi
Hahahaha buda iyiydi vallahi dogru.Prodoctor önce halihazırda olan testlerini doğru yapsın hep yalancı pozitif çıkarıyor
İnş canım inş şimdi ayakta mutfakta işlenirken sol belim sol sırtım çok ağrıdı işim biter bitmez gelip oturdum bu ay niye böyle olduk ya adet olursam baya şaşıracağımBenimde bat aynı kızlar umarım regl belirtisi değildir bende aynı setleri yasıyorum