- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 42
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.341
Kuzum senin yumurtan dün sabah çatlamıştı ilk ölçtüğün ateş doğruydu bence. Sadece ateş ölçerin sapıtmıştı o kadarO kadar lafa utandı çatladı sonunda hahahahhah valla aynen artık çatladığına şükrediyordum dün boşluk bırakmıştık bir gün öncesi değerlendirmiştik artık hayırlısı diyip önüme bakacağım çatladı ya buna şükür
Ben hamile kaldığimda ilişkiden sonra yastık hiç bir şey koymuyordum..2 dakika ayaklar havada ve sabaha kadar kalkmıyordum..bu durum bana idrar enfeksiyonu yaşatdı ama..şimdi ama 1 saat uzanıp kalkıyorum..Kızlar ya hamişler özellikle olacaksa ayakta bile olur evet de şu ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz bide nasıl yatıyorsunuz yatakta ne ayaklar havada olayını ne bel altı olayını yapmadığımız kalmadı doktor ayağını dikmene gerek yok dedi hafif bir yükselti yeter diye bide bazıları yüz üstü bile kalmış sanırım deneyimlerinizi bekliyorum
Hadı gozumuzaydın çatlatmışsın yumurtayıGönüller istiyor ki yumurtlamadan direkt hamile olayım ama mümkün değilçok sağ ol kankam o güzel yüreğinle bana destek olduğun için kanka gibi kankasın
Güzel dileklerınle ınsallah görürüz cıft cızgıyı bebısımBen önceki attığında da gördüm sanki çok hafif gittikçe koyulaşır inşallah canım
Sağol kuzucum mesajın için elbette bırakmam
Papatyamaviss ümit vermiş olmak istemem tabi anneler hissedermis hamile olduğunu bir de bende sanki bu ay senden güzel haberi alacakmisiz gibi hissediyorum inşallah yanilmayiz bebeğim
Çok sağol bebeğim bir sene önce doktor gayet güzel bir sıkıntı yok demiş ağrıları olunca gidelim dedik doktor da iki taraflı olmaya başlamış diyince bizde ameliyat olsun iki taraflı da dedik
Yerleşme olabılır
Ben hıc yatmıyorum 0Kızlar ya hamişler özellikle olacaksa ayakta bile olur evet de şu ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz bide nasıl yatıyorsunuz yatakta ne ayaklar havada olayını ne bel altı olayını yapmadığımız kalmadı doktor ayağını dikmene gerek yok dedi hafif bir yükselti yeter diye bide bazıları yüz üstü bile kalmış sanırım deneyimlerinizi bekliyorum
Yaa bende sabaha kadar yatıyorum bu ay ama enfeksiyon oldu bendede bu nedenden olabilir miBen hamile kaldığimda ilişkiden sonra yastık hiç bir şey koymuyordum..2 dakika ayaklar havada ve sabaha kadar kalkmıyordum..bu durum bana idrar enfeksiyonu yaşatdı ama..şimdi ama 1 saat uzanıp kalkıyorum..
Tabi ola bilir...zaten enfeksiyon nedir ben bilmezdim..sabaha kadar kalkmayınca oldu bende..çok zordur..şimdi ama yok çok şükür..yarım saat yetiyorYaa bende sabaha kadar yatıyorum bu ay ama enfeksiyon oldu bendede bu nedenden olabilir mi
Ben tablo dan oyle yorumlamıştım ama ateş i kızlar daha iyi bilirÇatlama olduğu gün ateş düşüyor mu canım
Gözün aydın canım senin ateş yükselmiş sonundaGönüller istiyor ki yumurtlamadan direkt hamile olayım ama mümkün değilçok sağ ol kankam o güzel yüreğinle bana destek olduğun için kanka gibi kankasın
Çatlama oldugunde yukselıyor olmadan hemen önce düşüş oluyorÇatlama olduğu gün ateş düşüyor mu canım
Sabaha kadar neden kendıne bosuere ezıyet edıyorsun.tabıkı engeksıyon olur ılıskıden bır saat sonra fln lavaboya gıt.sonrada normal hayatına dıkkat et, 15,20 dkka uzanabılırsın ılıskıdenn sonra ama o kadar dr ların ve bılımın söylediği bu canım bence kendıne ezıyet etmeYaa bende sabaha kadar yatıyorum bu ay ama enfeksiyon oldu bendede bu nedenden olabilir mi
D dra21 normal hayatına don dıcektım kuzumSabaha kadar neden kendıne bosuere ezıyet edıyorsun.tabıkı engeksıyon olur ılıskıden bır saat sonra fln lavaboya gıt.sonrada normal hayatına dıkkat et, 15,20 dkka uzanabılırsın ılıskıdenn sonra ama o kadar dr ların ve bılımın söylediği bu canım bence kendıne ezıyet etme
Bn normal uzanıyorum hatta en son ilişkide uzanamadım oyle bir vakit yoku ama hemen lavaboya gitmedim bekledimKızlar ya hamişler özellikle olacaksa ayakta bile olur evet de şu ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz bide nasıl yatıyorsunuz yatakta ne ayaklar havada olayını ne bel altı olayını yapmadığımız kalmadı doktor ayağını dikmene gerek yok dedi hafif bir yükselti yeter diye bide bazıları yüz üstü bile kalmış sanırım deneyimlerinizi bekliyorum
Tahmin ettim canım