- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.301
Peki ya ateşim niye yükselmiyorBence catladı senin yumurtan benim günlerce sürdü o uzayan akıntı son bir haftadır da sarı akıntı oluyordu
Canım benimde her regli dönemi goguslerim cok şişer agrirdi aksine bu ay hiç agri bile yok geçen aylarda hep kasık ağrısı çekerdim kesin hamileyim derdim bu ay hic biri olmadı sadece bel agrim ve iste bildiğin gibi lekelenme bakalim 2 gün sonra ne çıkacak kan28 günde bir döngüm. 18 de çatlatma iğnesi 19 ilişki tam 36 saat sonra gün aşırı devam. Bu ay ara ara belime batma oldu bide sarı akıntı. Göğüste tık yok kasıklar geçen ay daha çok ağrıdı aslında eşimin bu aydan hiç ümidi yoktu herşey normaldi. Lekelenme için korkma canım geçer evde dinlen
Gönüller istiyor ki yumurtlamadan direkt hamile olayım ama mümkün değilTamam ben ıkna oldumahahahah belkıde yumurtladın ve hamılesın Şarjım bıtıyor son kurşunumla sana yazıyorum
Hahahha aksam aksam cok guldurdun. Allah da senin yuzunu guzel haberlerle guldursunBenim akıbetim ne olacak tahmini olan var mı yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım yarın ateş ne olur
Alper Tunga öldü mü ıssuz Acun kaldı mı indi yürek yırtılır
Yada 3 5 güne belli olsa aman oylede olsa biz başka bisey bulup isteriz kadin milleti olarakGönüller istiyor ki yumurtlamadan direkt hamile olayım ama mümkün değilçok sağ ol kankam o güzel yüreğinle bana destek olduğun için kanka gibi kankasın
MerhabaaaBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ARKADAŞLAR İSMİNİ LİSTEYE YAZDİRMAK İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYEREK SAT BAT YAZSINLAR AKSİ HALDE GÖRMÜYORUM
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
@bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
@aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
LeylasiniAriyor 78fec3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melegim can 79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK 11 @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @b1k2 2 OCAK @1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK A Astrologsero 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @hiskolikk 5 OCAK @aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Onlyyou77 6 ARALIK 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @Umidini kaybetme 10 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @lavinya- 11 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @EvinuHevi 11 ARALIK 10 OCAK @yenigelin25 12 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @ecos 16 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @dra21 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK Papatyamaviss 12 ARALIK 12 OCAK @morganlafaye 16 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @destinesiaa 16 ARALIK 13 OCAK @tugbaa0 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK S Soulfly07 18 ARALIK 14 OCAK @siyah yada gri 19 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK @melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @HoneyBear 15 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 15 OCAK @Kubraslm 15 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK LeylasiniAriyor 18 ARALIK 17 OCAK @September Wind 21 ARALIK 18 OCAK @sevayd 22 ARALIK 18 OCAK @sezen0782 22 ARALIK 18 OCAK @Honeypink 19 OCAK @melegim can 25 ARALIK 21 OCAK @keug03 25 ARALIK 21 OCAK @Sunshine597 20 ARALIK 20 OCAK @gulomakgul 24 ARALIK 20 OCAK @KeriminHilali 26 ARALIK 20 OCAK @mucizem0101 21 OCAK @Asli Miraz 25 ARALIK 22 OCAK @beyons 26 ARALIK 22 OCAK @simomays 29 ARALIK 23 OCAK @bebekheyecani 31 ARALIK 26 OCAK @sklerenkimatik 26 ARALIK 27 OCAK trueliving_ 27 OCAK @dream2311 28 OCAK @savascii 30 ARALIK 28 OCAK Mervenur277 1 OCAK 28 OCAK @ozlemem 30 OCAK fnd_50 13 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @Satilucky 23 ARALIK @zynocann 26 ARALIK
İnşallah canım çok sağolcanım cok üzüldüm kimyasal olmasına hayırlı haberlerini tez zamanda alırız inşaallah...
Kuzum not aldım bu aralar yoğunum bir kaç güne eklerim inşallahMerhaba benide ekler misiniz sat 2 ocak bat 25 ocak aralık ayı olmadı inşAllah bu ay tutar
Ben önceki attığında da gördüm sanki çok hafif gittikçe koyulaşır inşallah canımIşık altında cektim mesela böyle görüyorum
Sağol kuzucum mesajın için elbette bırakmamCanım sağlık en önemlisi siz iyi olursanız bebelerde iyi ve sağlıklı olur. Her şeyin vakti ve zamanı var. Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallahsabır zor olsa da meyvesi her zaman güzel oluyor bizleri bırakma, arada yoklaaa
Çok sağol bebeğim bir sene önce doktor gayet güzel bir sıkıntı yok demiş ağrıları olunca gidelim dedik doktor da iki taraflı olmaya başlamış diyince bizde ameliyat olsun iki taraflı da dedikDuamız seninle inşallah canım benim gönlünüze göre olsun sağlıkla atlatsın eşinbenim de eşimin sağında var solunda yoktu galiba ama doktor o çok önemli değil demişti şimdi içime şüphe düştü ilk gebeliğimde de vardı eşimde yani ilk hamile kalmaya çalışırken
Not aldım kuzum bu aralar biraz yoğunum 2 3 güne duzenlerim inşallah ya da özelden de mesaj olarak at unutmayayim
Hiç sorma bizi memnun etmek zorYada 3 5 güne belli olsa aman oylede olsa biz başka bisey bulup isteriz kadin milleti olarak
Ya bu ne güzel dua böyle amin inşallah Rabbim senin ve buradaki herkesin de yüzünü güldürsün inşallahHahahha aksam aksam cok guldurdun. Allah da senin yuzunu guzel haberlerle guldursun
Sağol kuzum peki sonrasında düzenli sperm testi verdi mi nasjl sonuçlarıCanım geçmiş olsun bnm eşim de sol tarafından geçen sene ameliyat olmuştu işte
Maşallah bebeğim sağlıkla gelsinKızlar bugün de kan verdim 411 çıktı değerim.
28 Aralık 17,6
29 Aralık 35,8
31 Aralık 98,2
2 Ocak 411,2
Böyle hızlı yükselmesi umarım normaldir. Kafam sallanıyor zaten sürekli hızlı yükseldiği burdan belli galibaUmarım sağlıkla gelir.
Özel mesaj olarak atar mısın kuzumMervenur277 canım bana kırmızı kart koysana bu gün regl oldum
Bir sikinti çıkmaz inşallah kuzum stres yapma hayırlısı olsun hakkımızdaKızlar ya benimde içim daralıyor depresyona girdim giricem cumartesi günü adet olunca doktora gittim amh testi istedi 1 in altında gelirse tüp bebeğe geçecez. Benim aslında ultrasonda yumurtalıklar gayet iyi gözüküyor ama fsh ım 9.7 di 3 ay takviye kullandım felan 8.5 a düşmüştü 1 sene sonunda hamile kalmıştım ama kürtajla sonuçlandı kürtajdan sonra yine hormonlara baktık fsh 8.5 çıktı yine takviyeye başladım ama amh 1 in altında gelirse felan diye korkuyorum baya sonucun çıkmasınada daha 1 hafta var aşırı gerildim . İçimi dökesim geldi size bide yaşım daha 25 yani yumurtalıkların hiç yaşla alakası yokmuş
Bilemedim ki şimdi hiç gelmedi başımaKızlar selam benim cuma günü yumurtlama testim pikti akıntım da gelmisti, simdi bugün tekrar agrı ve seffaf yumurtlama akıntım var basına gelen oldu mu testim yok ovulasyon bakamadım
Test yaptın mı canımNormalde adet öncesi ağrım olmaz adet olduktan sonra olur şimdi yumurtlamadan beri 10 gün geçti 10 gündür kasıklarım ağrıyor hala geçmedi sağ kasık özellikle. Kimyasal geçirdiğim ayda sağ kasıktan anlamıştım hamile olduğumu şimdi değilimdir büyük ihtimalle ama neden ağrıyor
Dün kan vermiştim 0.1 çıkmıştı belki geç döllenmedir yarın bat günümBilemedim ki şimdi hiç gelmedi başıma
Test yaptın mı canım
Satı ve batı özel mesah atar mısın kuzu yoğunum bu aralar gözden kaçmasınKuzum merhaba ben de nisan annelerindenim hatırlarsın beni belki adımı değiştirdim nargizulya ben. Benim de kalbi durmuştu (( hatta ikizlermiş tek yumurta ikizi. Ben de bu grubu okuyorum. Kaç aydır deniyoruz biz de olmadı daha. Bu aydan umutluyum bakalım. 6 ocak bat