- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.361
Bence değil ya bir birim sadece düşmüş olabilir bence ben sabah iki kez ölçtiğm birinde 36.6 çıktı birimde 36.7Eki Görüntüle 3185831
Benimde böyle kızlar umarım düşüş başlamamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence değil ya bir birim sadece düşmüş olabilir bence ben sabah iki kez ölçtiğm birinde 36.6 çıktı birimde 36.7Eki Görüntüle 3185831
Kuzum her hamilenin ateşi yüksek seyredecek diye bişey yokki. Belki senin normal de vücut ısın düşüktür hamileliktede bu kadar çıkıyordurBenim atesim cikmiyor ya valla benim moralimi bozmaya başladı bu ateş 36.4 niye boyle @fnd_50 Papatyamaviss
Öyle mi ilk 3 ay 1-2 saat yatıp kalkardım sonra dedim acaba olmaması bundan mı diye sabaha kadar deneyeyim dedim demek benide etkiledi bu ay Çatlama gününden sonra şikayetim oldu zatenTabi ola bilir...zaten enfeksiyon nedir ben bilmezdim..sabaha kadar kalkmayınca oldu bende..çok zordur..şimdi ama yok çok şükür..yarım saat yetiyor
sen atesı bosver artık kuzum kendıne dert edınme testlerın bıttı dımıBenim atesim cikmiyor ya valla benim moralimi bozmaya başladı bu ateş 36.4 niye boyle @fnd_50 Papatyamaviss
döngü uzunlugun neEki Görüntüle 3185831
Cnm Bn 2 hamileliğimde de yüzüstü dogy pozisyonu seklınde hamıle kaldımBendenyarım saat kadr uzanıyorum ilk ay sürekli ayaklar havadayfı bu ay sadece destek koydum ama hemen tıkanmıyorum sabah yada öğlen yıkanıyorum mesela
11 aralıkta oldum kuzum 9 -10 Ocak gibi bekliyorum regli, 25 pikti 26 Aralık gece silikleşmeye başladı 27 Aralık sabaha karşı tamamen silikti testede gördüm 28 günde bir oluyorumdöngü uzunlugun ne
uykuluyum yazarken bıle yanlıs yazmısım kendımı demet akalın gıbı hısseettım kadın turkceyı katledıyor yaTahmin ettim canım ya be bileyim 3 aydır olmayınca ilerlesin sperm belki olmuyırdur falan diye gece birliktelikten sonra sabaha kadar yattım en az 6-7 saat bu sekilde 2 kez oldu bu ay fitile başlamak durumunda kaldım sonra
İnş bakalım ama olmadı gibi geliyor bu ayda, hiç bir ağrım kalmadı şuan, ne bileyim yaBence değil ya bir birim sadece düşmüş olabilir bence ben sabah iki kez ölçtiğm birinde 36.6 çıktı birimde 36.7
ya ahahha evet doğru söylüyorsun yauykuluyum yazarken bıle yanlıs yazmısım kendımı demet akalın gıbı hısseettım kadın turkceyı katledıyor ya
Bu gece ayaklarım yandı ya yorganın soğuk tarafını aradım resmen :) ama be bileyim olmayacak gibi hissediyorum tüm kasık batması ve vajina ağrım geçti :/döngü uzunlugun ne
Benimde 11.85 di sonra 10.06 ya dustu ama amh a daha bakilmadi cok korkuyorum
Canım geçen ay full kasık batmam bel ağrım vardı ama olmadı bence öyle düşünme sıfır belirtiyle öğrenenler oluyor açıkçası bende çok ağrı olduğunda olmayacak gibi hissediyorumİnş bakalım ama olmadı gibi geliyor bu ayda, hiç bir ağrım kalmadı şuan, ne bileyim ya
Kalbim kadar temiz bir beyaz ben elendim canım şimdi regl bekleme zamanı inşallah sende vardır bebiis trkn0709
koyulasmıs evet canımKızlar günaydın sizce koyulaşmış mı çatlatma iğnesinin 13.günü bugün(sağdaki bugün soldaki dün)
Bence koyulaşmış gibi Testleri alt alta koyup çeker misin?Kızlar günaydın sizce koyulaşmış mı çatlatma iğnesinin 13.günü bugün(sağdaki bugün soldaki dün)
bır bırım derece ıle bu kadar kendını allak bullak etme bebegım benımde oyle cıktı bır bırım dusuk , olabılır yanı barız bı dusus gormedıkce adete yoramayızBu gece ayaklarım yandı ya yorganın soğuk tarafını aradım resmen :) ama be bileyim olmayacak gibi hissediyorum tüm kasık batması ve vajina ağrım geçti :/