- 13 Ekim 2022
- 524
- 869
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.281
Allahım sen kimsenin umudunu kırma bekleyen herke ver kimsenin kucağını boş bırakma kimseyi kimseye iç geçirecek şekilde baktırma aminBenimde bat 3 Ocak inşallah olmam ya hamilenin duası kabul olur duanızı bekliyorum
Tamam ben ıkna oldumEczaneden ben alana kadar o daha çabuk gelir kanka emin ol hahahjajaj burdan inecem şehre de alacam da ohooooooo
Benimki gec döllenme filan oldu herhalde ya kac gunde bir regli oluyorsun sen bide belirtin varmi benim acayip bel agrim var yani bugün test yaptirmasam kesin regli oldum derdim insallah şu lekelenmede biter cok korkuyorumAmin inşallah çok teşekkür ederim ikimizin bat tarihi aynı yarın. Çok sevindim senin testi görünce Allahım banada nasip olsun dedim. Bu aralar işte sıkıntılı dönem yaşıyordum bana ilaç gibi geldi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın amin
Cnm Senınkıde aynı benım gibi çok yükselmeden düşüşe geçmişMerhabalar hanımlar . Birşey sormak istiyorum . Yılbaşı gecesi kan tahlilim 35.75 ti gebeliğin ilk haftası olduğu için böyle çıkmış olabilir dedi hemşire . Bugün tekrar bı kan verdim . 26 çıktı değer . Dış gebelik olma ihtimali varmı acaba spiral de yerindeymis kayma gibi bı durum yokmuş
Ates sabah yataktan kalkmadan en az üç saat uyku ıle dıl altından ölçülerek baz alınır, akşam veya sabah aynı saatte olcmedıgımız her ates bızım ıcın önemsızdır canımYa kızlr benim ateşim 36.8 çıktı noluyor şimdi buna göre ben hiç bilmiyorum
Spıralle mı hamıle kaldınız yerınde olsa kalamazdınız bence mantıken amacı korumak degılmıMerhabalar hanımlar . Birşey sormak istiyorum . Yılbaşı gecesi kan tahlilim 35.75 ti gebeliğin ilk haftası olduğu için böyle çıkmış olabilir dedi hemşire . Bugün tekrar bı kan verdim . 26 çıktı değer . Dış gebelik olma ihtimali varmı acaba spiral de yerindeymis kayma gibi bı durum yokmuş
Ben nolur nolmaz her ay sadece o aya yetecek kadar alıyorumO kadar umudum yok ki hamile olduğuma dair trendyoldan erken gebelik testlerine zam gelmeden diğer ay için garantiye aldım
Evet spiralle . Adetim geçti evde test yaptım pozitif çıktı . Daha sonra kan verdim emin olmak için değer 35.75 çıktı . İlk haftalarda olduğu için gebeliginiz değeriniz düşük çıkmıştır dedi . Bugünde yaptığım tahlilde 26 ya düştüğünü gördümSpıralle mı hamıle kaldınız yerınde olsa kalamazdınız bence mantıken amacı korumak degılmı
Ben yeni öğrendim kuzum çok teşekkür ederim yarın bakacağımAtes sabah yataktan kalkmadan en az üç saat uyku ıle dıl altından ölçülerek baz alınır, akşam veya sabah aynı saatte olcmedıgımız her ates bızım ıcın önemsızdır canım
Kimyasal olmuşEvet spiralle . Adetim geçti evde test yaptım pozitif çıktı . Daha sonra kan verdim emin olmak için değer 35.75 çıktı . İlk haftalarda olduğu için gebeliginiz değeriniz düşük çıkmıştır dedi . Bugünde yaptığım tahlilde 26 ya düştüğünü gördüm
Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için sizede çok geçmiş olsunCnm Senınkıde aynı benım gibi çok yükselmeden düşüşe geçmiş
Maalesef kimyasal gebeliktutunamadan oluşmadan..
Bnımde baksam kanamam basladı 9a düştü bugun değer.
Senınde 2 güne düşer cnm
Geçmiş olsun
28 günde bir döngüm. 18 de çatlatma iğnesi 19 ilişki tam 36 saat sonra gün aşırı devam. Bu ay ara ara belime batma oldu bide sarı akıntı. Göğüste tık yok kasıklar geçen ay daha çok ağrıdı aslında eşimin bu aydan hiç ümidi yoktu herşey normaldi. Lekelenme için korkma canım geçer evde dinlenBenimki gec döllenme filan oldu herhalde ya kac gunde bir regli oluyorsun sen bide belirtin varmi benim acayip bel agrim var yani bugün test yaptirmasam kesin regli oldum derdim insallah şu lekelenmede biter cok korkuyorum
Aklına takılan bısey olursa sorBen yeni öğrendim kuzum çok teşekkür ederim yarın bakacağım
Spıralle olduysa sağlıksız ondan olmuş olabılır cunku normalde onun o kanatlarında sperm öldürücü etkı var ve tüpleri kapıyor geçmemesi gerekırdı kı gecmıs geçende muhtemelen sağlıksız olmuş spıralını başka yerde kontrol ettır bence eğer gebelık düşünmüyorsan canım bu kımyasal olmuşEvet spiralle . Adetim geçti evde test yaptım pozitif çıktı . Daha sonra kan verdim emin olmak için değer 35.75 çıktı . İlk haftalarda olduğu için gebeliginiz değeriniz düşük çıkmıştır dedi . Bugünde yaptığım tahlilde 26 ya düştüğünü gördüm
Benimki gec döllenme filan oldu herhalde ya kac gunde bir regli oluyorsun sen bide belirtin varmi benim acayip bel agrim var yani bugün test yaptirmasam kesin regli oldum derdim insallah şu lekelenmede biter cok korkuyorum
İyi geceler kuşum benim için dua et lütfen