- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.281
1500 çok ya nasıl dayancaz o zamana kadar. Siz keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz ne zaman:)Kuzucum her gün vermek yorar hem batta geçmemiş ultrason da falan da çıkmaz henüz doktor sağlıklı sağlıksız da diyemez 2 günde bir ver bebeğim 1500 lere çıkınca beta hemen hastaneye koşuyoruz güzel haberler al inşallah
Bir sorum daha olacak. Benim şuan 3hafta 5 gün... yani 3.hafta mı demek 4. Hafta mıArtar kuzucum bende öyle dedim bir gün ver bir gün verme iki katı katlanarak artmasi lazım beta 1500 lere çıkınca kese görünür diyorlar canım ama kalp atışı için 7. Hafta ideal
Ay en ilk Farklı bir marka aldım şimdi artı med var evde zaten 5 tane oluyor içinde Farklı markadan devam etmek çok iyi gelmedi fikir olarak predictör geçen gecikmemde silik çizgi gösterdi beta 2.8 di yani yanılttı beni baksan en iyisi o dersinBen ovulasyon da innovita kullandım memnunum ama gebelik testi için benim de fikre ihtiyacım var hangisi daha iyi olur ki testler maalesef çok yanıltıcı olabiliyor bazen
Havuca dayan gitsin canımCanım bugün 4. Gün az önce inanılmaz yoğun akıntım oldu şeffaf. 4 gündür akıntım var ama bir türlü çatlayamadı çatlamaya çalışıyor garibim inşallah bugün başarır ne diyeyim
İki katı katlandigi için her gün 10 güne olur bence kuzucum benim kimyasal oldu1500 çok ya nasıl dayancaz o zamana kadar. Siz keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz ne zaman:)
Yok canim biraz daha koyu olması lazım yakın ama yumurtlama akşam veya sabah dene birdeKızlar merhaba.Yardım lütfen sabah test yaptım unutup dışarı çıkmıştım şimdi geldim gördüm.Sizce yumurtlama varmı dün de değrtlemdirmiştik nolur olmaz
Benimde 25 te pik oldu 26da çatladı 24,25,26 değerlendirdik hemen hemen aynı günlerAynı günler sanırım benimde 25 aralıkta pik oldu 26 Aralık devam etti 27 Aralık sabaha karşı çatladı sabahki testiydi silikti. 25-26-27 aralığı değerlendirdik dün ,bugün sol kasığıma ara ara batma gibi de değil bi ağırlık var gibi çekme gibi oluyor ara ara sol belim de öyle, sağda bir şey yok, sanki oraya bi şey saklanmış ağırlık yer yapıyor gibi oluyor
4 üncü hafta içindesin demek canım öyle hesaplanıyor yani internette öyle görmüştüm şey gibi diyorlar doğduktan bir sene sonra bir yasina girersin gibiBir sorum daha olacak. Benim şuan 3hafta 5 gün... yani 3.hafta mı demek 4. Hafta mıbunu bir anlamam lazım galiba öncelikle
Canimmm Rabbim feraha çıkarsın inşallah. Hakkında hayırlısı olsun.Ne olur bana dua edin benimki yetmiyor demekki
Ben de öyle yorumladım aslında ama yinede tam net anlayayım dedim :) teşekkür ettim4 üncü hafta içindesin demek canım öyle hesaplanıyor yani internette öyle görmüştüm şey gibi diyorlar doğduktan bir sene sonra bir yasina girersin gibi
Bir yaşındasın ama ikinci senedesin gibi anlatabilmisidir umarım4 üncü hafta içindesin demek canım öyle hesaplanıyor yani internette öyle görmüştüm şey gibi diyorlar doğduktan bir sene sonra bir yasina girersin gibi
Hiç birine güven olmuyor deseneAy en ilk Farklı bir marka aldım şimdi artı med var evde zaten 5 tane oluyor içinde Farklı markadan devam etmek çok iyi gelmedi fikir olarak predictör geçen gecikmemde silik çizgi gösterdi beta 2.8 di yani yanılttı beni baksan en iyisi o dersin
Prowomen ne gıııııııVayy arkadaaşşşneyse bende bı dınlendım ıyı geldı yaa ,ben prowomen ıctım ya bu ay benımde 4 gundur felakeet akıntım var yumurta akı gıbı.napıyosa yumurtalara ıse yarıyor galıba ya bı dene kuzum bu ay tutmazsa ıcınde hep vıtamın var zaten en kotu vıtamınlerı dengeler
Küstüm ya hiçbir şey yemicemHavuca dayan gitsin canım
Prowomeni doktormu verdi sen kendinmi almıştınVayy arkadaaşşşneyse bende bı dınlendım ıyı geldı yaa ,ben prowomen ıctım ya bu ay benımde 4 gundur felakeet akıntım var yumurta akı gıbı.napıyosa yumurtalara ıse yarıyor galıba ya bı dene kuzum bu ay tutmazsa ıcınde hep vıtamın var zaten en kotu vıtamınlerı dengeler
Şuan denedim t silik çıktık Çatlamış galibaYok canim biraz daha koyu olması lazım yakın ama yumurtlama akşam veya sabah dene birde
Hayırlı olsun kuzum o kadar çok sevindim ki bize de dua et inşallahEvet canm dün verdim 25 çıktı. BAT'a 4 gün vardı.. yarın tekrar vereyim diyorum..
Ne sordun gözden kaçırmış olabilirim kuzumBen soruyorum cevap alamıyorum