- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.261
Hoşbulduö inşallah güzel haber alırız ikimizde bu ay gerçi bu aydan çok ümidim yok ama beklemedeyim❤Benimde var 11 ocak 11 ocak bat bekleyenler kervanına hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduö inşallah güzel haber alırız ikimizde bu ay gerçi bu aydan çok ümidim yok ama beklemedeyim❤Benimde var 11 ocak 11 ocak bat bekleyenler kervanına hoşgeldin
Canımsın sağol inşallahAhh bebeğim çok sıkma canını lütfen evlilikte olur boyle durumlar karşılıklı sakince oturup konuşmanız lazım daha sakin olduğunuz bir zamanda lütfen üzülme olur mu eşinle aran düzelsin de bebek sağlıkla zamanla olur inşallah dualarım seninle
Maalesef kuzucum ben göremedimKızlar bunda daha belli görüyo musunuz
Ben ovulasyon da innovita kullandım memnunum ama gebelik testi için benim de fikre ihtiyacım var hangisi daha iyi olur ki testler maalesef çok yanıltıcı olabiliyor bazenKızlar burdan da sormak istedim ovulasyon ve gebelikte hangi testi alıyorsunuz ben Farklı markalar aldım en son artı med aldım gebelik için predictor almıştım şimdi alcam size sormak istedim sonuçları güvenilir olsun diye
Bende göremedim kiKızlar bunda daha belli görüyo musunuz
Allahtan ümit kesilmez rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhHoşbulduö inşallah güzel haber alırız ikimizde bu ay gerçi bu aydan çok ümidim yok ama beklemedeyim❤
İnşallah vardır canım. Benim 11. Gün çıktıBenimde bugün çatlama olalı 6. Gün göğüs hassasiyetim yok ama dün akşamdan beri sol kasığımda bir şey saklamışlar gibi bir ağırlık bi çekme yapıyor sol belimde öyle, belirti mi acaba bilemiyorum korkuyorum Ümit etmeye de
Bunda çok çok hafif var sanki bat ne zaman canım belki erken yapiyorsundurMervenur277 bunda peki
Amin canımAllahtan ümit kesilmez rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhh
Aynen aynı günler gibi bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir biz böyle belirtiler yaşıyoruz da acaba hissedilir mi ki bu kadar erken yoksa çok istediğimiz için piskolojik mi hissediyoruzAynı günler sanırım benimde 25 aralıkta pik oldu 26 Aralık devam etti 27 Aralık sabaha karşı çatladı sabahki testiydi silikti. 25-26-27 aralığı değerlendirdik dün ,bugün sol kasığıma ara ara batma gibi de değil bi ağırlık var gibi çekme gibi oluyor ara ara sol belim de öyle, sağda bir şey yok, sanki oraya bi şey saklanmış ağırlık yer yapıyor gibi oluyor
Cnm yarın teste gdıcemSenin beta nasıl gidiyor kuzucum takip ediyor musun
Ahhh canimmm Rabbim evliliginize ilişkinize muhabbet versin ne kadar zor huzursuz yuvalarda yaşamak şuan bı sakinlesmeye çalış düşünme evine git güzelce kapını kapat ve yat hiç duyma ki gerçekten narsistse çok zor arkadaşımin eşi de o durumda kız kafayı yiyecekti bı ara a toparladilar çok şükür biraz. Allah kolaylık versin yuvanıza da inşirah ferahligi versin siz aranizi düzeltin çocuk sonraki aşama şuan onu düşünmemeye çalış dualarim seninleYok canım öyle biri değil işte canı bişeye sıkıldığında bana sarıyor ve o mıda girdiğinde dönüş olmuyor bende konuştuğum ya da tartıştığımmtakdirde kavgaya dönüşüyor narsistlikte çığır açmış ama sordan o hep doğru hep haklı
Ben de o nedenle doktora daha gitmeyeyim dedim. Ama ne zaman gidilir, kese ne zamanlarda görülür hiç bilmiyorum. Bilgi varsa paylaşır mısınız benimle de:). Tüp bebek olan bir arkadaşıma doktor 1gün ver 1 gün verme.. katlanarak artacak sağlıklı artıyor mu takip edecez demişti o yüzden ptesi gideyim kan vermeye dedim ama artmaz mı diyorsunuz?Cnm bnce yarın verme
Hıç Grek yok
İnsan heyecan yapıyor bılıyorum fakat
Nacizane tavsiyem
3 gün arayla ver
Sende bnım gbi erkn öğrenmişsin, daha çok yol var
Daha keseyi görmeye zaman var.
Zaman geçmek bilmez, biraz yıpratıcı..
Bn şimdi 4 gun de 1 verıyoRum kanı
Henuz keseyı göremedım
2 gün sonraBunda çok çok hafif var sanki bat ne zaman canım belki erken yapiyorsundur
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah bebişCnm yarın teste gdıcem
O zaman biraz daha sabredeyim ya arada gerçekten geliyor böyle test yapsam var mıdir merakıCanım bence bekle erken yapınca herkeste aynı sonucu vermiyor negatif çıkıyor sonra üzülüyor insan naçizane tavsiyem
Ya bende bilmiyorum aklıma sa getirmiyorum ama böyle hissedince insan acaba demiyor değil, ki erkenden gebelik testi de yapmıyorum ben, inş güzel haber almak sağlıkla sıhhatle inşallah bize de nasip etsin inşallah canım benimAynen aynı günler gibi bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir biz böyle belirtiler yaşıyoruz da acaba hissedilir mi ki bu kadar erken yoksa çok istediğimiz için piskolojik mi hissediyoruz
İnş kuzum inş kaşığın çok mu battı yoksa ince ince miydi sanki sol tarafın tutulmuş gibi miİnşallah vardır canım. Benim 11. Gün çıktı
Artar kuzucum bende öyle dedim bir gün ver bir gün verme iki katı katlanarak artmasi lazım beta 1500 lere çıkınca kese görünür diyorlar canım ama kalp atışı için 7. Hafta idealBen de o nedenle doktora daha gitmeyeyim dedim. Ama ne zaman gidilir, kese ne zamanlarda görülür hiç bilmiyorum. Bilgi varsa paylaşır mısınız benimle de:). Tüp bebek olan bir arkadaşıma doktor 1gün ver 1 gün verme.. katlanarak artacak sağlıklı artıyor mu takip edecez demişti o yüzden ptesi gideyim kan vermeye dedim ama artmaz mı diyorsunuz?