Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar burdan da sormak istedim ovulasyon ve gebelikte hangi testi alıyorsunuz ben Farklı markalar aldım en son artı med aldım gebelik için predictor almıştım şimdi alcam size sormak istedim sonuçları güvenilir olsun diye
Ben ovulasyon da innovita kullandım memnunum ama gebelik testi için benim de fikre ihtiyacım var hangisi daha iyi olur ki testler maalesef çok yanıltıcı olabiliyor bazen

Aynı günler sanırım benimde 25 aralıkta pik oldu 26 Aralık devam etti 27 Aralık sabaha karşı çatladı sabahki testiydi silikti. 25-26-27 aralığı değerlendirdik dün ,bugün sol kasığıma ara ara batma gibi de değil bi ağırlık var gibi çekme gibi oluyor ara ara sol belim de öyle, sağda bir şey yok, sanki oraya bi şey saklanmış ağırlık yer yapıyor gibi oluyor
Aynen aynı günler gibi bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir biz böyle belirtiler yaşıyoruz da acaba hissedilir mi ki bu kadar erken yoksa çok istediğimiz için piskolojik mi hissediyoruz 🤗🤭🙈

Yok canım öyle biri değil işte canı bişeye sıkıldığında bana sarıyor ve o mıda girdiğinde dönüş olmuyor bende konuştuğum ya da tartıştığımmtakdirde kavgaya dönüşüyor narsistlikte çığır açmış ama sordan o hep doğru hep haklı
Ahhh canimmm Rabbim evliliginize ilişkinize muhabbet versin ne kadar zor huzursuz yuvalarda yaşamak 😔 şuan bı sakinlesmeye çalış düşünme evine git güzelce kapını kapat ve yat hiç duyma ki gerçekten narsistse çok zor arkadaşımin eşi de o durumda kız kafayı yiyecekti bı ara a toparladilar çok şükür biraz. Allah kolaylık versin yuvanıza da inşirah ferahligi versin siz aranizi düzeltin çocuk sonraki aşama şuan onu düşünmemeye çalış dualarim seninle 🤲🌸

Cnm bnce yarın verme
Hıç Grek yok
İnsan heyecan yapıyor bılıyorum fakat
Nacizane tavsiyem
3 gün arayla ver
Sende bnım gbi erkn öğrenmişsin, daha çok yol var
Daha keseyi görmeye zaman var.
Zaman geçmek bilmez, biraz yıpratıcı..
Bn şimdi 4 gun de 1 verıyoRum kanı
Henuz keseyı göremedım
Ben de o nedenle doktora daha gitmeyeyim dedim. Ama ne zaman gidilir, kese ne zamanlarda görülür hiç bilmiyorum. Bilgi varsa paylaşır mısınız benimle de:). Tüp bebek olan bir arkadaşıma doktor 1gün ver 1 gün verme.. katlanarak artacak sağlıklı artıyor mu takip edecez demişti o yüzden ptesi gideyim kan vermeye dedim ama artmaz mı diyorsunuz?

Aynen aynı günler gibi bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir biz böyle belirtiler yaşıyoruz da acaba hissedilir mi ki bu kadar erken yoksa çok istediğimiz için piskolojik mi hissediyoruz 🤗🤭🙈
Ya bende bilmiyorum aklıma sa getirmiyorum ama böyle hissedince insan acaba demiyor değil, ki erkenden gebelik testi de yapmıyorum ben, inş güzel haber almak sağlıkla sıhhatle inşallah bize de nasip etsin inşallah canım benim 🧿😍🥰🥰

Ben de o nedenle doktora daha gitmeyeyim dedim. Ama ne zaman gidilir, kese ne zamanlarda görülür hiç bilmiyorum. Bilgi varsa paylaşır mısınız benimle de:). Tüp bebek olan bir arkadaşıma doktor 1gün ver 1 gün verme.. katlanarak artacak sağlıklı artıyor mu takip edecez demişti o yüzden ptesi gideyim kan vermeye dedim ama artmaz mı diyorsunuz?
Artar kuzucum bende öyle dedim bir gün ver bir gün verme iki katı katlanarak artmasi lazım beta 1500 lere çıkınca kese görünür diyorlar canım ama kalp atışı için 7. Hafta ideal

X