- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.321
Sen beni terk ettinAh benım hayrıye sultanımmmm
Canım benim dün akşamdan beri sol kasığımda sanki top sokmuşlar ağırlık yapıyor çekme yapıyor gibi arada belimde öyle ama sol kasığımda ki hissiyatı bugün daha net hissediyorum canım, akıntım krem gibi açık açık sarı beyazıntrak ama öyle çok yoğun değil şuan hafif az az görüyorum,Bende çok akıntı var afedersiniz sarıya dönük gibi gerçi çatlamadan sonra fitile başladım belki oda etki etmiştir birde bugün biraz belim ağrıdı başka hiç bir belirti yok enfekdiyon olduğu için buaydan umudum yok bir arkadaş daha var aynı günlerde sende durumlar nasıl canım
Bıtanem üzülme yaCanım ben 40 o 50 yaşında sence sabredecek vaktimiz ömrümüz kaldı mı iki senedir çocuk olmayışı benim kusurumken kaçtı kaçtı testlerden bir test yaptıkki bomboşmuş yani anlatsam gülseren budayıcıoğlu hikayeleri gibi zaten anlatsam bana salak dersiniz haklı olarak ne zorun var diye.
Aynen bende sizin gibi gerçi geçen ay daha çok belirtim vardı ama olmadı bu ay bebiş haberleri alalımmCanım benim dün akşamdan beri sol kasığımda sanki top sokmuşlar ağırlık yapıyor çekme yapıyor gibi arada belimde öyle ama sol kasığımda ki hissiyatı bugün daha net hissediyorum canım, akıntım krem gibi açık açık sarı beyazıntrak ama öyle çok yoğun değil şuan hafif az az görüyorum,
Evet bende güvenemiyorum canım. 30 unda pembe akıntım olmuştu 1 kerelik hala devamı gelmedi bat 3 yada 4 ocak yarın bi test daha yaparım bakalım hayırlısıCanım kusura bakma geç görüyorum pek aktif olamıyorum burada şuanlık ince çizgi görüyor gibiyim ama ince çizgilere güvenim pek kalmadı ağustos ayında yine listedeydim sizinle ozaman benimde testlerde ince çizgiler görmüştüm ama negatif olmuştu hayırlısı olsun insallah
İnş inş kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklaAynen bende sizin gibi gerçi geçen ay daha çok belirtim vardı ama olmadı bu ay bebiş haberleri alalımm
Dün ve bugün derğenlemdirdik yarın da değerlendireyim nolur olmazŞimdi gördüm canım testlerden çok anlamıyorum ama gün aşırı devam etmek lazım
Prowomen ne gıııııııdaha meler duyacagık bakalım
O iş tamamYa ben bu testlerden çok anlamıyorum ama tutacağı varsa her türlü olur ya sen yap gitsinbak ben hala yumurtlamadım olacağı olursa diye Fırsat buldukça değerlendiriyoruz
BendeeeeeeSelam arkadaşlar benim bat 30 aralıktı ama henüz regl olmadım iki gün önce test yaptım negatifti yarına kadar olmazsam sabah tekrar test yapıcam
Amiiinİnş inş kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
Devlet hastanesinde verdım 3 kere, sonuç 2 saate düşüyor.Anladım canım şimdi demek istediğini, sen bagq erken öğrenmişsin sanırım beklemek zor ya her aşamada birşeyler bekliyoruz ama anneler sabırlı olmalı diye buradan başladık galiba alıştırmalara:) bir de aile hekiminde verdiniz mi hiç test? Ne kadar sürede çıkıyor?
Kızlar bunda daha belli görüyo musunuz
Bunu sormuştum da yapmamam konusunda ikna edildim :)Kızlar sanırım benim yumurtlama 23 Aralık tam emin değilim ovulasyon testi kullanmadım. Ama uygulamaya girdiğim verilere göre böyle söylüyor. Bu aydan umudum yok ama çok da merak ediyorum yarın 10. Gün olacak, şu an elimde innovita gebelik testi( yorumlardan okuduğuma göre küçük degerleri bile gösteriyormuş) bir de predictor markalı normal gebelik testi var, yarın yapsam çıkar mı, sanki cuma günü hiç gelmicekmis gibi sıkıldım bekle bekle
Canım önce sakin ol fevri kararlar verme, özel değilse anlatabilirsin çözüm bulalım birlikte, her evlilikte oluyor tartismalar sakın kalıp sakince düşünmek gerekliBiz kavga ettik ve ben tekrar sigaraya başladım ve bugün yarın olası çatlama günlerim ve ben dışardayım nereye gideceğim bilmiyorum.kimseye anlatamıyorum. Olmayacak evliliğe ve çocuğa dua ettim bunca zaman
acile mi gidiyorsun canım? ben dün acilde test verdim idrar çıktı, beta daha çıkmadıDevlet hastanesinde verdım 3 kere, sonuç 2 saate düşüyor.
Sağlık ocagında kiler ertesı gun düşüyor dıye bılıyorum
Yarın yıne devlet hast. Gdıcem
Buralardayım kuzum yogunum iki gündür misafir felan okuyorum ara ara çok giremedim. Kocamlada barıştık dün yumurtlama yaklaşıyor klomen yarın sonmelegim can kuzum sen nerelerdesın
Ben göremedimÇizgi gören var mı ?
Canımsın çok sağol Allah razı olsun amin inşallah derler ya annenin kaderi kız çocuğuna çeyizmiş diye kaderim mi benim mi bilmiyorum Allah hayırlısını versin inşallahAhhh canimmm Rabbim evliliginize ilişkinize muhabbet versin ne kadar zor huzursuz yuvalarda yaşamakşuan bı sakinlesmeye çalış düşünme evine git güzelce kapını kapat ve yat hiç duyma ki gerçekten narsistse çok zor arkadaşımin eşi de o durumda kız kafayı yiyecekti bı ara a toparladilar çok şükür biraz. Allah kolaylık versin yuvanıza da inşirah ferahligi versin siz aranizi düzeltin çocuk sonraki aşama şuan onu düşünmemeye çalış dualarim seninle