Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim dün akşamdan beri sol kasığımda sanki top sokmuşlar ağırlık yapıyor çekme yapıyor gibi arada belimde öyle ama sol kasığımda ki hissiyatı bugün daha net hissediyorum canım, akıntım krem gibi açık açık sarı beyazıntrak ama öyle çok yoğun değil şuan hafif az az görüyorum,

Bıtanem üzülme ya canm sıkıldı sımdı.kendın ıcın en ıyı kararı ver.gercekten yas olarak olgun bırnbırey olması gereken yastaymıs.en dogru kararı ver kendın ıcın.en degerlı en onemlı şey sensın cunku

Aynen bende sizin gibi gerçi geçen ay daha çok belirtim vardı ama olmadı bu ay bebiş haberleri alalımm

Evet bende güvenemiyorum canım. 30 unda pembe akıntım olmuştu 1 kerelik hala devamı gelmedi bat 3 yada 4 ocak yarın bi test daha yaparım bakalım hayırlısı

Prowomen ne gııııııı daha meler duyacagık bakalım
valla ne bıleem ıcınde bıssuru vıtamın var Q10 undan tut selenyum folık asit glutatyon beta karoten vs vs,yumurtayı kalıtelı yapıp catlatmasınabyardımcı oluyomus itamamen dr tavsıyesı kafama gore almadım yanı.eşime bile verdi sperm testı cok ii cıkmasına ragmen.hamıle kalmayı kolaylastıryomus bende onun yalancısıyımbakalım goreceeez bıdakı ay ıse yarıyomu bu ayı saymıyom artık 10 gunde tek

Devlet hastanesinde verdım 3 kere, sonuç 2 saate düşüyor.
Sağlık ocagında kiler ertesı gun düşüyor dıye bılıyorum

Yarın yıne devlet hast. Gdıcem

Bunu sormuştum da yapmamam konusunda ikna edildim :) fnd_50

Biz kavga ettik ve ben tekrar sigaraya başladım ve bugün yarın olası çatlama günlerim ve ben dışardayım nereye gideceğim bilmiyorum.kimseye anlatamıyorum. Olmayacak evliliğe ve çocuğa dua ettim bunca zaman
Canım önce sakin ol fevri kararlar verme, özel değilse anlatabilirsin çözüm bulalım birlikte, her evlilikte oluyor tartismalar sakın kalıp sakince düşünmek gerekli

Canımsın çok sağol Allah razı olsun amin inşallah derler ya annenin kaderi kız çocuğuna çeyizmiş diye kaderim mi benim mi bilmiyorum Allah hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…