- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.241
Ben dıgerınde daha çok gordum yumurtlama 9.gün erke. Normalde 10-12. Gün daha net olur var ıse yumurtlama 9.günde ısen ayrıca adet tarıhın 6 Ocak olurKızlar bunda daha belli görüyo musunuz
For example Me ıkı gundur bızde kedı kopek gıbıyızAyrıca hepımız kavga edıyoruz buna da ınan.enderdır bence bırbırını kırmayan ınsanlar.malesef oluyor boyle seyler ama onemlı olan sakınlıgı koruyabılmek.ve cozume odaklanmak
Kafede oturuyorum şuan konuşulacak gibi değilki bu kafaya girdiğinde çözümsüz oluyor bir sorun çıktığında acısını en yakınındakinden çıkaran karakterde kıramadım bu kısır döngüyü. Otele gitsem ki gittim kaç kere çok pahalı olmuş anneme gitsem huylanmalarını istemiyorum 1 ocakta gidip kalmaya ne bahane göstercem arabada yatsam ki yine yatmışlığım da var off bilmiyorum ben de hata bu kaçıncıAyrıca hepımız kavga edıyoruz buna da ınan.enderdır bence bırbırını kırmayan ınsanlar.malesef oluyor boyle seyler ama onemlı olan sakınlıgı koruyabılmek.ve cozume odaklanmak
Senden umutluyum ben çok bilemıyorumCanım hayırlı olsun belirtin neydi
Kac senelık evlısınızKafede oturuyorum şuan konuşulacak gibi değilki bu kafaya girdiğinde çözümsüz oluyor bir sorun çıktığında acısını en yakınındakinden çıkaran karakterde kıramadım bu kısır döngüyü. Otele gitsem ki gittim kaç kere çok pahalı olmuş anneme gitsem huylanmalarını istemiyorum 1 ocakta gidip kalmaya ne bahane göstercem arabada yatsam ki yine yatmışlığım da var off bilmiyorum ben de hata bu kaçıncı
Oluyor kuzum oluyor malesef yapcak bısey yok.düzelır merak etme dusunmemeye calıs.ne kadar olayın uzerıne gtmezsen o kadar çabuk cozuluyor.For example Me ıkı gundur bızde kedı kopek gıbıyız
2Kac senelık evlısınız
Yok canım öyle biri değil işte canı bişeye sıkıldığında bana sarıyor ve o mıda girdiğinde dönüş olmuyor bende konuştuğum ya da tartıştığımmtakdirde kavgaya dönüşüyor narsistlikte çığır açmış ama sordan o hep doğru hep haklıOluyor kuzum oluyor malesef yapcak bısey yok.düzelır merak etme dusunmemeye calıs.ne kadar olayın uzerıne gtmezsen o kadar çabuk cozuluyor.
sevayd kuzum konu nedır cok ozel degılse eger dıse degmeyecek bıseyse aman sakin ol.ama tabı cok onemlı bır durumsa bırsey dıyemıyorum ama yınede evıne gıt yanı orası senınde evın.gerekırse konusmazsın odandan cıkmazsın
Oo daha cok yenı bız ıkı yıllık evlıyken bızımde buyuk kavgalarımız olurdu ozellıkle aılesı yuzunden.(hala oluyo aynı mevzulardanda artık uzerıme gelmıyor ayarını bılıyor)sımdı 7 yıllık evlıyız.ve gercekten oturdu ıkı yıl once kadar.bıraz sabretmek gerek ama dedıgım gıbı konuyada baglı
Çok kavgalar etmıs çok fazla şey yaşamış bırı olarak sana bı kaç tavsıyem olacak kafası degısmeyecek bunu kabul et oncelıkle , ve evden gıtmeyı bırak kendınden başka kimseye ezıyet degıl bu sekılde esını cezalandırmıyorsun emın ol sadece kendını kuzum
Bebegım eger sık sık gıdersen aman nasılsa gıdıyor gerı gelıyor modu olur.gercekten bak.sen kararlı ol orası senınde evın.ama kesınlıkle konusma ıstemıyorsan arkadaslarınla bulus dısarı cık kararlı ol yani.mesefenı koy.o kendı gelır zaten bır sure sonraYok canım öyle biri değil işte canı bişeye sıkıldığında bana sarıyor ve o mıda girdiğinde dönüş olmuyor bende konuştuğum ya da tartıştığımmtakdirde kavgaya dönüşüyor narsistlikte çığır açmış ama sordan o hep doğru hep haklı
Benim göğüslerde 0 hassasiyet ya :/ tek kaşıklarımda dün akşamdan beri sanki kasığıma bişey koymuşlar ağırlık yapıyor çekiyor gibi oluyor sol belimde öyle ama rahatsız edici acı verici değil, bu belirti mi acaba bilemedim çatlama olalı 6.gündeyim, ayyy kuzum inşşş içine doğan olur senin de belirtin göğüs hassasiyeti başlamış ne güzel bence senden de alacağız güzel haberler kuzum inş birlikte müjde veririzSenden umutluyum ben çok bilemıyorumgöğüsumde karıncalanma var yanlardan bastırınca çok açıyor oka
Kuzucum her gün vermek yorar hem batta geçmemiş ultrason da falan da çıkmaz henüz doktor sağlıklı sağlıksız da diyemez 2 günde bir ver bebeğim 1500 lere çıkınca beta hemen hastaneye koşuyoruz güzel haberler al inşallahEvet kuzum çook heycanlıyım hala idrak edemedim ben de sana yazacaktım:) dün önce erken gebelikte gördüm. Sonra kan verdim hemen 25 çıktı. BAT'a 5 gün vardı. Yarın mı versem tekrar napsam. Sen nasıl bir yol izledin hiç bilgim yok ya
Benimde bugün çatlama olalı 6. Gün göğüs hassasiyetim yok ama dün akşamdan beri sol kasığımda bir şey saklamışlar gibi bir ağırlık bi çekme yapıyor sol belimde öyle, belirti mi acaba bilemiyorum korkuyorum Ümit etmeye deBelim ağrıyor du canım göğüs hassasiyeti bide
Senin beta nasıl gidiyor kuzucum takip ediyor musunCnm bnce yarın verme
Hıç Grek yok
İnsan heyecan yapıyor bılıyorum fakat
Nacizane tavsiyem
3 gün arayla ver
Sende bnım gbi erkn öğrenmişsin, daha çok yol var
Daha keseyi görmeye zaman var.
Zaman geçmek bilmez, biraz yıpratıcı..
Bn şimdi 4 gun de 1 verıyoRum kanı
Henuz keseyı göremedım
Canım ben 40 o 50 yaşında sence sabredecek vaktimiz ömrümüz kaldı mı iki senedir çocuk olmayışı benim kusurumken kaçtı kaçtı testlerden bir test yaptıkki bomboşmuş yani anlatsam gülseren budayıcıoğlu hikayeleri gibi zaten anlatsam bana salak dersiniz haklı olarak ne zorun var diye.Oo daha cok yenı bız ıkı yıllık evlıyken bızımde buyuk kavgalarımız olurdu ozellıkle aılesı yuzunden.(hala oluyo aynı mevzulardanda artık uzerıme gelmıyor ayarını bılıyor)sımdı 7 yıllık evlıyız.ve gercekten oturdu ıkı yıl once kadar.bıraz sabretmek gerek ama dedıgım gıbı konuyada baglı
Onu da biliyorum ama başka seçeneğim yok yan yana durulmuyor mümkün değil sen odana ben ofama olacak kişi değil asla susmuyorÇok kavgalar etmıs çok fazla şey yaşamış bırı olarak sana bı kaç tavsıyem olacak kafası degısmeyecek bunu kabul et oncelıkle , ve evden gıtmeyı bırak kendınden başka kimseye ezıyet degıl bu sekılde esını cezalandırmıyorsun emın ol sadece kendını kuzum
Ahh bebeğim çok sıkma canını lütfen evlilikte olur boyle durumlar karşılıklı sakince oturup konuşmanız lazım daha sakin olduğunuz bir zamanda lütfen üzülme olur mu eşinle aran düzelsin de bebek sağlıkla zamanla olur inşallah dualarım seninleBiz kavga ettik ve ben tekrar sigaraya başladım ve bugün yarın olası çatlama günlerim ve ben dışardayım nereye gideceğim bilmiyorum.kimseye anlatamıyorum. Olmayacak evliliğe ve çocuğa dua ettim bunca zaman
Öyle oldu zaten çok fazla yüz göz olduk 2 senedir evliyiz ama mazimiz 15 seneyi geçik.Bebegım eger sık sık gıdersen aman nasılsa gıdıyor gerı gelıyor modu olur.gercekten bak.sen kararlı ol orası senınde evın.ama kesınlıkle konusma ıstemıyorsan arkadaslarınla bulus dısarı cık kararlı ol yani.mesefenı koy.o kendı gelır zaten bır sure sonra