Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ben test yapmıyordum strese sokuyor diye ama daha çok stres oldum belki gelecek ay yaparım ateş takibi ile birlikte. Ya eli kulağında ama çok geç kaldı. Kaliteli olur mu bilemiyorum

Ah kaderdaşım aynıyız işte benim d etabın 22. Gün ben test de yapmıyorum yakın mı değil mi onu da bilmiyorum
Canım bugün pik sanırım gördün mü ekledim

Eklentiler

• DB302302-575D-4DB9-A6A9-4E79C6CC8191.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 30
Ya ben bu testlerden çok anlamıyorum ama tutacağı varsa her türlü olur ya sen yap gitsin bak ben hala yumurtlamadım olacağı olursa diye Fırsat buldukça değerlendiriyoruz

Benım oğlumda belırtım bolcana bel agrımdı göğüs hatırlamıyorum hıc olabılır yanı kuzum ınsallah ınsallah bakalım bırlıkte beklıyoruz

2 gune 1 verebılırsın tabıkıde
Ama değer 1000e ulaşana kadar kimbilir kaç kere verıcen
Kollar delik deşik
5.ve 6. Hafta arası değer 1000leri geçince doktora gidebılırsın

İnşallh değerın duzenli artar
Bnımkı artmadı
Yarın tekrar verıcem
Çok stres lı beklemek

Bir sorum daha olacak. Benim şuan 3hafta 5 gün... yani 3.hafta mı demek 4. Hafta mı bunu bir anlamam lazım galiba öncelikle
Canım hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah senin belirtin ne zaman başladı nelerdi ? Tam olarak ne zaman öğrendin canım zahmet olmazsa merak ettim benimde bat 10 Ocak çatlama olalı 6. Gündeyim

Benım oğlumda belırtım bolcana bel agrımdı göğüs hatırlamıyorum hıc olabılır yanı kuzum ınsallah ınsallah bakalım bırlıkte beklıyoruz
Benim olursa ilk gebelik olacağı için nolacağını da bilmiyorum Rabbim inş güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Evet canım bakalım iyi güzel haberler alacskmıyız:) be diyeceğim sende durumlar nasıl ?
Bende çok akıntı var afedersiniz sarıya dönük gibi gerçi çatlamadan sonra fitile başladım belki oda etki etmiştir birde bugün biraz belim ağrıdı başka hiç bir belirti yok enfekdiyon olduğu için buaydan umudum yok bir arkadaş daha var aynı günlerde sende durumlar nasıl canım

Anladım canım şimdi demek istediğini, sen bagq erken öğrenmişsin sanırım beklemek zor ya her aşamada birşeyler bekliyoruz ama anneler sabırlı olmalı diye buradan başladık galiba alıştırmalara:) bir de aile hekiminde verdiniz mi hiç test? Ne kadar sürede çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…