- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.301
Yok canım ben test yapmıyordum strese sokuyor diye ama daha çok stres oldumCanım sen test yapıyo muydun? Benimde 3 gündür hem ağrım hemde yoğun akıntım vardı testte hafif koyulaşmaya başlamıştı 3 gündür dün pik yaptı.sabah da pikti az önce yine yaptım çatlamış. Bence seninde eli kulağında
22.gün ve hala pik bekleyen bengelen giden yok
Ah kaderdaşım aynıyız işte benim d etabın 22. Gün ben test de yapmıyorum yakın mı değil mi onu da bilmiyorum22.gün ve hala pik bekleyen bengelen giden yok
Ediyorum canım valla herkese tek tek ediyorum bu gruplar sayesinde çok şey öğreniyoruz herkesin birbirine katkısı oluyor. Dularımızda da hepimiz birbirimie yer veriyoruzdur eminimHayırlı olsun kuzum o kadar çok sevindim ki bize de dua et inşallah
Canım bugün pik sanırım gördün mü ekledimAh kaderdaşım aynıyız işte benim d etabın 22. Gün ben test de yapmıyorum yakın mı değil mi onu da bilmiyorum
Ya ben bu testlerden çok anlamıyorum ama tutacağı varsa her türlü olur ya sen yap gitsinAl aktıf degılsınız dedın bende gidiyim bi bakıyım dedım (bu ay guya asla bakmıcaktım)ve taa taa taa taaammmşimdi sana 10 puanlık soru bugun ılıskı olursa ama 10 gundur olmadıya spermler işe yaramazmı?sankı bıyerde okumustum uzun zaman yapmayınca işe yramıyor dıye
Evet canımBenimde 25 te pik oldu 26da çatladı 24,25,26 değerlendirdik hemen hemen aynı günler
Şimdi gördüm canım testlerden çok anlamıyorum ama gün aşırı devam etmek lazımCanım bugün pik sanırım gördün mü ekledim
Benım oğlumda belırtım bolcana bel agrımdı göğüs hatırlamıyorum hıc olabılır yanı kuzum ınsallah ınsallah bakalım bırlıkte beklıyoruzBenim göğüslerde 0 hassasiyet ya :/ tek kaşıklarımda dün akşamdan beri sanki kasığıma bişey koymuşlar ağırlık yapıyor çekiyor gibi oluyor sol belimde öyle ama rahatsız edici acı verici değil, bu belirti mi acaba bilemedim çatlama olalı 6.gündeyim, ayyy kuzum inşşş içine doğan olur senin de belirtin göğüs hassasiyeti başlamış ne güzel bence senden de alacağız güzel haberler kuzum inş birlikte müjde veririz
Prowomeni doktormu verdi sen kendinmi almıştın
Ah benım hayrıye sultanımmmmŞimdi gördüm canım testlerden çok anlamıyorum ama gün aşırı devam etmek lazım
2 gune 1 verebılırsın tabıkıdeBen de o nedenle doktora daha gitmeyeyim dedim. Ama ne zaman gidilir, kese ne zamanlarda görülür hiç bilmiyorum. Bilgi varsa paylaşır mısınız benimle de:). Tüp bebek olan bir arkadaşıma doktor 1gün ver 1 gün verme.. katlanarak artacak sağlıklı artıyor mu takip edecez demişti o yüzden ptesi gideyim kan vermeye dedim ama artmaz mı diyorsunuz?
Canım hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahBir sorum daha olacak. Benim şuan 3hafta 5 gün... yani 3.hafta mı demek 4. Hafta mıbunu bir anlamam lazım galiba öncelikle
Benim olursa ilk gebelik olacağı için nolacağını da bilmiyorum Rabbim inş güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBenım oğlumda belırtım bolcana bel agrımdı göğüs hatırlamıyorum hıc olabılır yanı kuzum ınsallah ınsallah bakalım bırlıkte beklıyoruz
Canim bu pik değil daha ya. Ama yarın büyük ihtimalCanım bugün pik sanırım gördün mü ekledim
Bende çok akıntı var afedersiniz sarıya dönük gibi gerçi çatlamadan sonra fitile başladım belki oda etki etmiştir birde bugün biraz belim ağrıdı başka hiç bir belirti yok enfekdiyon olduğu için buaydan umudum yok bir arkadaş daha var aynı günlerde sende durumlar nasıl canımEvet canımbakalım iyi güzel haberler alacskmıyız:) be diyeceğim sende durumlar nasıl ?
Cano ben göremedim ya daha doğrusu bu tip testlerden ben anlamıyorumKızlar bunda daha belli görüyo musunuz
Pahalı görünüyor internette bayaDoktor verdi tatlım
Değer yükselmiş olsa bileHayırlı sonuçlarla gel inşallah bebiş
Anladım canım şimdi demek istediğini, sen bagq erken öğrenmişsin sanırım beklemek zor ya her aşamada birşeyler bekliyoruz ama anneler sabırlı olmalı diye buradan başladık galiba alıştırmalara:) bir de aile hekiminde verdiniz mi hiç test? Ne kadar sürede çıkıyor?2 gune 1 verebılırsın tabıkıde
Ama değer 1000e ulaşana kadar kimbilir kaç kere verıcen
Kollar delik deşik
5.ve 6. Hafta arası değer 1000leri geçince doktora gidebılırsın
İnşallh değerın duzenli artar
Bnımkı artmadı
Yarın tekrar verıcem
Çok stres lı beklemek