Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon da innovita kullandım memnunum ama gebelik testi için benim de fikre ihtiyacım var hangisi daha iyi olur ki testler maalesef çok yanıltıcı olabiliyor bazen

Aynen aynı günler gibi bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir biz böyle belirtiler yaşıyoruz da acaba hissedilir mi ki bu kadar erken yoksa çok istediğimiz için piskolojik mi hissediyoruz

Ahhh canimmm Rabbim evliliginize ilişkinize muhabbet versin ne kadar zor huzursuz yuvalarda yaşamak şuan bı sakinlesmeye çalış düşünme evine git güzelce kapını kapat ve yat hiç duyma ki gerçekten narsistse çok zor arkadaşımin eşi de o durumda kız kafayı yiyecekti bı ara a toparladilar çok şükür biraz. Allah kolaylık versin yuvanıza da inşirah ferahligi versin siz aranizi düzeltin çocuk sonraki aşama şuan onu düşünmemeye çalış dualarim seninle

Ben de o nedenle doktora daha gitmeyeyim dedim. Ama ne zaman gidilir, kese ne zamanlarda görülür hiç bilmiyorum. Bilgi varsa paylaşır mısınız benimle de:). Tüp bebek olan bir arkadaşıma doktor 1gün ver 1 gün verme.. katlanarak artacak sağlıklı artıyor mu takip edecez demişti o yüzden ptesi gideyim kan vermeye dedim ama artmaz mı diyorsunuz?

Aynen aynı günler gibi bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir biz böyle belirtiler yaşıyoruz da acaba hissedilir mi ki bu kadar erken yoksa çok istediğimiz için piskolojik mi hissediyoruz
Ya bende bilmiyorum aklıma sa getirmiyorum ama böyle hissedince insan acaba demiyor değil, ki erkenden gebelik testi de yapmıyorum ben, inş güzel haber almak sağlıkla sıhhatle inşallah bize de nasip etsin inşallah canım benim

Artar kuzucum bende öyle dedim bir gün ver bir gün verme iki katı katlanarak artmasi lazım beta 1500 lere çıkınca kese görünür diyorlar canım ama kalp atışı için 7. Hafta ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…