Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böylede çıkınca insan stres oluyor işte baya bekledim yapmadım ama zaten yeteri kadar gecikti 29la 33 güne göre değişiyor reglim 29a göre 5 gün gecikmem var
Gün olarak sayma canım ayın 19unda çatlaman gerçekleşmiş buna göre sayınca daha 2 gün var bat gününe. Bu şekilde gölge olması bir şey ifade etmiyor maalesef hatta erken gebelik testleri de çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor

12nde oldu hayatım benim yumurtlamam ben ateşe geç başladım bir ara ovülasyonu yine pik gösterdi 2 kere yumurtlamıs olabilirim elimde kalmadı başka diye takip edemedim 3 gün pik gördüm gerisi yok

Eklentiler

• Screenshot_20230101_131726_com.android.gallery3d.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 46
12nde oldu hayatım benim yumurtlamam ben ateşe geç başladım bir ara ovülasyonu yine pik gösterdi 2 kere yumurtlamıs olabilirim elimde kalmadı başka diye takip edemedim 3 gün pik gördüm gerisi yok
Ben sadece ateş tablosuna göre yorumlamaya çalıştım canım bilemiyorum o zaman. Yine de bir süre daha bekle bakalım

Kızlar selam yeni yıl inşallah bize mucizelerimizi verirBende bu ay ovulasyon testine başlamak istiyorum sat 23 Aralık 29 aralıkta bende pcos da var ve 50-55 güne kadar üzüyor döngüm acaba testi bu günden yapmaya başlasam mı çünkü ayda iki kez yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim zamanlar oldu.Başlarsam eğer sabah mı gün içinde mı ne zaman yapmam gerek

Benim de yumurtlama akıntım hiç olmmadi bu ay.
Yumurtlama akıntısı olmadan yumurtlama bekliyorum bende.
Bakalım senin ateş yarın nasıl olacak.
Adet gününe kaç gün kaldı ?
Canım yumurtlama olmadan adet gününü bilemeyiz ki. Daha yumurtlayacağım da o yumurta gebelik olmazsa 14 gün sonra dışarı atılacak daha ben yumurtlamadım ateşe göre baksanabugün 21. Gün. Bugün yumurtlasam 35 te adet olmam gerekecek ki sanmıyorum bilmiyorum çuval oldu bu ay. 34 günden önce gelmez adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…