Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni sizlere sağlık, mutluluk, para ve hayırlı evlatlar nasip olsun 🤲🏻👼🏻🤍 yeni yılınız kutlu olsun 🎉💐
Reglimin 2. Günündeyim ve hala gelen giden yok dün test yaptım negatif ateş tablom ayrı seyrediyor geç döllenme falan mı oldu?
Bende öyleyim canım ya reglim 2. Günü gelen yok ters yaptım negatif çıktı ateş aynı seyirde 🫠

Kızlar reglim 3 ocakta 30 aralıkta leke geldi şuan arada gelen lekelenmeler var ateşimde 2 gundur yükseliyor niye boyle oluyo ya 🥴🤧

Eklentiler

• Screenshot_20230101-113536_FF App.jpg
    Screenshot_20230101-113536_FF App.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun
Bu test o test. Seni hiç üzmek istemem ama bu test sahte olan testlerden. Ben dahil kaç kişi burda yaptı böyle çizgi çıkardı sonra kan verdim sonuç negatif. Hatta adetken yaptım öyleyken bile bu şekilde çizgi çıkmıştı. At gitsin başka test al dene kuzum. Bu testi şikayet etti hatta burda arkadaşımız bebekheyecani bebekheyecani

Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin🤲🤲 Bir sağlık sorunun yoksa, kan sulandırıcı falan kullanmayacaksan. Bence batın bir kaç gün geçmesini bekle. Aynı kaset testle koyulaşmayı takip et. Adeti 3 4 gün geçtikten sonra kan vermen daha sağlıklı olacaktır.
Şimdi 8 9 maximum 10 dur hcg
Fark etmedin sanırım ama bu test sahte olan testten gibi geldi bana kuzum

Kızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun
Canım bence bugün ya da yarın kan test ver. 🙏🏼

Olay varmış eşim gelemeyecek bugün 🤦🏻‍♀️
Allah razı olsun kuzum ama çatlamadı bir türlü dünya kadar ağrı çektim dün 36.4 oldu hala ben anlamıyorum kist mi olacak nolacak ne oldu böyle
Benim de yumurtlama akıntım hiç olmmadi bu ay.
Yumurtlama akıntısı olmadan yumurtlama bekliyorum bende.
Bakalım senin ateş yarın nasıl olacak.
Adet gününe kaç gün kaldı ?

Test yaparak moralini bozma canım. Bekle 3 Ocak geçsin sonra test yap. Varsa vardır sonuçta test yaparak onu oraya koyamıyoruz.kafanı rahatlat zaman geçsin nasılsa öğrenirsin ☺️
Böylede çıkınca insan stres oluyor işte baya bekledim yapmadım ama zaten yeteri kadar gecikti 29la 33 güne göre değişiyor reglim 29a göre 5 gün gecikmem var 😔

Eklentiler

• Screenshot_20230101_121403_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230101_121403_com.android.gallery3d.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 67
X