Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl geçirmek dileğiyle kızlar çatlama olalı 6. Gündeyim dün akşam saat 10-11 sıralarında otururken kasığımda gerilme rahatsızlık hissettim ağrı desem ağrı değil öyle oturdukça çekme yapar gibi akşam eve geldim filen yattım ana sol belim de ağrı desem ağrı değil bi orada içime doğru bi uyuşukluk gibi bi şey yer etmiş gibi anlamadım ateşimde böyle, göğüs ağrım vs yık bir şeyim de. Daha çok erkek belirti içinde. Bat tarihim 10 Ocak

Çatlamanin 10 veya 12 günü test yapabilirsin canım suphelerinde varsa

Merhaba, adet günüm 4 ocak bugün normal test yaptım negatif. 6 aydır deniyoruz olmuyor. Tahlillerim temiz. Yumurtlama da oluyor. Eşim için de bu ay gideceğiz sperm kalite testi oluyormuş. Onda da bir şey çıkmazsa ne yapcağız bilmiyorum. Eşim 45 yaşında. Yaştan dolayı sperm kalitesi azalabiliyormuş. Aşılama hakkımda bilgisi olan var mı ? Bu ara her yerde önüme çıkıyor.

Kızlar soğan kürü yapan var mı? Ne regli başlar başlamaz mı yapılması gerekiyor ve ne zamana kadar kullanmamız gerekiyor

Aynı belirtilerden bende muzdaribim böyle değişik şeyler hissediyorum benimde yumurtlamanın üstünden 7. Günündeyim yüzüme ara ara ateş basıyor kasiklarimda tuhaf hisler aynı dusukten önce hamileligimi ogrendigim zamanlardaki gibi göğüs ucu hassasiyeti ve hafif göğüslerde ağrı var otururken yaslanma ihtiyacı duyuyorum rahmime doğru gerilme gibi bi şey piskolojik mi yoksa bu kadar erken belirti olabilir mi acaba bilmiyorum en erken ne zaman test yapsam diye düşünüp duruyorum erken test yapıp umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum bilemiyorum günler nasıl geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…