Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Domuz gribi oldum bu ay bayağı ateşli enfeksiyonlu hastalık geçirdim ilaç kullanmadım ama bu virüs etkilemiş olabilir mi yumurta olayımı? Hasta olunca falan düzgün beslenemedim de çok yorgun düştüm üstüne oğlum hastalandı falan Mfk vitamin de kullanmadım bu durumlar etkilemiş olabilir mi aşırı stres oldum

Hastaliktan ates etkilenir belki canım bide benimde bu ay yumurtlama zamani 2 gün düşük sonra yükseldi belki çat süreci uzun sürüyor olabilir mi

Canim benim hep yumurtlamanın 10. Günü adet gelir

Kuzum geçen ay bende domuz gribi geçirmiştim biliyorsun 5 gün gecikmeli yumurtlama olmuştu bendede

Yavruş bende prolaktin problemi vardı. Ben prolaktin yüksekken geçen ay 23. Döngüde gördüm yumurtlamayı. İlaç kullandım düştü. Normal döngüme döndüm. Bu ay adetin 14. Günü yumurtlama oldu. 14 gün sonrada regl bekliyorum 28 güne geri döndüm. Tahlil vs yaptırdın mı? Ya da ekstra bir şey kullandın mı yan etki yapabilecek?

Çatlama ne zaman oldu kuzum, ben de bi tek bu var başka bir şey de olmadı, belki başka birşeyler oldu bilemiyorum artık daha 10 ocağa çok var

Canim bende göremedim henüz yumurtlama
Ateş takibi yapıyorum, ona göre daha yumurtlama olmadı.
Bugün ovulasyon da yaptım, onda da çıkmadı.
Ben zaten 17-18 gibi ortalama yumurtluyirum
Bugün olmadı yarından umutluyum bakalım.
Testlerinin fotosunu atsana

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-01-15-10-39-683_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…