- 19 Aralık 2021
- 2.086
- 2.663
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.041
Bende öyleyim canım ya reglim 2. Günü gelen yok ters yaptım negatif çıktı ateş aynı seyirdeYeni sizlere sağlık, mutluluk, para ve hayırlı evlatlar nasip olsunyeni yılınız kutlu olsun
Reglimin 2. Günündeyim ve hala gelen giden yok dün test yaptım negatif ateş tablom ayrı seyrediyor geç döllenme falan mı oldu?
Çıkmıyor canım çıkmıyor bilmiyorum ne olacakBende baktım valla takipteyiz canım
AminBenim son beta 2.8 çıktı ama yok diye hsg çekindim bu ay Allah Kerim inşallah bizede sağlıkla annelik duygusu tattırır rabbim
Bu test o test. Seni hiç üzmek istemem ama bu test sahte olan testlerden. Ben dahil kaç kişi burda yaptı böyle çizgi çıkardı sonra kan verdim sonuç negatif. Hatta adetken yaptım öyleyken bile bu şekilde çizgi çıkmıştı. At gitsin başka test al dene kuzum. Bu testi şikayet etti hatta burda arkadaşımızKızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun
Tamam canım Test alayım da bir kaç gün daha bekleyim ilk idrarla yapayım bideBiraz daha bekleyip başka bir testle dene bence canım ilk idrar olup olmaması da çok etkiliyor
Yerleşme olabilirKızlar reglim 3 ocakta 30 aralıkta leke geldi şuan arada gelen lekelenmeler var ateşimde 2 gundur yükseliyor niye boyle oluyo ya
Fark etmedin sanırım ama bu test sahte olan testten gibi geldi bana kuzumCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsinBir sağlık sorunun yoksa, kan sulandırıcı falan kullanmayacaksan. Bence batın bir kaç gün geçmesini bekle. Aynı kaset testle koyulaşmayı takip et. Adeti 3 4 gün geçtikten sonra kan vermen daha sağlıklı olacaktır.
Şimdi 8 9 maximum 10 dur hcg
Canım bence bugün ya da yarın kan test ver.Kızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun
Ne oluyor bize böyleBende öyleyim canım ya reglim 2. Günü gelen yok ters yaptım negatif çıktı ateş aynı seyirde
Benim de yumurtlama akıntım hiç olmmadi bu ay.Olay varmış eşim gelemeyecek bugün
Allah razı olsun kuzum ama çatlamadı bir türlü dünya kadar ağrı çektim dün 36.4 oldu hala ben anlamıyorum kist mi olacak nolacak ne oldu böyle
Çok kırmızı gibi geldi o yüzden ihtimal vermedim açıkcasıFark etmedin sanırım ama bu test sahte olan testten gibi geldi bana kuzum
Bence senin bat 3 OcakYeni sizlere sağlık, mutluluk, para ve hayırlı evlatlar nasip olsunyeni yılınız kutlu olsun
Reglimin 2. Günündeyim ve hala gelen giden yok dün test yaptım negatif ateş tablom ayrı seyrediyor geç döllenme falan mı oldu?
Benim hep lekelenme seklinde baslar ama hemen akşam ertesi gun artardi hamileliğide geçtim artık ya hormonal bir bozukluktan veya kist vs olmasındaYerleşme olabilir
Öyle olcak bu gidişle sanırımBence senin bat 3 Ocak
Yerleşme benceKızlar reglim 3 ocakta 30 aralıkta leke geldi şuan arada gelen lekelenmeler var ateşimde 2 gundur yükseliyor niye boyle oluyo ya
Test yaparak moralini bozma canım. Bekle 3 Ocak geçsin sonra test yap. Varsa vardır sonuçta test yaparak onu oraya koyamıyoruz.kafanı rahatlat zaman geçsin nasılsa öğrenirsinÖyle olcak bu gidişle sanırımaz önce yaptım bu testide
Bence takip et testle canım
Dun ilk idrarla değil akşam yaptim sıvıda almıştım silik çıktı ama o silik çizgilere inanmıyorum valla o yüzden hiç atmadim da burayaYerleşme benceTekrar test yaptın mı hiç
Böylede çıkınca insan stres oluyor işte baya bekledim yapmadım ama zaten yeteri kadar gecikti 29la 33 güne göre değişiyor reglim 29a göre 5 gün gecikmem varTest yaparak moralini bozma canım. Bekle 3 Ocak geçsin sonra test yap. Varsa vardır sonuçta test yaparak onu oraya koyamıyoruz.kafanı rahatlat zaman geçsin nasılsa öğrenirsin