Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyleyim canım ya reglim 2. Günü gelen yok ters yaptım negatif çıktı ateş aynı seyirde

Kızlar reglim 3 ocakta 30 aralıkta leke geldi şuan arada gelen lekelenmeler var ateşimde 2 gundur yükseliyor niye boyle oluyo ya

Eklentiler

• Screenshot_20230101-113536_FF App.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 76
Bu test o test. Seni hiç üzmek istemem ama bu test sahte olan testlerden. Ben dahil kaç kişi burda yaptı böyle çizgi çıkardı sonra kan verdim sonuç negatif. Hatta adetken yaptım öyleyken bile bu şekilde çizgi çıkmıştı. At gitsin başka test al dene kuzum. Bu testi şikayet etti hatta burda arkadaşımız bebekheyecani

Fark etmedin sanırım ama bu test sahte olan testten gibi geldi bana kuzum

Canım bence bugün ya da yarın kan test ver.

Olay varmış eşim gelemeyecek bugün
Allah razı olsun kuzum ama çatlamadı bir türlü dünya kadar ağrı çektim dün 36.4 oldu hala ben anlamıyorum kist mi olacak nolacak ne oldu böyle
Benim de yumurtlama akıntım hiç olmmadi bu ay.
Yumurtlama akıntısı olmadan yumurtlama bekliyorum bende.
Bakalım senin ateş yarın nasıl olacak.
Adet gününe kaç gün kaldı ?

Test yaparak moralini bozma canım. Bekle 3 Ocak geçsin sonra test yap. Varsa vardır sonuçta test yaparak onu oraya koyamıyoruz.kafanı rahatlat zaman geçsin nasılsa öğrenirsin
Böylede çıkınca insan stres oluyor işte baya bekledim yapmadım ama zaten yeteri kadar gecikti 29la 33 güne göre değişiyor reglim 29a göre 5 gün gecikmem var

Eklentiler

• Screenshot_20230101_121403_com.android.gallery3d.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…