Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin Bir sağlık sorunun yoksa, kan sulandırıcı falan kullanmayacaksan. Bence batın bir kaç gün geçmesini bekle. Aynı kaset testle koyulaşmayı takip et. Adeti 3 4 gün geçtikten sonra kan vermen daha sağlıklı olacaktır.
Şimdi 8 9 maximum 10 dur hcg

Var mı yani sizce olduğunu sanmıyorum iki gün önce 1.58 çıkmıştı ya

Canım olabilir o zaman daha salhılanmamıştır kana karışmamıştır ama şimdi belli bir seviyeye gelmiştir.
Ama olmayada bilir, bu yüzden testin varsa hergün ama dyanabilirsen 2 günde bir ilk idrarla yapıp koyulaşmayı takip et.
İnşallahhhh bebişin seninledir

Benim son beta 2.8 çıktı ama yok diye hsg çekindim bu ay Allah Kerim inşallah bizede sağlıkla annelik duygusu tattırır rabbim

Başka bi tane test al bence.

Yeni sizlere sağlık, mutluluk, para ve hayırlı evlatlar nasip olsun yeni yılınız kutlu olsun
Reglimin 2. Günündeyim ve hala gelen giden yok dün test yaptım negatif ateş tablom ayrı seyrediyor geç döllenme falan mı oldu?

Eklentiler

• Screenshot_20230101_112704_com.android.gallery3d.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20221231_182749_com.android.gallery3d.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 68
Işık açısından mi bilemiyorum ama çizgi varmış gibi geldi, başka testin var mı canım saniirm bu test iyi değil diyorlardı

Canim buu erken gebelik testi mi ?
Bende gördüm çizgiyi.
2 gün önce kanda negatif gorduysen neden test yaptın evde, belirtilerin mi fazlaydı
Canim ben pek anlamıyorum ama senin yumurtlama 28 i gibi gorunuyor

Işık açısından mi bilemiyorum ama çizgi varmış gibi geldi, başka testin var mı canım saniirm bu test iyi değil diyorlardı
Compent miydi öyle bir şeydi markası elimde de daha kötüsü var prodoctor eşime üstüne basa basa söyledim o markayı alma diye kaset test al dedim eczacı kaset test mi var demiş mecbur bunları alıp geldi

Biraz daha bekleyip başka bir testle dene bence canım ilk idrar olup olmaması da çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…