-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.021
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsinKızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun
Var mı yani sizce olduğunu sanmıyorum iki gün önce 1.58 çıkmıştı yaCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsinBir sağlık sorunun yoksa, kan sulandırıcı falan kullanmayacaksan. Bence batın bir kaç gün geçmesini bekle. Aynı kaset testle koyulaşmayı takip et. Adeti 3 4 gün geçtikten sonra kan vermen daha sağlıklı olacaktır.
Canım olabilir o zaman daha salhılanmamıştır kana karışmamıştır ama şimdi belli bir seviyeye gelmiştir.Var mı yani sizce olduğunu sanmıyorum iki gün önce 1.58 çıkmıştı ya
Benim son beta 2.8 çıktı ama yok diye hsg çekindim bu ay Allah Kerim inşallah bizede sağlıkla annelik duygusu tattırır rabbimCanım olabilir o zaman daha salhılanmamıştır kana karışmamıştır ama şimdi belli bir seviyeye gelmiştir.
Ama olmayada bilir, bu yüzden testin varsa hergün ama dyanabilirsen 2 günde bir ilk idrarla yapıp koyulaşmayı takip et.
İnşallahhhh bebişin seninledir
Başka bi tane test al bence.Değişik değişik şeyler yaşıyorum karnım adet olcakmisim gibi bir ağrı giriyor sonra bakıyorum ne ağrı kalmış ne bişey hiç yok.göğüslerim çok ağrıyordu sanki adet olmuşum da rahatlamışim gibi bugün agrisida geçmiş dokunuyorum yok ağrı falan.test negatif adet gelmedi şaştım kaldım
Kızlar sizce..Kızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun
Işık açısından mi bilemiyorum ama çizgi varmış gibi geldi, başka testin var mı canım saniirm bu test iyi değil diyorlardıYeni sizlere sağlık, mutluluk, para ve hayırlı evlatlar nasip olsunyeni yılınız kutlu olsun
Reglimin 2. Günündeyim ve hala gelen giden yok dün test yaptım negatif ateş tablom ayrı seyrediyor geç döllenme falan mı oldu?
Canim buu erken gebelik testi mi ?Var mı yani sizce olduğunu sanmıyorum iki gün önce 1.58 çıkmıştı ya
Canim buu erken gebelik testi mi ?Var mı yani sizce olduğunu sanmıyorum iki gün önce 1.58 çıkmıştı ya
Canim ben pek anlamıyorum ama senin yumurtlama 28 i gibi gorunuyorYeni sizlere sağlık, mutluluk, para ve hayırlı evlatlar nasip olsunyeni yılınız kutlu olsun
Reglimin 2. Günündeyim ve hala gelen giden yok dün test yaptım negatif ateş tablom ayrı seyrediyor geç döllenme falan mı oldu?
Hayır ö gece rüya gördüm. Birisi kucağıma bebek vermişti normal kaset test. Son test ti. Yapayım dedim öylesineCanim buu erken gebelik testi mi ?
Bende gördüm çizgiyi.
2 gün önce kanda negatif gorduysen neden test yaptın evde, belirtilerin mi fazlaydı ?
Ben Göremedım adımı?Canım benim son bat 22 Aralık eklersen
Compent miydi öyle bir şeydi markası elimde de daha kötüsü var prodoctor eşime üstüne basa basa söyledim o markayı alma diye kaset test al dedim eczacı kaset test mi var demişIşık açısından mi bilemiyorum ama çizgi varmış gibi geldi, başka testin var mı canım saniirm bu test iyi değil diyorlardı
Yok ben geç başladım ateşe 15di yumurtlamamCanim buu erken gebelik testi mi ?
Bende gördüm çizgiyi.
2 gün önce kanda negatif gorduysen neden test yaptın evde, belirtilerin mi fazlaydı
Canim ben pek anlamıyorum ama senin yumurtlama 28 i gibi gorunuyor
Allah razı olsun kuzum ama çatlamadı bir türlü dünya kadar ağrı çektim dün 36.4 oldu hala ben anlamıyorum kist mi olacak nolacak ne oldu böyle
Sanki hiç çıkmayacak gibi hissediyorum artık öyle ki umudum kalmadıfnd_50 ateşine baktım şimdi çıkmamış. Yarın çıkar insallah
Biraz daha bekleyip başka bir testle dene bence canım ilk idrar olup olmaması da çok etkiliyorYa canısı vücudumda farkli şeyler yaşiyorum bende farkındayım ama biraz önce test yaptım innovitanin testi vardı evde ama acali 2 ay falan oldu sonuç negatif adet olmadım ateşim de bu şekilde dün bat günüydü anlam veremedim neler oluyor yeni test mi alsam ya da 2-3 gün daha mı beklesem bilemedim. bide testi ilk idrarimla yapamadım fark olur mu ondan
Kan vermiş miydin kuzumİnşallah canım darısı senin başına olsun. Bana kısmet oldu doğum günü hediyesi sana da olsun inşallah