- 9 Mart 2022
- 8.241
- 6.269
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.081
Teşekkür ederim helal edin hakkınızıBen sadece ateş tablosuna göre yorumlamaya çalıştım canım bilemiyorum o zaman. Yine de bir süre daha bekle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim helal edin hakkınızıBen sadece ateş tablosuna göre yorumlamaya çalıştım canım bilemiyorum o zaman. Yine de bir süre daha bekle bakalım
Testim yok canim dun de zaten regli oldum kafasındaydim sirf o test orda kalmasın diye yaptım ide lekelerin devamı gelmeyince ah bilseydim yaparmiydim bugun pazar test alamiyorum yarina kadar lekelenme açılmazsa yapicam ama bugun hic leke de gelmediEee bu sabah niye ilk idrarla yapmadın
Yok değil canım o olsa inanırdım oğlumda bundanda silikti ama o marka her eczanede yok bu markayida pek sevmiyorum ondan güvenmedim ama bugun hic leke gelmedi yarina kadar gelmezse ilk idrarla yaparimCanım bu test laboquick ise güvenebilirsin bence bebiş var
Hasta oldum az önceBen sadece ateş tablosuna göre yorumlamaya çalıştım canım bilemiyorum o zaman. Yine de bir süre daha bekle bakalım
Bı anlasamNe oluyor bize böyle
Çatlamanin 10 veya 12 günü test yapabilirsin canım suphelerinde varsaEki Görüntüle 3185193
Kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl geçirmek dileğiyle kızlar çatlama olalı 6. Gündeyim dün akşam saat 10-11 sıralarında otururken kasığımda gerilme rahatsızlık hissettim ağrı desem ağrı değil öyle oturdukça çekme yapar gibi akşam eve geldim filen yattım ana sol belim de ağrı desem ağrı değil bi orada içime doğru bi uyuşukluk gibi bi şey yer etmiş gibi anlamadım ateşimde böyle, göğüs ağrım vs yık bir şeyim de. Daha çok erkek belirti içinde. Bat tarihim 10 Ocak
Hasta oldum az önceBı anlasam
Bat ne sat ne canım anlayamadımCanım benim son bat 22 Aralık eklersen
Ayyyyy ne kadar güzel maşallahKızlar dayanamadım kan verdim sonucum çıktı.. 22 aralıkta yumurtam çatlamıştı. Elim ayağım titriyor.. Çok acaibim şuan
Yaaa ne güzel yeni yıl hediyesi sağlıkla büyüsün inşallah annesiKızlar dayanamadım kan verdim sonucum çıktı.. 22 aralıkta yumurtam çatlamıştı. Elim ayağım titriyor.. Çok acaibim şuan
Darısı en kısa ve en hayırlı zamanda sana ve isteyen herkese canımYaaa ne güzel yeni yıl hediyesi sağlıkla büyüsün inşallah annesi
Yaaaa benim de arada ağrım oluyor sonra bakıyorum geçiyor bende regl bekliyorum bence olcak gibiHasta oldum az önce
Bence bekle canım biraz daha
Tebrikler canımKızlar dayanamadım kan verdim sonucum çıktı.. 22 aralıkta yumurtam çatlamıştı. Elim ayağım titriyor.. Çok acaibim şuan
Aynı belirtilerden bende muzdaribim böyle değişik şeyler hissediyorum benimde yumurtlamanın üstünden 7. Günündeyim yüzüme ara ara ateş basıyor kasiklarimda tuhaf hisler aynı dusukten önce hamileligimi ogrendigim zamanlardaki gibi göğüs ucu hassasiyeti ve hafif göğüslerde ağrı var otururken yaslanma ihtiyacı duyuyorum rahmime doğru gerilme gibi bi şey piskolojik mi yoksa bu kadar erken belirti olabilir mi acaba bilmiyorum en erken ne zaman test yapsam diye düşünüp duruyorum erken test yapıp umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum bilemiyorum günler nasıl geçicekEki Görüntüle 3185193
Kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl geçirmek dileğiyle kızlar çatlama olalı 6. Gündeyim dün akşam saat 10-11 sıralarında otururken kasığımda gerilme rahatsızlık hissettim ağrı desem ağrı değil öyle oturdukça çekme yapar gibi akşam eve geldim filen yattım ana sol belim de ağrı desem ağrı değil bi orada içime doğru bi uyuşukluk gibi bi şey yer etmiş gibi anlamadım ateşimde böyle, göğüs ağrım vs yık bir şeyim de. Daha çok erkek belirti içinde. Bat tarihim 10 Ocak