- 18 Haziran 2022
- 4.140
- 5.850
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Galiba bende yuselmeden 8 10 gün sonra yapmaya başlayacağımBen hıssedıyorum her an bı topıcten 3,4 kısı pozıtıf cıkıyor bızde cıkcaz bu ayama bu ovulasyon super bıseymıs. sevayd ılıskı sonrası saga yada sola yat kuzu hangı taraftakı yumurtalar saglamsa.bıde ovulasyon testı kesın kullanılması gerek bence.kaçak olmaması ıcın.zorlada olsa o uc gun ıcın Mervenur277 haydı bakalım neler olacak 8 gun sonra yapmay baslarım valla ben testı
İnşallah canım ya hepimize nasip olur inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun inşallahBen hıssedıyorum her an bı topıcten 3,4 kısı pozıtıf cıkıyor bızde cıkcaz bu ayama bu ovulasyon super bıseymıs. sevayd ılıskı sonrası saga yada sola yat kuzu hangı taraftakı yumurtalar saglamsa.bıde ovulasyon testı kesın kullanılması gerek bence.kaçak olmaması ıcın.zorlada olsa o uc gun ıcın Mervenur277 haydı bakalım neler olacak 8 gun sonra yapmay baslarım valla ben testı
Ben bırda test yapanları görünce adetliyken yapasım geliyor kafayı yedim galibaYumurtlama haftanda gebelik testi mi yapacan tövbe iyice kafayı yicez testlerle
Sola yat canım mutlaka hatta ilişki sırasındada o şekilde ol bir süre bekleİnşallah canım ya hepimize nasip olur inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun inşallah
Benim sol yumurtalık var sola mı yatayım yani ilişkiden sonra aslında bi kaç kere geldi aklıma ama uygulamadım yastık koydum sadece belimin altına
Yarın test yapabılırsın erken gebelık testıBat 12 aralik beklemedeyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin
Tamam canım yalnız var ya hayatta aklıma gelmezdi internette tanımadığım insanlarla bir gün nasıl ilişkiye girilmeli nasıl test nasıl akıntı nasıl edem nasıl yapam nasıl zıçam falan böyle şeyleri konuşacağımSola yat canım mutlaka hatta ilişki sırasındada o şekilde ol bir süre bekle
Insanin bazen konuşmaya ihtiyacı oluyor en yakın arkadaşınla bile konuşamadıklarini hiç tanımadığın birine seninle aynı hisleri paylaşan birileriyle özellikleTamam canım yalnız var ya hayatta aklıma gelmezdi internette tanımadığım insanlarla bir gün nasıl ilişkiye girilmeli nasıl test nasıl akıntı nasıl edem nasıl yapam nasıl zıçam falan böyle şeyleri konuşacağım
Aynen öyle vallahi dışarıdan daha önceden hep okuyordum ama üye olmayı anca akıl ettimInsanin bazen konuşmaya ihtiyacı oluyor en yakın arkadaşınla bile konuşamadıklarini hiç tanımadığın birine seninle aynı hisleri paylaşan birileriyle özellikle
AhahahKizcelerrrrbu sıralar yumurtlama haftam ama birileriniz beni durdursun canım gebelik testi yapmak istiyor olmadığını bile bile
Bugün bi tanıdıkla karşılaştım neler yapıyorsun çocuk varmi düşünmüyormusn dedi düşünuyorm bakalm dedm yaşımı sordu 38 dedm aa sınırdasin hemen yapmalisn dedi peki tamam dedimAynen öyle vallahi dışarıdan daha önceden hep okuyordum ama üye olmayı anca akıl ettimkeşke daha önceden girseydim kendi kendime içime konuşup okuyup ağlayacağıma
Ben her regl de öyle oluyorum üstüne mi gördüm sanki bu ay az geldi sanki rengi koyu geldi test yapsam mı insan kafayı yiyor valla dusunmeyelim diyoruz oda olmuyorAhahah
Ya benim de reglin son günü beş gündür şakır şakır adet oldum yani ama iki gündür basım dönüyor. Regl gelmeden hemen önce bütün testler negatif çıktı üzerine regl oldum yani baya baya oldum hem de ama hala acaba üzerine mi gördüm bir test mi yapsam derken buldum kendimi
Öyle bir umut var ki kesseler de ölmüyor maşallah
Test yapmak bir hastalık yasaklansın resmen hoşuma gidiyorKizcelerrrrbu sıralar yumurtlama haftam ama birileriniz beni durdursun canım gebelik testi yapmak istiyor olmadığını bile bile
Etrafımızda anlayışlı insan yokki bak ben cocuk deniyorum olmuyor varmi önerin desen biraz biseyler onerir bi zaman sonra bakmışsınız en hassas yerinden vurmaya başlıyorlar cocuk istemiyoruz düşünmüyoruz dediğimiz halde tavırlar sanki olmuyo gizliyor gibi hep onlar bilir doğruyu birde böyle afedersiniz kısır muamelesi yapan bir tayfa var He bide ay ben korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım hemen kalıyorum filanlarTamam canım yalnız var ya hayatta aklıma gelmezdi internette tanımadığım insanlarla bir gün nasıl ilişkiye girilmeli nasıl test nasıl akıntı nasıl edem nasıl yapam nasıl zıçam falan böyle şeyleri konuşacağım
Bugün bi tanıdıkla karşılaştım neler yapıyorsun çocuk varmi düşünmüyormusn dedi düşünuyorm bakalm dedm yaşımı sordu 38 dedm aa sınırdasin hemen yapmalisn dedi peki tamam dedimseni kadınlar kulübüne soyleyeymde kulaklarını çınlatsinlar dedm
Ben hiç takmıyorum onları valla çok şükür takacağım kişilerde ailem onlarda gayet anlayışlı soruyorlarsa da üzüntüyle soruyorlar iyi niyetleEtrafımızda anlayışlı insan yokki bak ben cocuk deniyorum olmuyor varmi önerin desen biraz biseyler onerir bi zaman sonra bakmışsınız en hassas yerinden vurmaya başlıyorlar cocuk istemiyoruz düşünmüyoruz dediğimiz halde tavırlar sanki olmuyo gizliyor gibi hep onlar bilir doğruyu birde böyle afedersiniz kısır muamelesi yapan bir tayfa var He bide ay ben korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım hemen kalıyorum filanlar
aynen aynen bana korkuyo kimse soramıyo bile artık bazılarının hayattaki tek başarısı çocuk yapmak olmuş çünkü çocuğu olmayan birinin yanında öylr hissediyor bazıları
Gebelikte dahil herşey olabilir bir hafta gecikme psikolojik ya da fizikselYa kızlar bu ay adetim 1 hafta gecikmisti, şimdi yeni bitti ama sol kasığımda batma oluyor arada da alttan iğne batarmis gibi bı his oluyor2 ay önce falan dr'a gittim hiçbir şeyim yoktu. Şimdi ilk kez denicez adet gecikiyor batma oluyor falan psikolojik mi bı sıkıntı mı var anlamadım
Gebelikte dahil herşey olabilir bir hafta gecikme psikolojik ya da fiziksel
En iyisini doktor söyler muayenede anlaşılır ancak.((