- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Mervenur277
Sıvı tüketmeme olayına dikkat ettinmi canım etmediyse etkiliyor koyuluğunu bilgin olsunŞimdi bidaha yaptım silikleşmiş ne çabuk yaa ( bu ne hız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıvı tüketmeme olayına dikkat ettinmi canım etmediyse etkiliyor koyuluğunu bilgin olsunŞimdi bidaha yaptım silikleşmiş ne çabuk yaa ( bu ne hız
Etkiler canım çünkü sıvı almayı 2 saat önce bırakıyoruz ondan öncede gitmediysen tuvalete mantıkken zaten yine 2-3 saat gitmemiş oluyorsun lavaboya ama o esnada su içersen idrarı seyreltiyorsunBıraz ıcmısımdır su ama bu kadar etkılermı canım.ıkı uc saattır gıtmemıstm ama lavaboya
Seyreltiyo çünkü idrarda lh hormonunu o yüzden sordum seyreltmiş olabilirBıraz ıcmısımdır su ama bu kadar etkılermı canım.ıkı uc saattır gıtmemıstm ama lavaboya
Evet canım öyle duruyorKızlar bende pazar yada pazartesi yumurtlama olacağını düşünüyorum ya sanki gittikçe koyulaşıyor.
Anladım tesekkurler.aksam bıdaha yaparım 8 gıbı.Etkiler canım çünkü sıvı almayı 2 saat önce bırakıyoruz ondan öncede gitmediysen tuvalete mantıkken zaten yine 2-3 saat gitmemiş oluyorsun lavaboya ama o esnada su içersen idrarı seyreltiyorsun
Evet benımkıde boyle olduktan ıkı gun sonra pık olmustuKızlar bende pazar yada pazartesi yumurtlama olacağını düşünüyorum ya sanki gittikçe koyulaşıyor.
Off ya ne zor şeylermiş bunlar Stres yapmamak lazm ama nasıl yapmayalım. Çok şükür umut var hala.. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasınBiraz düşük canım ama hamile kalmıcagın anlamına gelmez benimde 0.68 di 1 yıl önce hamile kaldım düşük yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı gittim yumurtalrın hala var gebe. Kalbilirsin dedi
Bende iki üç gün yedim de bıraktım sonra set dicem benim prolaktin 23 çıkınca korktum bu kür daha da yukseltirse diye zaten yakın sınıra canım bir de benim regl zaten 26 günde bir oluyor daha da öne çeker mi falan dedim iştah kesiyor bir de zaten zayıfım ben ondan bıraktım bideBal tarçın çörek otuna başladım bugün
Ogluma hamile kalmadan 1 ay önce kimyasal yaşamıştım bunu denemiştim sonra bakalım inşallah tekrardan ise yarar
Canım sen sat bat ne yazmamışsınBende iki üç gün yedim de bıraktım sonra set dicem benim prolaktin 23 çıkınca korktum bu kür daha da yukseltirse diye zaten yakın sınıra canım bir de benim regl zaten 26 günde bir oluyor daha da öne çeker mi falan dedim iştah kesiyor bir de zaten zayıfım ben ondan bıraktım bide
Kime canım seninkini yazdım bence ayolCanım sen sat bat ne yazmamışsın
Haa benimkini diyorsan ben daha araliktayim benim bat 23 Aralık olunca dedim adet olunca yazayım buraya ondan şeetmedimCanım sen sat bat ne yazmamışsın
Yumurtlama haftanda gebelik testi mi yapacan tövbe iyice kafayı yicez testlerleKizcelerrrrbu sıralar yumurtlama haftam ama birileriniz beni durdursun canım gebelik testi yapmak istiyor olmadığını bile bile
Hiç deme valla şu an zor tutuyorum kendimi kızım dur yerinde kafayı yeme daha yumurtlama haftandasin deli misin falan insan artık beklemek istemiyor yaYumurtlama haftanda gebelik testi mi yapacan tövbe iyice kafayı yicez testlerle
Ben peki ne yaptımHiç deme valla şu an zor tutuyorum kendimi kızım dur yerinde kafayı yeme daha yumurtlama haftandasin deli misin falan insan artık beklemek istemiyor ya
Ahahaha yalnız değilim inşallah kuzum ya valla insan artık yoruluyor Instagram'da zorlu yollardan sonra gebelik haberi alıp eşine surprizle söyleyenleri görünce ben duygulanip ağlıyorum artık o kadar etkileniyorumBen peki ne yaptım
Bazıları yazmış ya adet görmüş ama hamileymiş falan ben adeti bile dopru dğzgün görmedim
üstüne korunuyorum bide bu ay ya varsa deyip en alakasız zamanda test yaptım yeni daha Hayırlısıyla bu test girdabından çıkacağız inşallah hep birlikte
Evet ya ben de çok etkileniyorum onlardan inşallah bize de nasip olurAhahaha yalnız değilim inşallah kuzum ya valla insan artık yoruluyor Instagram'da zorlu yollardan sonra gebelik haberi alıp eşine surprizle söyleyenleri görünce ben duygulanip ağlıyorum artık o kadar etkileniyorum
Evet ya ben de çok etkileniyorum onlardan inşallah bize de nasip olur