- 18 Haziran 2022
- 4.139
- 5.850
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Çocuk varsa diye diyom işteÇocuk varsa gelmesin
Biraz düşük canım ama hamile kalmıcagın anlamına gelmez benimde 0.68 di 1 yıl önce hamile kaldım düşük yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı gittim yumurtalrın hala var gebe. Kalbilirsin dediKızlar ya 0.98 AMH düşük müŞimdi çıkmış sonuç. Doktora haftaya gidece ancak. İbternette 1in altı düşük diyor ama doğru mu doktorlarında bilgisi olan var mı
Amin kuzum Amin tabi görücezEvet bebişim vardı. Ben umutluyum Allah ın izniyle görcez birlikte koyu çizgini
Testler beyaz ondan hemen adet olmak istiyorumÇocuk varsa diye diyom işteinşallah güzel haberler alırsın bebiş
Olumsuz mesaj verme canikomTestler beyaz ondan hemen adet olmak istiyorumAmin canım hep birlikte
Ayy AminOlumsuz mesaj verme canikominşallah geç döllenmeden dolayıdır
Tamam kuzuMervenur277 canım benim sat bat kaydedebilirsin.24 aralık sat 20 ocak bat olarak yazabilirsin. 24üne adet olacam çünkü 21 günlük ilaç kullanıyorum bitince tekrar doktor kontrolüm var
Kız daha çok var ama sanki kesin olur musun ki 24 de gebelik olur belkiimmTamam kuzu
Yok canım doktora sordum ilaç verdi adet olunca gel dedi yeni düşük yaptım ya biraz toparlanmış dedi rahim. Gebelik olursa mucize olur canım korunma dedi zaten amaa gebelige hazır degil tam rahimKız daha çok var ama sanki kesin olur musun ki 24 de gebelik olur belkiimm
Anladım balım inşallah en kısa zamanda tekrar alirsin güzel haberi inşallahYok canım doktora sordum ilaç verdi adet olunca gel dedi yeni düşük yaptım ya biraz toparlanmış dedi rahim. Gebelik olursa mucize olur canım korunma dedi zaten amaa gebelige hazır degil tam rahim
İnşallah kuzum 14 ocak dogum günüm inşallah en güzel dogum günü hediyesi bebişim gelirAnladım balım inşallah en kısa zamanda tekrar alirsin güzel haberi inşallah
Kaçmaz kaçmaz çünkü bi yerde okumuştum lh pik yaptıktan 10 saat sonra çatlar diyordu yumurta ama bizim tam piki yakalamamız mümkün değil zaten o yüzden çatlatma iğnesinden sonra bile 24 ya da 36 saat sonra değerlendir diyor ya doktorlarKuzular cıktı bu sabah bugun.ama işteyımakşama kadar umarım kacırmıs olmam
İnşallah canımKaçmaz kaçmaz çünkü bi yerde okumuştum lh pik yaptıktan 10 saat sonra çatlar diyordu yumurta ama bizim tam piki yakalamamız mümkün değil zaten o yüzden çatlatma iğnesinden sonra bile 24 ya da 36 saat sonra değerlendir diyor ya doktorlar
Hadi inşallah
Bişey olmaz canım akşam değerlendir kaçırmasın. Yarın da değerlendirKuzular cıktı bu sabah bugun.ama işteyımakşama kadar umarım kacırmıs olmam
Yok yok için rahat olsun daha o yumurta çatlıcak felan onun vücuttan atılması bile 16 saat fazlasıyla vaktir var bide bence o yumurta yarına ancak çatlar. Bugün kesin ilişki olsun yarın yine aynı saatte yap çatlamışsa yine ilişki olsun.Kuzular cıktı bu sabah bugun.ama işteyımakşama kadar umarım kacırmıs olmam
İki saat önceden sıvı almayı bıraktın mı yapmadan önce testi canımŞimdi bidaha yaptım silikleşmiş ne çabuk yaa( bu ne hız
Bıraz ıcmısımdır su ama bu kadar etkılermı canım.ıkı uc saattır gıtmemıstm ama lavaboyaİki saat önceden sıvı almayı bıraktın mı yapmadan önce testi canım