Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bıraz ıcmısımdır su ama bu kadar etkılermı canım.ıkı uc saattır gıtmemıstm ama lavaboya
Etkiler canım çünkü sıvı almayı 2 saat önce bırakıyoruz ondan öncede gitmediysen tuvalete mantıkken zaten yine 2-3 saat gitmemiş oluyorsun lavaboya ama o esnada su içersen idrarı seyreltiyorsun

Etkiler canım çünkü sıvı almayı 2 saat önce bırakıyoruz ondan öncede gitmediysen tuvalete mantıkken zaten yine 2-3 saat gitmemiş oluyorsun lavaboya ama o esnada su içersen idrarı seyreltiyorsun
Anladım tesekkurler.aksam bıdaha yaparım 8 gıbı.
Kızlar bende pazar yada pazartesi yumurtlama olacağını düşünüyorum ya sanki gittikçe koyulaşıyor.
Evet benımkıde boyle olduktan ıkı gun sonra pık olmustu

Biraz düşük canım ama hamile kalmıcagın anlamına gelmez benimde 0.68 di 1 yıl önce hamile kaldım düşük yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı gittim yumurtalrın hala var gebe. Kalbilirsin dedi
Off ya ne zor şeylermiş bunlar Stres yapmamak lazm ama nasıl yapmayalım. Çok şükür umut var hala.. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Arkadaslar bu arada soylemeyı unuttum uygulamanın dedıgı tarıhten 2 gun sonrasında yumurtlama baslıyormus bende.hep o 10 gunu degerlendırıyordum.meger asıl gunler degerlenmeden kalıyormus.luteal fazım 12 gunmus.bundan şüphelenmıstım zaten.Ovulasyon o yuzden işime yaradı gercekten.en azından ne zaman yumurtladıgımı ogrendım

Bal tarçın çörek otuna başladım bugün
Ogluma hamile kalmadan 1 ay önce kimyasal yaşamıştım bunu denemiştim sonra bakalım inşallah tekrardan ise yarar
Bende iki üç gün yedim de bıraktım sonra set dicem benim prolaktin 23 çıkınca korktum bu kür daha da yukseltirse diye zaten yakın sınıra canım bir de benim regl zaten 26 günde bir oluyor daha da öne çeker mi falan dedim iştah kesiyor bir de zaten zayıfım ben ondan bıraktım bide

Canım sen sat bat ne yazmamışsın

Hiç deme valla şu an zor tutuyorum kendimi kızım dur yerinde kafayı yeme daha yumurtlama haftandasin deli misin falan insan artık beklemek istemiyor ya
Ben peki ne yaptım
Bazıları yazmış ya adet görmüş ama hamileymiş falan ben adeti bile dopru dğzgün görmedim
üstüne korunuyorum bide bu ay ya varsa deyip en alakasız zamanda test yaptım yeni daha Hayırlısıyla bu test girdabından çıkacağız inşallah hep birlikte

Ahahaha yalnız değilim inşallah kuzum ya valla insan artık yoruluyor Instagram'da zorlu yollardan sonra gebelik haberi alıp eşine surprizle söyleyenleri görünce ben duygulanip ağlıyorum artık o kadar etkileniyorum

Evet ya ben de çok etkileniyorum onlardan inşallah bize de nasip olur

Ben hıssedıyorum her an bı topıcten 3,4 kısı pozıtıf cıkıyor bızde cıkcaz bu ayama bu ovulasyon super bıseymıs. sevayd ılıskı sonrası saga yada sola yat kuzu hangı taraftakı yumurtalar saglamsa.bıde ovulasyon testı kesın kullanılması gerek bence.kaçak olmaması ıcın.zorlada olsa o uc gun ıcın Mervenur277 haydı bakalım neler olacak 8 gun sonra yapmay baslarım valla ben testı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…