- 18 Haziran 2022
- 4.140
- 5.850
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Köye gidicez balım yarın akşam üstü dönerizNereye gıdıyorsun kuzucum
Dıkkat et kendıne kuzucum gorusurz gelınce yazarsın etıketle benıdeKöye gidicez balım yarın akşam üstü döneriz
Yazarım kuzucum ben anlamadım beni daha ateş de yükselmediDıkkat et kendıne kuzucum gorusurz gelınce yazarsın etıketle benıde
Kız illa işemek istiyorsan ovülasyon testi yap gebelik testiyle ne işin varKizcelerrrrbu sıralar yumurtlama haftam ama birileriniz beni durdursun canım gebelik testi yapmak istiyor olmadığını bile bile
Bence en az bikere daha dene çünkü bazen geç çatlama ya da geç döllenme de oluyor ya bişey kaybetmezsin bence devam et ben iğne olmama rağmen 36 saat sonra ve nir gün sobra tekraf demişti sonra gittiğimde iki tane yumurta daha duruyor yarın tekrar deneyin demiştiKuzular bısey sorcam sıze.Dün sabah test pik göstermıstı ya dün aksam ve bugun aksam degerlendırdım.yarında degerlendırmelımıyım?yada pazartesı.Yoksa artık dınlenme moduna gecıp gunumu beklemelıyım?
Tamam kuzucum çok tesekkur ederımBence en az bikere daha dene çünkü bazen geç çatlama ya da geç döllenme de oluyor ya bişey kaybetmezsin bence devam et ben iğne olmama rağmen 36 saat sonra ve nir gün sobra tekraf demişti sonra gittiğimde iki tane yumurta daha duruyor yarın tekrar deneyin demişti
O yüzden bi çoğu adete kadar 3 2 3 2 şeklinde ya da gün aşırı deniyor ya
İnşallah canım inşallah çıksın yeterkiTamam kuzucum çok tesekkur ederımyarınde devam o zaman pazartesı dınlenırız oyleyse.çift cızgı cıksın ılk buraya atacam ınsallah
Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur babypink00 9 Aralık 3 Ocak
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur @babypink00 9 Aralık 3 Ocak
Mervenur277 canım benide eklermisin 8 ocak
Bendede olur o canm ama son 8,9kala baslar.hemen baslamıyorKuzular yumurtlamadan sonra bende bir göğüs hassasiyeti başlıyor regle kadar devam ediyo basina gelen var mı neden sizce
Bendede olur o canm ama son 8,9kala baslar.hemen baslamıyor
Benimde aynen adet günü de geçerKuzular yumurtlamadan sonra bende bir göğüs hassasiyeti başlıyor regle kadar devam ediyo basina gelen var mı neden sizce
Ah ayni ben hemde çok agri yaşıyorum sut hormonu yüksekmi acaba diye düşündürüyor bu durum beni hormon testi yaptırmak istiyorum aslında ama bi türlü regliye denk getirip gidemedimKuzular yumurtlamadan sonra bende bir göğüs hassasiyeti başlıyor regle kadar devam ediyo basina gelen var mı neden sizce