Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular bısey sorcam sıze.Dün sabah test pik göstermıstı ya dün aksam ve bugun aksam degerlendırdım.yarında degerlendırmelımıyım?yada pazartesı.Yoksa artık dınlenme moduna gecıp gunumu beklemelıyım?

Eklentiler

• 83897C00-15FA-473E-88E3-2109949EA711.png
    135,8 KB · Görüntüleme: 42
Bence en az bikere daha dene çünkü bazen geç çatlama ya da geç döllenme de oluyor ya bişey kaybetmezsin bence devam et ben iğne olmama rağmen 36 saat sonra ve nir gün sobra tekraf demişti sonra gittiğimde iki tane yumurta daha duruyor yarın tekrar deneyin demişti
O yüzden bi çoğu adete kadar 3 2 3 2 şeklinde ya da gün aşırı deniyor ya

Tamam kuzucum çok tesekkur ederımyarınde devam o zamanpazartesı dınlenırız oyleyse.çift cızgı cıksın ılk buraya atacam ınsallah

Kuzular yumurtlamadan sonra bende bir göğüs hassasiyeti başlıyor regle kadar devam ediyo basina gelen var mı neden sizce
Ah ayni ben hemde çok agri yaşıyorum sut hormonu yüksekmi acaba diye düşündürüyor bu durum beni hormon testi yaptırmak istiyorum aslında ama bi türlü regliye denk getirip gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…