- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Bende iki üç gün yedim de bıraktım sonra set dicem benim prolaktin 23 çıkınca korktum bu kür daha da yukseltirse diye zaten yakın sınıra canım bir de benim regl zaten 26 günde bir oluyor daha da öne çeker mi falan dedim iştah kesiyor bir de zaten zayıfım ben ondan bıraktım bide
Kizcelerrrrbu sıralar yumurtlama haftam ama birileriniz beni durdursun canım gebelik testi yapmak istiyor olmadığını bile bile
Ben tam okuyamamışım senin adetin bi hafta gecikmiş ama olmuş sonuçtaYa aslında gebelik gibi bi beklentim yoktu ama ne olur ne olmaz test yapmıştım negatif çıktı. Sonrasında artık gelmicek herhalde dedik korunmayı bıraktık ertesi gün regl oldum. Yani test yaptıktan 4 gün sonra regl oldum. Sonrasında regl olunca zaten bişey olmadı. Yani reglden bir gün öncesinde de olmaz herhaldeusuttum mu acaba diyorum. Yumurtlama olamaz herhalde daha 2 gün falan oldu biteli su an son lekelenmeler oluyor
Peşimden geliyormuş gibi hissediyorumDur ve sakin ol hemen elinden o testi bırak
Ben tam okuyamamışım senin adetin bi hafta gecikmiş ama olmuş sonuçta
Yumurtlamanı ovülasyon testiyle takip etmek en mantıklısı eğer doktora takip ettirilmiyorsa
Ama ağrın ilerlerse doktora görün canım hiç riske atmadan kafan karışmadan herşeye uydurılabilir çünkü o ağrı
Aynen öyle en mantıklısı vallaBu ay bı deneyelim olmazsa ovulasyon testi alırım, çok kafaya da takmak istemiyorum açıkçası çünkü kafaya taktikca zorlaşacak ovulasyon falan derken kesin kafaya takarım benbı oluruna bırakayim ben olmazsa artık bakarım testlere ağrı artarsa gidicem canım
Peşimden geliyormuş gibi hissediyorum
Ohhooo daha çoooookk var 23 üKaç gün kaldı bata cnm
Ben her regl de öyle oluyorum üstüne mi gördüm sanki bu ay az geldi sanki rengi koyu geldi test yapsam mı insan kafayı yiyor valla dusunmeyelim diyoruz oda olmuyorsonumuz hayrolsun
Evet canım malesef arkadas çevresi boyle insallah hakkimizda hayırlısı olsun bu ay güzelliklerle gelsinBen hiç takmıyorum onları valla çok şükür takacağım kişilerde ailem onlarda gayet anlayışlı soruyorlarsa da üzüntüyle soruyorlar iyi niyetle
Arkadaş bozmaları öyle malesef
Ya dün yaptım erken gebelik testi 5 dakka icnde hayalet cizgi cikti şimdi gidip eczaneden kaset test alacagim sanirim erken gebelik testleri biraz yanilitiyor ilk idrarla deneyeceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin allaha sukur bitane kizim var rabbim oncelikle hic olmayanlara versinYarın test yapabılırsın erken gebelık testı
Negatif cikti canim sanirim bu ayda yokYarın test yapabılırsın erken gebelık testı
Olur ınsallah en kısa zamandaNegatif cikti canim sanirim bu ayda yok
Hayırlısı olsun canim allahtan umut kesilmez 1 saat sonra 2 ci cizgi belirmiş ilk 10 dakka yoktu kizim getirmiş yatak odasindan anne kardeş diye bi baktim 2 ci cizgi ama beklediğinde öyle olabiliyormuş o yüzden cok umursamadımOlur ınsallah en kısa zamandayınede adet olana kadar hersey olabılır tabıkı
Yarın bırdaha yaparsın kuzu varsa daha belırgın cıkar yarınaHayırlısı olsun canim allahtan umut kesilmez 1 saat sonra 2 ci cizgi belirmiş ilk 10 dakka yoktu kizim getirmiş yatak odasindan anne kardeş diye bi baktim 2 ci cizgi ama beklediğinde öyle olabiliyormuş o yüzden cok umursamadım
Tamam canim teşekkür ederim rabbim isteyeb herkese nasip etsin inşallah sanada nasip etsin canimYarın bırdaha yaparsın kuzu varsa daha belırgın cıkar yarına
Nereye gıdıyorsun kuzucumKizlar ben bugün ve yarın giremeyecegim bilginiz olsun ona göre isim ekleteceklerin özelden mesaj atmasını rica ederim öyle görürüm çünkü