Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanın kaçıncı günü ve adete kaç gün kala yapmıştınız

Iyı adet olmana sevındım kuzucum ya.yarında cok az olursa yıne bır soyle doktora yapıısklık fln gıbı bır durum olmasın kuzucum.ılk gun zaten az olur onemlı olan yarın nasıl oldugu
Yarın hormon tahlilleri için doktora gidecektim ama kanamam çok az yarın gidersem saçma mı olur? Hormon ve amh felan bakacaktık
Yapışıklık yoksa demek dediğim gibi kürtajdan sonraki dengesizlik...ama fazla gelseydi iyi olurdu temizlenirdim güzelce..bende aksine çoook fazla geliyordu
Karnım çok ağrıyor kuzum sanki böyle sökülecek ama sökülemiyormuş gibi eğer bu adetimde böyle az olursa bi sorun var bencede yapışıklık gibi

Canim dr bana kagit verdi reglinin 1,2,5 günü gel yaziyor 2 gün gidicem bende

Yap masajı tam sökül güzelce..bende yapışıklık yok sadece sen öyle oluyorsun

Bizim kadar dikkat etmiyorlar ki canım onlara göre ne varki işlerini görüyor bitiyor tuttumu tutmadımı ateşim yükselecek mi adet olacam mı adet oldum büyün stresi biz çekiyoruz sonra hooop baba oluyorlar çok sinirliyim valla kusura bakmayın

Ne kadar doğru söyledin..kusura bakma çok güldümben eşime diyorum sen işini yapıyorsun uyuyorsun..ben sonra 1 saat uzanıyorumki sonra kalkayım aman idrar enfeksiyonu olmayım diye..yok aktı yok akmadı bilmem ne

Aman kız ben zaten femınıst ruhluyum dur sımdı ben zaten hep kızların tarafındayımdır ve kızları severım erkekler hep sucludur takmayalım bosver bız onlarıı ohh bı kahve yap kendıne ıc bebısm yaa bu ayda bos gecıverelım nolcak.kullandınmı sen klomenı yoksa ayy bıde klomen vardı yaa

Çok çok az mı önceden olduğuna göre az mı?

Ne kadar doğru söyledin..kusura bakma çok güldümben eşime diyorum sen işini yapıyorsun uyuyorsun..ben sonra 1 saat uzanıyorumki sonra kalkayım aman idrar enfeksiyonu olmayım diye..yok aktı yok akmadı bilmem ne
Yok canım ya ne kusuru iyiki sizler varsınız zaten benim durumumdan hiş kimsenin haberi yok sizlerle konuluyorum sadece birdr dr bu ay klomen verdi ona başladım küs kalmamam lazım hap boşa gider yoksa valla tam dayaklık bu herifler alacagımı bi alimde görür o gününü şimdi elim mahkum kandırırım ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…