- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.601
Normalde senin dediğin doğru canım. Ben de sadece innovitanın testinde gördüm o uyarıyı.belki sizlerin dediği doğrudur arkadaşlarbiz burda bi silik çizgiyi görücez diye şaşıbeş olduğumuz için
Yumurtlamanın kaçıncı günü ve adete kaç gün kala yapmıştınızGereksiz umutlandırmıyayım ama gebeliğimde 3 gün önce 1. 55 ile yok demiştim 3 gün sonra 70 ile öğrendim hatta ben de aynı böyle bi sonraki ay grubuna geçmiştimhiç belli olmuyor tecrübe ile sabit reglin geçmesini bekleyin
Yarın hormon tahlilleri için doktora gidecektim ama kanamam çok az yarın gidersem saçma mı olur? Hormon ve amh felan bakacaktıkIyı adet olmana sevındım kuzucum ya.yarında cok az olursa yıne bır soyle doktora yapıısklık fln gıbı bır durum olmasın kuzucum.ılk gun zaten az olur onemlı olan yarın nasıl oldugu
Karnım çok ağrıyor kuzum sanki böyle sökülecek ama sökülemiyormuş gibi eğer bu adetimde böyle az olursa bi sorun var bencede yapışıklık gibiYapışıklık yoksa demek dediğim gibi kürtajdan sonraki dengesizlik...ama fazla gelseydi iyi olurdu temizlenirdim güzelce..bende aksine çoook fazla geliyordu
Canim dr bana kagit verdi reglinin 1,2,5 günü gel yaziyor 2 gün gidicem bendeYarın hormon tahlilleri için doktora gidecektim ama kanamam çok az yarın gidersem saçma mı olur? Hormon ve amh felan bakacaktık
Karnım çok ağrıyor kuzum sanki böyle sökülecek ama sökülemiyormuş gibi eğer bu adetimde böyle az olursa bi sorun var bencede yapışıklık gibi
Kuzum ama kanamam çok az oldu bugün yarım ped ancak eder yarın gitmem mantıklı olurmu acaba yaCanim dr bana kagit verdi reglinin 1,2,5 günü gel yaziyor 2 gün gidicem bende
Yap masajı tam sökül güzelce..bende yapışıklık yok sadece sen öyle oluyorsunYarın hormon tahlilleri için doktora gidecektim ama kanamam çok az yarın gidersem saçma mı olur? Hormon ve amh felan bakacaktık
Karnım çok ağrıyor kuzum sanki böyle sökülecek ama sökülemiyormuş gibi eğer bu adetimde böyle az olursa bi sorun var bencede yapışıklık gibi
Kara bulutlar dolanıyor canımNoluyo size ben anlamadım ya. Gezegenlerde mi bişey var. Herkes çok gergin sinirini birbirinden mi çıkarıyor
Bizim kadar dikkat etmiyorlar ki canım onlara göre ne varki işlerini görüyor bitiyor tuttumu tutmadımı ateşim yükselecek mi adet olacam mı adet oldum büyün stresi biz çekiyoruz sonra hooop baba oluyorlar çok sinirliyim valla kusura bakmayınbu ay hepımız bos gececez galıba bebısm yaaa benım adetım bıtelı 5 gun oldu daha tık yok.bende bugun sınırlıydım baya hasta olacak zamanı buldugu ve eve hastalık getırıgı ıcın.yanii insan dıkkat etmelı ya bıraz sonucta farkında neyın ne oldugunun.ama olur muu gıdecek sacma seyler yıcek üşütecek hasta ınsanlara sokulacak vırus kapacaktöbe töbe ya valla sınırlerım bozuk.bide kendı işi izin alma gıbı bı sansıda yok hastalıgı sureklı ılerlıyor gececegıne
Aynen bir de uzun sürmüyor en fazla bu kadar sürüyor küslüğümüz deMaşAllah nazar değmesin kuşumdaha ateşli oluyor hem öyle
Ne kadar doğru söyledin..kusura bakma çok güldümBizim kadar dikkat etmiyorlar ki canım onlara göre ne varki işlerini görüyor bitiyor tuttumu tutmadımı ateşim yükselecek mi adet olacam mı adet oldum büyün stresi biz çekiyoruz sonra hooop baba oluyorlar çok sinirliyim valla kusura bakmayın
Kız noldu bişe mi oldu bebege niye sıfırlansın hcgİnşallah kuzucum evet benjm de ikinci kimyasalım HCG sifirlaninca doktorum gel dedi bı bakalım neden tutunamiyor diye şu an diyorum bu an önce kanama olsun da gideyim
Bence eli kulağındadır kuzum bat ne zamandı sorduysam daha önce kusuruma bakma bu ara kafam çok doluKuzum benin dun 36.5 düştü bugun sabah 36.3 ne gelen var ne gidenonceden deli gibi agri çekerdim goguslerim siserdi o bile geçti yok noluyor bana ya adet atesim 36.3 36.2
Aman kız ben zaten femınıst ruhluyum dur sımdıBizim kadar dikkat etmiyorlar ki canım onlara göre ne varki işlerini görüyor bitiyor tuttumu tutmadımı ateşim yükselecek mi adet olacam mı adet oldum büyün stresi biz çekiyoruz sonra hooop baba oluyorlar çok sinirliyim valla kusura bakmayın
Aynen hem de nasıl Karalar bağladı ya moral motivasyon çok önemliYaa alemsınnn yaaa adam bılse küsünce bugun karalar bagladıgınıcok sevındım senın adına ınsanın canı baya sıkkın oluyo gercekten kavga edınce.
İnşallah tam anlamıyla sökülür canımYap masajı tam sökül güzelce..bende yapışıklık yok sadece sen öyle oluyorsun
Çok çok az mı önceden olduğuna göre az mı?Kızlar kürtajdan 38 gün sonra adet oldum bilenleriniz vardı çok az kanamam olmuştu ve kısa sürmüştü bugün öğlen 2. Adetimi oldum ve kanamam yine çok az bu durum normalmi 3 kere doktora gittim bi problem yok dedi ama kürtajdan önce adetim daha fazla oluyordu
Yok canım ya ne kusuru iyiki sizler varsınız zaten benim durumumdan hiş kimsenin haberi yok sizlerle konuluyorum sadece birdr dr bu ay klomen verdi ona başladım küs kalmamam lazım hap boşa gider yoksa valla tam dayaklık bu heriflerNe kadar doğru söyledin..kusura bakma çok güldümben eşime diyorum sen işini yapıyorsun uyuyorsun..ben sonra 1 saat uzanıyorumki sonra kalkayım aman idrar enfeksiyonu olmayım diye..yok aktı yok akmadı bilmem ne
İn şa Allah kuzum kürtaj öncesi zor biraz zaman lazım..eskisi gibi olucan merak etmeİnşallah tam anlamıyla sökülür canım
Bat 3 ocak ben her 2 3 gün önce oluyorum ya sinir oluyorum artık neyse pazartesi hormon testi yapılacak insallah birsey yoktur leke geldi kuzum yarin başlarBence eli kulağındadır kuzum bat ne zamandı sorduysam daha önce kusuruma bakma bu ara kafam çok dolu