- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.561
Biliyorum canım bugün yumurtlama olur diye düşündüm ama dünden daha az kpyu çıktı şaşırdımPco yaşamadım hiç ama canım çok saha koyu oluyor diye biliyorum senin ki pco değil gibi devam et bence test yapmaya
Yok canım. .kızlar bi sorum olacak omega3 olan folik asit vermişti doktor çok kullanamadm mide bulantısı yaptı mfk nın folik asidini kullandm 2 ay şuan omepa q10 aldm onun içindede omega3 var şuan folik asit olarak içinde omega3 olan bir folik asit almıyayım dimi tavsiyeniz nedir
Bende öyle düşündüm sen hangi folik asidi kullanmstn birde q10 sabah tok karnına mi aldnYok canım. .
Bende Q10 kullandım.
Sen folik asit ini sadece folik asit olarak al.
Evet tok aldım. Folbiol kullanıyorum canim. Çok memnunum. Mide bulantısı felan yapmadıBende öyle düşündüm sen hangi folik asidi kullanmstn birde q10 sabah tok karnına mi aldn
Sagol canm deneyeyim birde solgar iyi dediler bakalmEvet tok aldım. Folbiol kullanıyorum canim. Çok memnunum. Mide bulantısı felan yapmadı
Umarım yarın olur yumurtlama ya.zaten her ay böyle 21.günden önce görmüyorum canım sıkılıyor bu duruma napsam da normal diğer insanlardaki gibi 14.15 de yumırtlasamYavrum mecbur devam etceksin yapmaya
Tamam canım işte o yüzden diyorum gebelik testi gibi her gün koyulaşmaz diye. lh da dalgalanmalar olabilirOvulasyon testi bu canım
Evet çok sancılı oluyor kimyasal kanaması bende çok kötü olmuştum ve baya da sürmüştüBende 11. Gün kanamam olmuştu yani ben kimyasal geçirdiğimi bilmiyordum da ama çok fazla baş donmesi aşırı derece de baş ağrısı göz ağrısı yaşamıştım ve çok sancılı bir adet dönemi geçirdim o adet olana kadar ki sancılı ağrılar da cabası şimdi düşünüyorum da baya zor geçirdim o evreyi .. neyseki geçti bitti Rabbim bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize de ,
Amin inşaallah kuzucum öyledir elbetHakkında hayırlısı olsun inşallah yavrumvardır Rabbim in bi bildiği.
İnşallah canım çok sağolMervenur277 canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun yinede inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun
Bebiş senin zaten 12 Ocak yazmisiz12 ocak kuzum
Anladım canım o zaman. teşekkür ediyorumTamam canım işte o yüzden diyorum gebelik testi gibi her gün koyulaşmaz diye. lh da dalgalanmalar olabilir
Üzülme kuzucum. Betan sıfırlanınca da detaylıca baktır kimyasalın sebebi nedir diye. Allah bundan sonrakinde sağlıklı gebelik nasip etsin39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
Amin inşaallah canım çok sağol evet öyle yapacağım ikinci kimyasal olunca doktorum dedi bı bakalım neden oluyorÜzülme kuzucum. Betan sıfırlanınca da detaylıca baktır kimyasalın sebebi nedir diye. Allah bundan sonrakinde sağlıklı gebelik nasip etsin
Canim çok erken yumurtlama da iyi değil. Belirli büyüklüğe ulaşmadan yumurtlama kalitesiz oluyor. Sorun etme 21 i senUmarım yarın olur yumurtlama ya.zaten her ay böyle 21.günden önce görmüyorum canım sıkılıyor bu duruma napsam da normal diğer insanlardaki gibi 14.15 de yumırtlasam
Canim çok erken yumurtlama da iyi değil. Belirli büyüklüğe ulaşmadan yumurtlama kalitesiz oluyor. Sorun etme 21 iUmarım yarın olur yumurtlama ya.zaten her ay böyle 21.günden önce görmüyorum canım sıkılıyor bu duruma napsam da normal diğer insanlardaki gibi 14.15 de yumırtlasam
Bencede durum fenaKafanı bosaltman lazım yoksa durum fenaAynen geldi bakalım ya inşallah hayırli haberlerle gelmiştir bende ya çok mutlu oluyorum pozitifleri görünce
Umarim canım.Umarım yarın olur yumurtlama ya.zaten her ay böyle 21.günden önce görmüyorum canım sıkılıyor bu duruma napsam da normal diğer insanlardaki gibi 14.15 de yumırtlasam