Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 4 gün var kan verdim 0.1 çıktı moraller yine yerlerde.. yumurtlamanın 7.günü
Yumurtlamanın 7. Gunuyse nasıl adete 4 gün var yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince degilmiydi adet günü ben öyle biliyorum yanlış mi biliyorum daha günün var bence moralini bozma

Ayyy benimkiyle de hep yumurtlama zamanına denk geliyor kuslukler alacağımı alıp kusmeye devam ediyorum 😁

Boşver canim sıkma canını. Evlilik düz bir yol değil, yokuş aşağı yada yukarı bir şekilde yürüyoruz o yollardan işte.

Benim ede de görev yazmışlar yılbaşında, Allah'tan gece 1 de evde olacak. Önemli değerlendirme yapmamız gereken gündü.
Aynen ya insan bu zamanlara gelince de sinir oluyor😂 ama ne dicem sana barıştık bile gönlümü aldı ve bil bakalım ne oldu bugün kasık ağrısı hissettim sol kasığım ağrıdı ve tuvalette net ve yoğun yumurtlama akıntımı gördüm bu sefer kesin oldu bence yarın ateşe yansıyabilir:) Allahım inşallah. Bu geceyi değerlendireceğiz iyi ki barıştık 😂😂😂 yarın görevde benimki tüm gece sabaha kadar o yüzden bu geceyi değerlendirmek lazım Papatyamaviss Papatyamaviss

Bencede durum fena 🤭 Herkesin başının etini yedim burayada sardım yorumları okuyup okuyup duruyorum yarın mutlaka testinin sonucunu at merak ederim kan testi mi vericen kaset testi ile mi yapican
Yok kuzu evde yapcam testle kırmız kart yemezsem 🤭 tamam haber ederim sende çok takılma akıl sagligin icin 😅

Noluyo size ben anlamadım ya. Gezegenlerde mi bişey var. Herkes çok gergin sinirini birbirinden mi çıkarıyor
Vallahi öyle galiba bir de biz ikizler burcuyuz ikimiz de 😂gerisini sen düşün. Çok yoğun kavganın ardından çok yoğun barışma süreci ahahhaha barıştık bile 😂😂😂

Bizde küstük biliyormusun. Hemde adetim bitti tam çalışmalara başlıcakken çok gerginim 😓😓
Canım barıştık biz inşallah siz de barışırsınız bir de bugün kasık ağrım oldu kesin geliyor bu kez amin inşallah sonunda. Bugün 19. Gün🙄🙄 bu geceyi değerlendiririz artık. Ya yeni bitmiş adetin belki yumurtlama gelene kadar hatta o zamana kalmaz barışırsınız 😁🤲🏻🥰

Aynen ya insan bu zamanlara gelince de sinir oluyor😂 ama ne dicem sana barıştık bile gönlümü aldı ve bil bakalım ne oldu bugün kasık ağrısı hissettim sol kasığım ağrıdı ve tuvalette net ve yoğun yumurtlama akıntımı gördüm bu sefer kesin oldu bence yarın ateşe yansıyabilir:) Allahım inşallah. Bu geceyi değerlendireceğiz iyi ki barıştık 😂😂😂 yarın görevde benimki tüm gece sabaha kadar o yüzden bu geceyi değerlendirmek lazım Papatyamaviss Papatyamaviss
Merhaba yarın ateşe yansıyabilir dediniz ya benim bugün yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti ve 2 gündür bi ateş basıyor yüzüme normal mi ki birde kasik ağrılarım ve göğüste hassasiyet başladı çok tuhaf hissediyorum

Kızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...

Hcg :1,58 yani ben elendim.. Bata 6 gün var. Ama modum beklemediğim kadar düştü... 😭

Şubat ayı topiğinde görüşmek üzere hoşçakalın..
Gereksiz umutlandırmıyayım ama gebeliğimde 3 gün önce 1. 55 ile yok demiştim 3 gün sonra 70 ile öğrendim hatta ben de aynı böyle bi sonraki ay grubuna geçmiştim 🙂 hiç belli olmuyor tecrübe ile sabit 🙂 reglin geçmesini bekleyin

Kızlar kürtajdan 38 gün sonra adet oldum bilenleriniz vardı çok az kanamam olmuştu ve kısa sürmüştü bugün öğlen 2. Adetimi oldum ve kanamam yine çok az bu durum normalmi 3 kere doktora gittim bi problem yok dedi ama kürtajdan önce adetim daha fazla oluyordu

Kızlar bugün çok moralim bozuktu o yüzden yazan oldu da görmediysem kusura bakmayın. Barıştık bugün. Kendime gelmeye başladım😁
Yaa alemsınnn yaaa adam bılse küsünce bugun karalar bagladıgını 🤣 cok sevındım senın adına ınsanın canı baya sıkkın oluyo gercekten kavga edınce.😊

Kızlar kürtajdan 38 gün sonra adet oldum bilenleriniz vardı çok az kanamam olmuştu ve kısa sürmüştü bugün öğlen 2. Adetimi oldum ve kanamam yine çok az bu durum normalmi 3 kere doktora gittim bi problem yok dedi ama kürtajdan önce adetim daha fazla oluyordu
Iyı adet olmana sevındım kuzucum ya.yarında cok az olursa yıne bır soyle doktora yapıısklık fln gıbı bır durum olmasın kuzucum.ılk gun zaten az olur onemlı olan yarın nasıl oldugu

Yapışıklık yoksa demek dediğim gibi kürtajdan sonraki dengesizlik...ama fazla gelseydi iyi olurdu temizlenirdim güzelce..bende aksine çoook fazla geliyordu

X