Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok az mı önceden olduğuna göre az mı?
Şuanki çok çok az ama daha öğlen oldum belki sökülememiştir. İlk adetim ise öncekine göre az olmuştu canım. Eğer bu adetimde az olursa bi problem var diye düşünücem bayada karnım ağrıyor aslına

Kızlarcım ovulasyon teslerim bitti ben de gidip clear pink kaset test bulabildim. Soldaki yeni yaptığım clearpink kaset test. Sağdaki miratech sabah yaptığım. Sizce çatlamış mı yoksa iki farklı test olduğu için çatlayıp çatlamadığı muallakta mı? Eczanedeki ovulasyonu ben bitirmişim kadın kalmadı deyince bunu almak zorunda kaldım. fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani

Eklentiler

• 34A7805F-6E00-4EB3-BC7F-2E509613286F.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 44
  • B031C877-4C6C-4ED2-9C85-8CE683BCF6DD.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 41
Kuzum günlük ateş ölçümü yapıyorsan her sabah erken aynı saatte dil altından ateşin gidişatı hakkında bilgi verir düşük seyrediyorsa daha yumurtlama olmamıştır yükselmişse yumurtlamadan sonraki evredir artık onu kastettim lun düşük seyrediyor yarın yükselirse bekleme aşamasına gecicem

Bende öncesine göre daha az kanamalı oluyorum. Bunu da doktoruma söyledim gayet iyi dedi. Çok kanama olmaması iyi demişti

Ya bende aslında trip yaparımda..yapamıyorumAma erkeklerin umrunda diğil sonrada diyorlar baba olmak istiyorum..yeni denemeye başlarken hiç anlamiyordu beni..lazım olmayan günlerde saldırıyordu bana..diyorumki özel günler oluyor..saçmala diyor o nasıl oluyorşimdi yeni başlamiş anlamaya

Çok sevindim canım barışmanıza darısı bize inşalalh dedigin gibi daha var yumurtlamaya çok şükür sende görmüşsün iyi degerlendir kuzum bu ay tutsun inşalalh yarabbim. Eger benim yumurtlama günüme denk gelseydi gece uykulu uykulu atlardım kocaya sabahsa hatırlamıyorum derdim uyku hali yani sonuçta her şey olabilir

Yaaaa birde klomen var 2 gün oldu içeli 3 gün daha içicem beliklicem artık akımtıyı görürsem küs müs dinlemem işimi görür yine küserim napam aşkımm. Demi. Yani

HCG düştü kuzum doktor kimyasal gebelik dedi
Ciddimisin canım yaaa çok üzüldüm şaşırdım noluyor böyle ya ne kadar çok çogaldı kimyasaller düşükler kürtajlar aklım almıyor valla ki. Alalhım tekrar saglıklı siıhhatli nasip etsin inşallah canım. Aslında doktorların demek istedigi bu galiba adetiniz 1 hafta geçmeden test yapmayın çünkü sonra kimyasal oldulu oldu bu oldu diyorsunuz diyolar çünkü kimsayal gebelik her kadın geçirirmiş

Çok doğru kuzucum benim ikinci kimyasal bu ama ben ilki bir hafta geçti yaptım çıktı mesela 10 gün geçince kan vermiştim 1032 çıkmıştı doktor 6 haftalık gebesin demişti 5 gün sonra kanama başladı 966 ya düşmüştü HCG ve doktorum ona da kimyasal dedi heralde bundan sonraki iki hafta geçmeden artık test yapmam

Bende öyle düşünmeye başladım artım canım korkuyorum artık nolacak diye hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh canım benim

Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah saglıklı gebelğin yakın zamanda olur allahım kimseye aratmasın kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…