- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.621
Şuanki çok çok az ama daha öğlen oldum belki sökülememiştir. İlk adetim ise öncekine göre az olmuştu canım. Eğer bu adetimde az olursa bi problem var diye düşünücem bayada karnım ağrıyor aslınaÇok çok az mı önceden olduğuna göre az mı?
İnşallah ya çok korkuyorum doğru dürüst adet olamazsam diyeİn şa Allah kuzum kürtaj öncesi zor biraz zaman lazım..eskisi gibi olucan merak etme
Bendim canım2, 3 veya 4 günü yaziyor hormon testi bi arkadaşa yanlış yazdım şimdi kağıtlara baktim ismini hatırlayamadım canım
Kuzum günlük ateş ölçümü yapıyorsan her sabah erken aynı saatte dil altından ateşin gidişatı hakkında bilgi verir düşük seyrediyorsa daha yumurtlama olmamıştır yükselmişse yumurtlamadan sonraki evredir artık onu kastettim lun düşük seyrediyor yarın yükselirse bekleme aşamasına gecicemMerhaba yarın ateşe yansıyabilir dediniz ya benim bugün yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti ve 2 gündür bi ateş basıyor yüzüme normal mi ki birde kasik ağrılarım ve göğüste hassasiyet başladı çok tuhaf hissediyorum
Bende öncesine göre daha az kanamalı oluyorum. Bunu da doktoruma söyledim gayet iyi dedi. Çok kanama olmaması iyi demiştiŞuanki çok çok az ama daha öğlen oldum belki sökülememiştir. İlk adetim ise öncekine göre az olmuştu canım. Eğer bu adetimde az olursa bi problem var diye düşünücem bayada karnım ağrıyor aslına
HCG düştü kuzum doktor kimyasal gebelik dediKız noldu bişe mi oldu bebege niye sıfırlansın hcg
Ya bende aslında trip yaparımda..yapamıyorumYok canım ya ne kusuru iyiki sizler varsınız zaten benim durumumdan hiş kimsenin haberi yok sizlerle konuluyorum sadece birdr dr bu ay klomen verdi ona başladım küs kalmamam lazım hap boşa gider yoksa valla tam dayaklık bu herifleralacagımı bi alimde görür o gününü şimdi elim mahkum kandırırım ben onu
Olucan ben bunu sana önceden demiştim hatırla..İnşallah ya çok korkuyorum doğru dürüst adet olamazsam diye
Biraz içim rahatladı ya inşallah yarına kadar tam olarak sökülürümBende öncesine göre daha az kanamalı oluyorum. Bunu da doktoruma söyledim gayet iyi dedi. Çok kanama olmaması iyi demişti
İnşallah canım sen bu ay hamiş olda peşinden geleyimOlucan ben bunu sana önceden demiştim hatırla..
Ayy İn şa Allah ya..zaten hamiş olursam ayrılamam sizdenİnşallah canım sen bu ay hamiş olda peşinden geleyim
Çok sevindim canım barışmanıza darısı bize inşalalh dedigin gibi daha var yumurtlamaya çok şükür sende görmüşsün iyi degerlendir kuzum bu ay tutsun inşalalh yarabbim. Eger benim yumurtlama günüme denk gelseydi gece uykulu uykulu atlardım kocaya sabahsa hatırlamıyorum derdim uyku hali yani sonuçta her şey olabilirCanım barıştık biz inşallah siz de barışırsınız bir de bugün kasık ağrım oldu kesin geliyor bu kez amin inşallah sonunda. Bugün 19. Günbu geceyi değerlendiririz artık. Ya yeni bitmiş adetin belki yumurtlama gelene kadar hatta o zamana kalmaz barışırsınız
Yaaaa birde klomen var 2 gün oldu içeli 3 gün daha içicem beliklicem artık akımtıyı görürsem küs müs dinlemem işimi görür yine küserim napam aşkımm. Demi. YaniAman kız ben zaten femınıst ruhluyum dur sımdıben zaten hep kızların tarafındayımdır ve kızları severım erkekler hep sucludur takmayalım bosver bız onlarıı ohh bı kahve yap kendıne ıc bebısm yaa bu ayda bos gecıverelım nolcak.kullandınmı sen klomenı yoksa ayy bıde klomen vardı yaa
Ciddimisin canım yaaa çok üzüldüm şaşırdım noluyor böyle ya ne kadar çok çogaldı kimyasaller düşükler kürtajlar aklım almıyor valla ki. Alalhım tekrar saglıklı siıhhatli nasip etsin inşallah canım. Aslında doktorların demek istedigi bu galiba adetiniz 1 hafta geçmeden test yapmayın çünkü sonra kimyasal oldulu oldu bu oldu diyorsunuz diyolar çünkü kimsayal gebelik her kadın geçirirmişHCG düştü kuzum doktor kimyasal gebelik dedi
Çok doğru kuzucum benim ikinci kimyasal bu ama ben ilki bir hafta geçti yaptım çıktı mesela 10 gün geçince kan vermiştim 1032 çıkmıştı doktor 6 haftalık gebesin demişti 5 gün sonra kanama başladı 966 ya düşmüştü HCG ve doktorum ona da kimyasal dedi heralde bundan sonraki iki hafta geçmeden artık test yapmamCiddimisin canım yaaa çok üzüldüm şaşırdım noluyor böyle ya ne kadar çok çogaldı kimyasaller düşükler kürtajlar aklım almıyor valla ki. Alalhım tekrar saglıklı siıhhatli nasip etsin inşallah canım. Aslında doktorların demek istedigi bu galiba adetiniz 1 hafta geçmeden test yapmayın çünkü sonra kimyasal oldulu oldu bu oldu diyorsunuz diyolar çünkü kimsayal gebelik her kadın geçirirmiş
Bende öyle düşünmeye başladım artım canım korkuyorum artık nolacak diye hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh canım benimÇok doğru kuzucum benim ikinci kimyasal bu ama ben ilki bir hafta geçti yaptım çıktı mesela 10 gün geçince kan vermiştim 1032 çıkmıştı doktor 6 haftalık gebesin demişti 5 gün sonra kanama başladı 966 ya düşmüştü HCG ve doktorum ona da kimyasal dedi heralde bundan sonraki iki hafta geçmeden artık test yapmam
Canım sen sabah aç karnına kuru incir ye bol bol yumurtanın gelişmesini saglarCanım ateş yanılmaz:) daha olmadı ya çok eminim kasık ağrım olur benim çok net o da olmadı
Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah saglıklı gebelğin yakın zamanda olur allahım kimseye aratmasın kucaklarımızı doldursunÇok doğru kuzucum benim ikinci kimyasal bu ama ben ilki bir hafta geçti yaptım çıktı mesela 10 gün geçince kan vermiştim 1032 çıkmıştı doktor 6 haftalık gebesin demişti 5 gün sonra kanama başladı 966 ya düşmüştü HCG ve doktorum ona da kimyasal dedi heralde bundan sonraki iki hafta geçmeden artık test yapmam