- 24 Aralık 2015
- 370
- 276
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.581
Yumurtlamanın 7. Gunuyse nasıl adete 4 gün var yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince degilmiydi adet günü ben öyle biliyorum yanlış mi biliyorum daha günün var bence moralini bozmaAdete 4 gün var kan verdim 0.1 çıktı moraller yine yerlerde.. yumurtlamanın 7.günü
Aynen ya insan bu zamanlara gelince de sinir oluyorAyyy benimkiyle de hep yumurtlama zamanına denk geliyor kuslukler alacağımı alıp kusmeye devam ediyorum
Boşver canim sıkma canını. Evlilik düz bir yol değil, yokuş aşağı yada yukarı bir şekilde yürüyoruz o yollardan işte.
Benim ede de görev yazmışlar yılbaşında, Allah'tan gece 1 de evde olacak. Önemli değerlendirme yapmamız gereken gündü.
Yok kuzu evde yapcam testle kırmız kart yemezsemBencede durum fenaHerkesin başının etini yedim burayada sardım yorumları okuyup okuyup duruyorum yarın mutlaka testinin sonucunu at merak ederim kan testi mi vericen kaset testi ile mi yapican
Zaten direkt kanama gelince düşüyor canım yoğun olunca. Yumurtlamayı hep tutturdu bende deBenim ateş yumurtlamayi tutturdu da, regl düşüşünde tutmadı. Sanırım reglim önce lekelenmeyle başladığı için. Direk kanama gelmez bende.
AhahahaYok kuzu evde yapcam testle kırmız kart yemezsemtamam haber ederim sende çok takılma akıl sagligin icin
Vallahi öyle galiba bir de biz ikizler burcuyuz ikimiz deNoluyo size ben anlamadım ya. Gezegenlerde mi bişey var. Herkes çok gergin sinirini birbirinden mi çıkarıyor
Canım barıştık biz inşallah siz de barışırsınız bir de bugün kasık ağrım oldu kesin geliyor bu kez amin inşallah sonunda. Bugün 19. GünBizde küstük biliyormusun. Hemde adetim bitti tam çalışmalara başlıcakken çok gerginim
Merhaba yarın ateşe yansıyabilir dediniz ya benim bugün yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti ve 2 gündür bi ateş basıyor yüzüme normal mi ki birde kasik ağrılarım ve göğüste hassasiyet başladı çok tuhaf hissediyorumAynen ya insan bu zamanlara gelince de sinir oluyorama ne dicem sana barıştık bile gönlümü aldı ve bil bakalım ne oldu bugün kasık ağrısı hissettim sol kasığım ağrıdı ve tuvalette net ve yoğun yumurtlama akıntımı gördüm bu sefer kesin oldu bence yarın ateşe yansıyabilir:) Allahım inşallah. Bu geceyi değerlendireceğiz iyi ki barıştık yarın görevde benimki tüm gece sabaha kadar o yüzden bu geceyi değerlendirmek lazım Papatyamaviss
Aaa ben HCG testleri için geçerli gibi anlamistim
belki sizlerin dediği doğrudur arkadaşlarHcg de silikse negatif diye okudum ben de. Gönderdikleri kağıtta. Pembe olması lazım diyordu sanki.
Gereksiz umutlandırmıyayım ama gebeliğimde 3 gün önce 1. 55 ile yok demiştim 3 gün sonra 70 ile öğrendim hatta ben de aynı böyle bi sonraki ay grubuna geçmiştimKızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...
Hcg :1,58 yani ben elendim.. Bata 6 gün var. Ama modum beklemediğim kadar düştü...
Şubat ayı topiğinde görüşmek üzere hoşçakalın..
Benim ovülasyonda çatlama 24ünde oldu onu baz aldım uygulamada da 24ü diyorduYumurtlamanın 7. Gunuyse nasıl adete 4 gün var yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince degilmiydi adet günü ben öyle biliyorum yanlış mi biliyorum daha günün var bence moralini bozma
Yaa alemsınnn yaaa adam bılse küsünce bugun karalar bagladıgınıKızlar bugün çok moralim bozuktu o yüzden yazan oldu da görmediysem kusura bakmayın. Barıştık bugün. Kendime gelmeye başladım
Iyı adet olmana sevındım kuzucum ya.yarında cok az olursa yıne bır soyle doktora yapıısklık fln gıbı bır durum olmasın kuzucum.ılk gun zaten az olur onemlı olan yarın nasıl olduguKızlar kürtajdan 38 gün sonra adet oldum bilenleriniz vardı çok az kanamam olmuştu ve kısa sürmüştü bugün öğlen 2. Adetimi oldum ve kanamam yine çok az bu durum normalmi 3 kere doktora gittim bi problem yok dedi ama kürtajdan önce adetim daha fazla oluyordu
Kuzum benin dun 36.5 düştü bugun sabah 36.3 ne gelen var ne gidenZaten direkt kanama gelince düşüyor canım yoğun olunca. Yumurtlamayı hep tutturdu bende de
Yapışıklık yoksa demek dediğim gibi kürtajdan sonraki dengesizlik...ama fazla gelseydi iyi olurdu temizlenirdim güzelce..bende aksine çoook fazla geliyorduKızlar kürtajdan 38 gün sonra adet oldum bilenleriniz vardı çok az kanamam olmuştu ve kısa sürmüştü bugün öğlen 2. Adetimi oldum ve kanamam yine çok az bu durum normalmi 3 kere doktora gittim bi problem yok dedi ama kürtajdan önce adetim daha fazla oluyordu
MaşAllah nazar değmesin kuşumVallahi öyle galiba bir de biz ikizler burcuyuz ikimiz degerisini sen düşün. Çok yoğun kavganın ardından çok yoğun barışma süreci ahahhaha barıştık bile
Bana da verdi korunma dedi başka bir doktor korun dedi başla bir doktora daha danıştım sıkıntı olmaz dedi bizde korunmuyoruzTüh ya kacirmak istemiyodum hsg den sonra gebelik kolay oluyomus çünkü. 5 6 gun daha beklemem lazim daha anestezisiz cektirdim ben