- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.641
Teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz.bende düzensiz adet var pco var.Hırmonlarımın hepsi normal ama adet düzensizliğim var malesef.Canim çok erken yumurtlama da iyi değil. Belirli büyüklüğe ulaşmadan yumurtlama kalitesiz oluyor. Sorun etme 21 i sen
İnşallah kuzucumBende öyle düşünmeye başladım artım canım korkuyorum artık nolacak diye hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh canım benim
Amin inşaallah canım çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahÇok gecmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah saglıklı gebelğin yakın zamanda olur allahım kimseye aratmasın kucaklarımızı doldursun
İnşallah yoktur kuzum kötü düşünmeyelim beni de haber edersin kiminin erken kiminin geç gelebiliyor vücudun işine akıl ermiyorBat 3 ocak ben her 2 3 gün önce oluyorum ya sinir oluyorum artık neyse pazartesi hormon testi yapılacak insallah birsey yoktur leke geldi kuzum yarin başlar
Kuzum onun da fazlası prolaktin yükseltiyor aslında düzenli yedim geçen ay hakikaten iyi zamanda yumurtladım bu ay saldım ya bir şey yemedim içmedimCanım sen sabah aç karnına kuru incir ye bol bol yumurtanın gelişmesini saglar
Hımm anladim ben onu bilmiyorum yanlış anlamışımKuzum günlük ateş ölçümü yapıyorsan her sabah erken aynı saatte dil altından ateşin gidişatı hakkında bilgi verir düşük seyrediyorsa daha yumurtlama olmamıştır yükselmişse yumurtlamadan sonraki evredir artık onu kastettim lun düşük seyrediyor yarın yükselirse bekleme aşamasına gecicem
Canım çatlamış duruyor bence silikleşmeye başlamış çünküKızlarcım ovulasyon teslerim bitti ben de gidip clear pink kaset test bulabildim. Soldaki yeni yaptığım clearpink kaset test. Sağdaki miratech sabah yaptığım. Sizce çatlamış mı yoksa iki farklı test olduğu için çatlayıp çatlamadığı muallakta mı? Eczanedeki ovulasyonu ben bitirmişimkadın kalmadı deyince bunu almak zorunda kaldım. fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani
Hahahahhah çok güldüm Allah iyiliğini versin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünÇok sevindim canım barışmanıza darısı bize inşalalh dedigin gibi daha var yumurtlamaya çok şükür sende görmüşsün iyi degerlendir kuzum bu ay tutsun inşalalh yarabbim. Eger benim yumurtlama günüme denk gelseydi gece uykulu uykulu atlardım kocaya sabahsa hatırlamıyorum derdim uyku hali yani sonuçta her şey olabilir
Farklı marka olunca bilemedim kuzum ya hassaslıkları farklı olabilir ama ben çok anlamıyorum ovu testinden de yaKızlarcım ovulasyon teslerim bitti ben de gidip clear pink kaset test bulabildim. Soldaki yeni yaptığım clearpink kaset test. Sağdaki miratech sabah yaptığım. Sizce çatlamış mı yoksa iki farklı test olduğu için çatlayıp çatlamadığı muallakta mı? Eczanedeki ovulasyonu ben bitirmişimkadın kalmadı deyince bunu almak zorunda kaldım. fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani
Canım üzüldümm hayırlara yor inşallah tutunur bebeğin en kısa zamandaHCG düştü kuzum doktor kimyasal gebelik dedi
Ben cok güvenemiyorum böyle otlara falan canım ben soğan suyu yapmıştım prolaktini yükselttiKızlar hayıt otu cok faydaliymis kullanan varmi aranızda regli günlerimde içeyim diyorum
Çatlamaya başlamış olabılır bugunde degerlendırKızlarcım ovulasyon teslerim bitti ben de gidip clear pink kaset test bulabildim. Soldaki yeni yaptığım clearpink kaset test. Sağdaki miratech sabah yaptığım. Sizce çatlamış mı yoksa iki farklı test olduğu için çatlayıp çatlamadığı muallakta mı? Eczanedeki ovulasyonu ben bitirmişimkadın kalmadı deyince bunu almak zorunda kaldım. fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani
Kesınkez hemde degerlendırAynen ya insan bu zamanlara gelince de sinir oluyorama ne dicem sana barıştık bile gönlümü aldı ve bil bakalım ne oldu bugün kasık ağrısı hissettim sol kasığım ağrıdı ve tuvalette net ve yoğun yumurtlama akıntımı gördüm bu sefer kesin oldu bence yarın ateşe yansıyabilir:) Allahım inşallah. Bu geceyi değerlendireceğiz iyi ki barıştık yarın görevde benimki tüm gece sabaha kadar o yüzden bu geceyi değerlendirmek lazım Papatyamaviss
İnşallah canımCanım üzüldümm hayırlara yor inşallah tutunur bebeğin en kısa zamanda
Bende aldım dün ama daha başlamadım canımKızlar hayıt otu cok faydaliymis kullanan varmi aranızda regli günlerimde içeyim diyorum
Evet bende bu ay kullandım 1 ay boyunca kullandim bitti canım çok faydalı bir bitki ben sirke gibi olanı kullandım tentür diyorlar ya o şekilde ama benim aldığım yer adetinin çok yoğun olduğu günler kullanma sonra devam et dediKızlar hayıt otu cok faydaliymis kullanan varmi aranızda regli günlerimde içeyim diyorum
Bende düşük sonrası bozulan adet yüzünden yarın doktora gidiyorum. İnsan adet olamayınca doğru düzgün canı çok sıkılıyor. Eğer düzelmezse çok bekleme kontrole git canım sende.İnşallah ya çok korkuyorum doğru dürüst adet olamazsam diye
Pazartesi gidicem bende canım çok canım sıkılıyor zaten bu duruma bi problem olmasa niye azalsınki adet çok mantıksız geliyor banaBende düşük sonrası bozulan adet yüzünden yarın doktora gidiyorum. İnsan adet olamayınca doğru düzgün canı çok sıkılıyor. Eğer düzelmezse çok bekleme kontrole git canım sende.