Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim çok erken yumurtlama da iyi değil. Belirli büyüklüğe ulaşmadan yumurtlama kalitesiz oluyor. Sorun etme 21 i sen
Teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz.bende düzensiz adet var pco var.Hırmonlarımın hepsi normal ama adet düzensizliğim var malesef.

Bende öyle düşünmeye başladım artım canım korkuyorum artık nolacak diye hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh canım benim
İnşallah kuzucum
Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah saglıklı gebelğin yakın zamanda olur allahım kimseye aratmasın kucaklarımızı doldursun
Amin inşaallah canım çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Bat 3 ocak ben her 2 3 gün önce oluyorum ya sinir oluyorum artık neyse pazartesi hormon testi yapılacak insallah birsey yoktur leke geldi kuzum yarin başlar
İnşallah yoktur kuzum kötü düşünmeyelim beni de haber edersin kiminin erken kiminin geç gelebiliyor vücudun işine akıl ermiyor

Canım sen sabah aç karnına kuru incir ye bol bol yumurtanın gelişmesini saglar
Kuzum onun da fazlası prolaktin yükseltiyor aslında düzenli yedim geçen ay hakikaten iyi zamanda yumurtladım bu ay saldım ya bir şey yemedim içmedim iki üç gündür havuç yiyorum sadece bakalım Allah Kerim bugünden umutluyum

Hımm anladim ben onu bilmiyorum yanlış anlamışım

Canım çatlamış duruyor bence silikleşmeye başlamış çünkü

Hahahahhah çok güldüm Allah iyiliğini versin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün bu gece harp de çıksa valla bırakmam hahahahh yeter kalan

Farklı marka olunca bilemedim kuzum ya hassaslıkları farklı olabilir ama ben çok anlamıyorum ovu testinden de ya

Çatlamaya başlamış olabılır bugunde degerlendır

Kesınkez hemde degerlendır

Kızlar ya , karamsarlık yükleniyor benım bu ay olmaz ise bıdahakı döngü hıc olmaz tam yumurtlama haftası esım sehır dışında olacak bu aylmazsa kafadan ıkı ay gıdıyor

Kızlar hayıt otu cok faydaliymis kullanan varmi aranızda regli günlerimde içeyim diyorum
Evet bende bu ay kullandım 1 ay boyunca kullandim bitti canım çok faydalı bir bitki ben sirke gibi olanı kullandım tentür diyorlar ya o şekilde ama benim aldığım yer adetinin çok yoğun olduğu günler kullanma sonra devam et dedi

Bende düşük sonrası bozulan adet yüzünden yarın doktora gidiyorum. İnsan adet olamayınca doğru düzgün canı çok sıkılıyor. Eğer düzelmezse çok bekleme kontrole git canım sende.
Pazartesi gidicem bende canım çok canım sıkılıyor zaten bu duruma bi problem olmasa niye azalsınki adet çok mantıksız geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…