Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gereksiz umutlandırmıyayım ama gebeliğimde 3 gün önce 1. 55 ile yok demiştim 3 gün sonra 70 ile öğrendim hatta ben de aynı böyle bi sonraki ay grubuna geçmiştim 🙂 hiç belli olmuyor tecrübe ile sabit 🙂 reglin geçmesini bekleyin
Yumurtlamanın kaçıncı günü ve adete kaç gün kala yapmıştınız 😭

Iyı adet olmana sevındım kuzucum ya.yarında cok az olursa yıne bır soyle doktora yapıısklık fln gıbı bır durum olmasın kuzucum.ılk gun zaten az olur onemlı olan yarın nasıl oldugu
Yarın hormon tahlilleri için doktora gidecektim ama kanamam çok az yarın gidersem saçma mı olur? Hormon ve amh felan bakacaktık
Yapışıklık yoksa demek dediğim gibi kürtajdan sonraki dengesizlik...ama fazla gelseydi iyi olurdu temizlenirdim güzelce..bende aksine çoook fazla geliyordu
Karnım çok ağrıyor kuzum sanki böyle sökülecek ama sökülemiyormuş gibi eğer bu adetimde böyle az olursa bi sorun var bencede yapışıklık gibi😔

Yarın hormon tahlilleri için doktora gidecektim ama kanamam çok az yarın gidersem saçma mı olur? Hormon ve amh felan bakacaktık

Karnım çok ağrıyor kuzum sanki böyle sökülecek ama sökülemiyormuş gibi eğer bu adetimde böyle az olursa bi sorun var bencede yapışıklık gibi😔
Canim dr bana kagit verdi reglinin 1,2,5 günü gel yaziyor 2 gün gidicem bende

Yap masajı tam sökül güzelce..bende yapışıklık yok sadece sen öyle oluyorsun

bu ay hepımız bos gececez galıba bebısm yaaa benım adetım bıtelı 5 gun oldu daha tık yok.bende bugun sınırlıydım baya hasta olacak zamanı buldugu ve eve hastalık getırıgı ıcın.yanii insan dıkkat etmelı ya bıraz sonucta farkında neyın ne oldugunun.ama olur muu gıdecek sacma seyler yıcek üşütecek hasta ınsanlara sokulacak vırus kapacak :KK70: töbe töbe ya valla sınırlerım bozuk.bide kendı işi izin alma gıbı bı sansıda yok hastalıgı sureklı ılerlıyor gececegıne
Bizim kadar dikkat etmiyorlar ki canım onlara göre ne varki işlerini görüyor bitiyor tuttumu tutmadımı ateşim yükselecek mi adet olacam mı adet oldum büyün stresi biz çekiyoruz sonra hooop baba oluyorlar çok sinirliyim valla kusura bakmayın

Bizim kadar dikkat etmiyorlar ki canım onlara göre ne varki işlerini görüyor bitiyor tuttumu tutmadımı ateşim yükselecek mi adet olacam mı adet oldum büyün stresi biz çekiyoruz sonra hooop baba oluyorlar çok sinirliyim valla kusura bakmayın
Ne kadar doğru söyledin..kusura bakma çok güldüm😂😂ben eşime diyorum sen işini yapıyorsun uyuyorsun..ben sonra 1 saat uzanıyorumki sonra kalkayım aman idrar enfeksiyonu olmayım diye..yok aktı yok akmadı bilmem ne😬😬😬

Aman kız ben zaten femınıst ruhluyum dur sımdı 🤣 ben zaten hep kızların tarafındayımdır ve kızları severım erkekler hep sucludur 🤣 takmayalım bosver bız onlarıı ohh bı kahve yap kendıne ıc bebısm yaa bu ayda bos gecıverelım nolcak.kullandınmı sen klomenı yoksa ayy bıde klomen vardı yaa

Kızlar kürtajdan 38 gün sonra adet oldum bilenleriniz vardı çok az kanamam olmuştu ve kısa sürmüştü bugün öğlen 2. Adetimi oldum ve kanamam yine çok az bu durum normalmi 3 kere doktora gittim bi problem yok dedi ama kürtajdan önce adetim daha fazla oluyordu
Çok çok az mı önceden olduğuna göre az mı?

Ne kadar doğru söyledin..kusura bakma çok güldüm😂😂ben eşime diyorum sen işini yapıyorsun uyuyorsun..ben sonra 1 saat uzanıyorumki sonra kalkayım aman idrar enfeksiyonu olmayım diye..yok aktı yok akmadı bilmem ne😬😬😬
Yok canım ya ne kusuru iyiki sizler varsınız zaten benim durumumdan hiş kimsenin haberi yok sizlerle konuluyorum sadece birdr dr bu ay klomen verdi ona başladım küs kalmamam lazım hap boşa gider yoksa valla tam dayaklık bu herifler 😂😂😂alacagımı bi alimde görür o gününü şimdi elim mahkum kandırırım ben onu 😂😂

X