Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzucum evet benjm de ikinci kimyasalım HCG sifirlaninca doktorum gel dedi bı bakalım neden tutunamiyor diye şu an diyorum bu an önce kanama olsun da gideyim
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur da bebeğine kavuşursun bundan sonrakinde bende kimyasal geçirdiğimi gecirdikten 6 ay sonra öğrenmiştim kız ne salagim ya böyle öğrenince kendimi böyle bir duvara çarpmış gibi hissetmiştim

İnşallah canım bende diyorum en azından bunu erkenden öğrendim çok daha umut bağlamadan ilk kimyasalim beta 1000 lere kadar çıkmıştı

İnşallah canım bende diyorum en azından bunu erkenden öğrendim çok daha umut bağlamadan ilk kimyasalim beta 1000 lere kadar çıkmıştı
O kadar üzüldümki yinede vardır rabbimin bir bildiği diyip tevekkül etmekten başka yapacağımız bişey yok allah yardımcınız olsun canım

Kızlar dün t biraz koyulaşmışti oysaki.Bugün oda gitti.iyice silik oldu.bıktım bu pco dan yaa20.gün bugün
Canım böyle silikleşip yarın bi anda kopkoyu çıkabilir sen ona takılma beta gibi değil bu benim bazen silik oluyordu ertesi gün kop koyu çıkıyordu

Bugün 5. Gün canım ilki 10 günden fazla gecikti iki hafta falan
Bende 11. Gün kanamam olmuştu yani ben kimyasal geçirdiğimi bilmiyordum da ama çok fazla baş donmesi aşırı derece de baş ağrısı göz ağrısı yaşamıştım ve çok sancılı bir adet dönemi geçirdim o adet olana kadar ki sancılı ağrılar da cabası şimdi düşünüyorum da baya zor geçirdim o evreyi .. neyseki geçti bitti Rabbim bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize de ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…