Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sanırım adet oluyorum ya az önce tuvalette pembe kaygan bi akıntı geldi peçeteye

Kafanı bosaltman lazım yoksa durum fena Aynen geldi bakalım ya inşallah hayırli haberlerle gelmiştir bende ya çok mutlu oluyorum pozitifleri görünce

Ben sanırım adet oluyorum ya az önce tuvalette pembe kaygan bi akıntı geldi peçete
Buda az önce yaptığım test hiç bişey yok.. aslında bat a daha vardı 3-4 ocak gibi olması gerekiyordu

Eklentiler

• B81D874F-F7BE-4608-AAE6-92861179BE6D.jpeg
    100,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 9E888C87-84B6-4634-BD27-57B92ACF6E19.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 57
kızlar bi sorum olacak omega3 olan folik asit vermişti doktor çok kullanamadm mide bulantısı yaptı mfk nın folik asidini kullandm 2 ay şuan omepa q10 aldm onun içindede omega3 var şuan folik asit olarak içinde omega3 olan bir folik asit almıyayım dimi tavsiyeniz nedir

Dalgalı gidiyor çok şükür her anımıza Yumurtlama gününü yakalamaya çalışıyorum bugün yarın olabilir. Senle aynı gidiyor dimi döngümüz ?
Büyük ihtimalle aynı gidiyor benim yumurtlamam dün oldu büyük ihtimalle uygulamalarda hepsinde ayrı tarih gösteriyor ama kasık ağrımdan yola çıkarak dün olabileceğini düşünüyorum ama bilemedim

Kızlar dün t biraz koyulaşmışti oysaki.Bugün oda gitti.iyice silik oldu.bıktım bu pco dan yaa20.gün bugün

Eklentiler

• 127C737C-3C58-47D6-A829-F40900C98840.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 46
Vajinada batma oluyor kızlar arada elektrik çarpıyor bıçak saplaniyor sanki bir de kasıklarım ağrıyor regl geliyor sanırım

kuzum daha yenı kımyasal gecırmıs bırı olaraktan duygularını anlayabiliyorum. Üzülmen çok doğal , bunu yaşa ve sonra kendini toparla guzel guzel yenı yıla gırelım yenı umutlarla olur mu
İnşallah kuzucum evet benjm de ikinci kimyasalım HCG sifirlaninca doktorum gel dedi bı bakalım neden tutunamiyor diye şu an diyorum bu an önce kanama olsun da gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…