- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.521
ya oncekıler kactı hatırlayamadım39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
79 du bır oncekı malesefya oncekıler kactı hatırlayamadım
Ben sanırım adet oluyorum ya az önce tuvalette pembe kaygan bi akıntı geldi peçeteyeBende aynı durumdayım 15 dakka sonra adet olacak gibiyim goguslerimde çok ağrıyor yumurtlamadan beri daha çok erken ama test yaptım şimdilik negatif çıktı benimde uygulamanın birine göre 19 u diğerine göre 22 yumurtlama gözüküyor ateş veya ovulasyonla takip etmedim ben
Üzülmeyeceğiz umut hep varAdet olcam galiba. Karnım ağrımaya başladı
74 dü öncekiİlk testin kaç çıkmıştı
İlki 41 ikinci 74 buda 39 canımya oncekıler kactı hatırlayamadım
kuzum daha yenı kımyasal gecırmıs bırı olaraktan duygularını anlayabiliyorum. Üzülmen çok doğal , bunu yaşa ve sonra kendini toparla guzel guzel yenı yıla gırelım yenı umutlarla olur mu74 dü önceki
Noldu merveye ya kaçırdım ben konuşmalarıYa bence o sonuçta bi hata var gayet iyiydi kan sonucu böyle bişey nasıl olabilir ki
Kafanı bosaltman lazım yoksa durum fenaYok ev hanımıyım canım hiç bi şey fayda etmiyor valla ne yapsam etsem aklımda bi türlü çıkmıyorEyvahlar olsun senin bat gelmiş ne kadar güzel allahım inşallah pozitif görürsün birileri hamilelik pozitif görünce sanki kendim pozitif görmüş gibi mutlu ve motive oluyorum batın darısı benim başıma zamannn ileriye aksinnn yeni yıl hepimize güzellikler getirsin ınsallahh
Ben sanırım adet oluyorum ya az önce tuvalette pembe kaygan bi akıntı geldi peçete
Buda az önce yaptığım test hiç bişey yok.. aslında bat a daha vardı 3-4 ocak gibi olması gerekiyorduBende aynı durumdayım 15 dakka sonra adet olacak gibiyim goguslerimde çok ağrıyor yumurtlamadan beri daha çok erken ama test yaptım şimdilik negatif çıktı benimde uygulamanın birine göre 19 u diğerine göre 22 yumurtlama gözüküyor ateş veya ovulasyonla takip etmedim ben
Belki de yerleşme kanamasıdır takip et bakalım kanamaya dönüşecek miBuda az önce yaptığım test hiç bişey yok.. aslında bat a daha vardı 3-4 ocak gibi olması gerekiyordu
Pembemsi ise ve adet zamanın değilse belki yerleşme kanamasidir canim takip et bakalımBen sanırım adet oluyorum ya az önce tuvalette pembe kaygan bi akıntı geldi peçeteye
Sanmıyorum ya moralim çok bozulduBelki de yerleşme kanamasıdır takip et bakalım kanamaya dönüşecek mi
İnşallah öyledir ama sanmıyorumPembemsi ise ve adet zamanın değilse belki yerleşme kanamasidir canim takip et bakalım
Büyük ihtimalle aynı gidiyor benim yumurtlamam dün oldu büyük ihtimalle uygulamalarda hepsinde ayrı tarih gösteriyor ama kasık ağrımdan yola çıkarak dün olabileceğini düşünüyorum ama bilemedimDalgalı gidiyor çok şükür her anımızaYumurtlama gününü yakalamaya çalışıyorum bugün yarın olabilir. Senle aynı gidiyor dimi döngümüz ?
Canımm üzülme Allah'tan ümit kesilmez. anne rahmi öyle bir yer ki çocuk yanlış kromozomlarla birleşirse vücudun kabul etmiyor ve düşük oluyor.İnşallah sağlıkla en kısa sürede gelsin bebeğinİlki 41 ikinci 74 buda 39 canım
İnşallah kuzucum evet benjm de ikinci kimyasalım HCG sifirlaninca doktorum gel dedi bı bakalım neden tutunamiyor diye şu an diyorum bu an önce kanama olsun da gideyimkuzum daha yenı kımyasal gecırmıs bırı olaraktan duygularını anlayabiliyorum. Üzülmen çok doğal , bunu yaşa ve sonra kendini toparla guzel guzel yenı yıla gırelım yenı umutlarla olur mu