Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya 0.98 AMH düşük mü :KK43: Şimdi çıkmış sonuç. Doktora haftaya gidece ancak. İbternette 1in altı düşük diyor ama doğru mu doktorlarında bilgisi olan var mı
Biraz düşük canım ama hamile kalmıcagın anlamına gelmez benimde 0.68 di 1 yıl önce hamile kaldım düşük yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı gittim yumurtalrın hala var gebe. Kalbilirsin dedi

Mervenur277 Mervenur277 canım benim sat bat kaydedebilirsin.24 aralık sat 20 ocak bat olarak yazabilirsin. 24üne adet olacam çünkü 21 günlük ilaç kullanıyorum bitince tekrar doktor kontrolüm var 😊😊

Kız daha çok var ama sanki kesin olur musun ki 24 de gebelik olur belkiimm
Yok canım doktora sordum ilaç verdi adet olunca gel dedi yeni düşük yaptım ya biraz toparlanmış dedi rahim. Gebelik olursa mucize olur canım korunma dedi zaten amaa gebelige hazır degil tam rahim 🥰🥰

Kuzular cıktı bu sabah bugun.ama işteyım :KK43: akşama kadar umarım kacırmıs olmam

Eklentiler

• F39F7E12-3551-4B58-BD30-DF80858060DA.jpeg
    F39F7E12-3551-4B58-BD30-DF80858060DA.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 71
Kuzular cıktı bu sabah bugun.ama işteyım :KK43: akşama kadar umarım kacırmıs olmam
Kaçmaz kaçmaz çünkü bi yerde okumuştum lh pik yaptıktan 10 saat sonra çatlar diyordu yumurta ama bizim tam piki yakalamamız mümkün değil zaten o yüzden çatlatma iğnesinden sonra bile 24 ya da 36 saat sonra değerlendir diyor ya doktorlar
Hadi inşallah 🙏🙏

Kaçmaz kaçmaz çünkü bi yerde okumuştum lh pik yaptıktan 10 saat sonra çatlar diyordu yumurta ama bizim tam piki yakalamamız mümkün değil zaten o yüzden çatlatma iğnesinden sonra bile 24 ya da 36 saat sonra değerlendir diyor ya doktorlar
Hadi inşallah 🙏🙏
İnşallah canım 😍tesekkur ederım

Yok yok için rahat olsun daha o yumurta çatlıcak felan onun vücuttan atılması bile 16 saat fazlasıyla vaktir var bide bence o yumurta yarına ancak çatlar. Bugün kesin ilişki olsun yarın yine aynı saatte yap çatlamışsa yine ilişki olsun.

X