- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Ben folidoce kullandım. Bir doktor onu vermişti.. ama bu ay mfk aldım. Doktor bırak dedi ama mfk.nın multivitaminin içinde var öecburen içicem bu ay da..Hangisini kullanıyorsun peki ben de arastiriuorum su an ne kullanacağımı bilemedim
Ben folidoce kullandım. Bir doktor onu vermişti.. ama bu ay mfk aldım. Doktor bırak dedi ama mfk.nın multivitaminin içinde var öecburen içicem bu ay da..
Canım bana doktor önerdi mixfolic ismiTamamdır canım teşekkür ederimm
Canım bana doktor önerdi mixfolic ismi
Neden belli değilAdetim olsun bende geliyorum malesef satım batım belli diğil
Çünkü adet olmadım..testler neqatifNeden belli değil
Ilk gebeligimde kullandıktan 1 sy sonra sanırım hamile kaldım şuan 2 ci bebek için 7 aydir deniyoruz hic kullanmadım bu ay da olmazsa bi daha ki ay alırım herhalde çünkü bu ay çok fazla vitamin ve igne kullanıyorum bide onu içememNe kadar önce başlamıştın canım, bu ay başlasam geç mi kalmış olurum
Kız sus git burdanAdetim olsun bende geliyorum malesef satım batım belli diğil
Çok ayıp ama çokKız sus git burdanne işin var senin bu grupta atın bu kızı sayın yetkili. Daha adet olmamış grubumuza sızıyor Mervenur277
Kaç gün geçtiÇünkü adet olmadım..testler neqatif
Bu gün bat günümdüKaç gün geçti
Ilk gebeligimde kullandıktan 1 sy sonra sanırım hamile kaldım şuan 2 ci bebek için 7 aydir deniyoruz hic kullanmadım bu ay da olmazsa bi daha ki ay alırım herhalde çünkü bu ay çok fazla vitamin ve igne kullanıyorum bide onu içememama sen direk alıp başlayabilirsin hic farketmez
Kırmızıyı görmeden olmaz olmaz bu iş olamazzzzÇok ayıp ama çokkız sen benim kalbim gibi beyaz testlerimi gördüm ondan ben tam gazla geliyorum
Beni gaza getirme..yarın yine test yaparımKırmızıyı görmeden olmaz olmaz bu iş olamazzzz
Yap kız patlat bi testBeni gaza getirme..yarın yine test yaparım
Sen kal yerinde gelmesin adetinAdetim olsun bende geliyorum malesef satım batım belli diğil
Yok kuzum elimde..yarın olmasam kaset alırım..kaset testi gördün azcık olsa bile vardır amaYap kız patlat bi test
Çocuk varsa gelmesinSen kal yerinde gelmesin adetin
Evet bebişim vardı. Ben umutluyum Allah ın izniyle görcez birlikte koyu çizginiYok kuzum elimde..yarın olmasam kaset alırım..kaset testi gördün azcık olsa bile vardır ama