- 18 Haziran 2022
- 4.139
- 5.850
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Hayır canım yumurtlama öncesi bende hep bu civarlar çıkarBen regliyim bu civarda çıkiyor sizindemi regli günleriniz
Yumurtlamadan sonra yükseliyorHayır canım yumurtlama öncesi bende hep bu civarlar çıkar
benmde 0.83 çıktı nisan ayında doktor bi tık düşük ama fsh iyi demişti yani amh hamile kalınamayacağını değil rezervin biraz azaldığını gösteriyorKızlar ya 0.98 AMH düşük müŞimdi çıkmış sonuç. Doktora haftaya gidece ancak. İbternette 1in altı düşük diyor ama doğru mu doktorlarında bilgisi olan var mı
FSH kaçtı sizin. Benim ki 8.08 iyi mi acaba bilmem :/ Doktora yorum yapacak tabi ki bana göre en iyi yorumu o yapar ama ben haftaya çarşambaya kadar çatlarım meraktan :)benmde 0.83 çıktı nisan ayında doktor bi tık düşük ama fsh iyi demişti yani amh hamile kalınamayacağını değil rezervin biraz azaldığını gösteriyor
4.94 tü ama tabi en iyi değerlendirecek olan doktorunFSH kaçtı sizin. Benim ki 8.08 iyi mi acaba bilmem :/ Doktora yorum yapacak tabi ki bana göre en iyi yorumu o yapar ama ben haftaya çarşambaya kadar çatlarım meraktan :)
Ben de adetim 36.2 çıktı bu sabahBen regliyim bu civarda çıkiyor sizindemi regli günleriniz
Ben kullanıyorum canım bu ay başladımKızlar şu an hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir kaç önce değerlerime baktirmaya gitmiştim. Yumurtalıklarima da baktı bir sıkıntı yok dedi dr. Değerlerin gayet iyi folik asite gerek yok ben hamilelik öğrenilince veriyorum, yeşil sebzeleri tüketmeye devam et dedi. Dr bu şekilde söyleyince ben de kendi kafama göre baslamiyim dedim
Canım ben aylardır uğraşıyorum bebek için devamlı kullanmıyorum ama ara ara yeniden başlıyorum yüksekliği sorun olmuyo idrarla atılıyo çünkü ama düşüklüğü gebelikte bebek için sıkıntı yaratabilir.Kızlar şu an hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir kaç önce değerlerime baktirmaya gitmiştim. Yumurtalıklarima da baktı bir sıkıntı yok dedi dr. Değerlerin gayet iyi folik asite gerek yok ben hamilelik öğrenilince veriyorum, yeşil sebzeleri tüketmeye devam et dedi. Dr bu şekilde söyleyince ben de kendi kafama göre baslamiyim dedim
Canım ben aylardır uğraşıyorum bebek için devamlı kullanmıyorum ama ara ara yeniden başlıyorum yüksekliği sorun olmuyo idrarla atılıyo çünkü ama düşüklüğü gebelikte bebek için sıkıntı yaratabilir.
Çoğu doktor değerler normal olsa bile 3 ay kullanımı tavsiye ediyolar canım dediğim gibi istersen başlayabilirsin bi sorun yaratmaz fazlalığı.Ben de emin olamadım fazlası sıkıntı yaratır mı acaba diye o yüzden Dr demeden başlamiyim dedim, bu ay ilk defa deneyeceğiz ama kafamda soru işaretleri var başlasa mıydım diye. Beslenmeme dikkat ediyorum ceviz yeşillik gibi bebek de anneden alır yeterince diyorlar ama emin olamıyorum ne yapsam diye
Sizin Sat ve bat neydi acaba. Benim de bu sabah 36.2 çıktı. Adetimin 6. GünüBen de adetim 36.2 çıktı bu sabah
Sizin Sat ve bat neydi acaba. Benim de bu sabah 36.2 çıktı. Adetimin 6. Günü
Ben kendim aldım canım folidoce benim ki. B12de var içindePeki siz hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Doktorunuz mu önerdi kendiniz mi aldınız?bebekheyecani Y yasemincicegii
Ben kendim aldım canım folidoce benim ki. B12de var içinde
Ben diğer hamileligimde kullanmıştım ondan mı öyle hemen hamile kaldım bilmiyorum bu sefer başlamadım 7 ay oldu korunmayi bırakalı bakalim bende başlamayı düşünüyorumKızlar şu an hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir kaç önce değerlerime baktirmaya gitmiştim. Yumurtalıklarima da baktı bir sıkıntı yok dedi dr. Değerlerin gayet iyi folik asite gerek yok ben hamilelik öğrenilince veriyorum, yeşil sebzeleri tüketmeye devam et dedi. Dr bu şekilde söyleyince ben de kendi kafama göre baslamiyim dedim
Ben 6 7 aydır kullanıyorum, dün doktora gittim.. biz gebelik öncesi 3 ay öneriyoruz 3 ay kullandıysanız şimdilik ara verin bir kaç ay dedi.. gebelilk olursa tekrar başlarız olmazsa bir kaç ay sonra yine içersiniz dediKızlar şu an hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir kaç önce değerlerime baktirmaya gitmiştim. Yumurtalıklarima da baktı bir sıkıntı yok dedi dr. Değerlerin gayet iyi folik asite gerek yok ben hamilelik öğrenilince veriyorum, yeşil sebzeleri tüketmeye devam et dedi. Dr bu şekilde söyleyince ben de kendi kafama göre baslamiyim dedim
Ben diğer hamileligimde kullanmıştım ondan mı öyle hemen hamile kaldım bilmiyorum bu sefer başlamadım 7 ay oldu korunmayi bırakalı bakalim bende başlamayı düşünüyorum
Ben 6 7 aydır kullanıyorum, dün doktora gittim.. biz gebelik öncesi 3 ay öneriyoruz 3 ay kullandıysanız şimdilik ara verin bir kaç ay dedi.. gebelilk olursa tekrar başlarız olmazsa bir kaç ay sonra yine içersiniz dedi