Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya 0.98 AMH düşük mü Şimdi çıkmış sonuç. Doktora haftaya gidece ancak. İbternette 1in altı düşük diyor ama doğru mu doktorlarında bilgisi olan var mı
benmde 0.83 çıktı nisan ayında doktor bi tık düşük ama fsh iyi demişti yani amh hamile kalınamayacağını değil rezervin biraz azaldığını gösteriyor

benmde 0.83 çıktı nisan ayında doktor bi tık düşük ama fsh iyi demişti yani amh hamile kalınamayacağını değil rezervin biraz azaldığını gösteriyor
FSH kaçtı sizin. Benim ki 8.08 iyi mi acaba bilmem :/ Doktora yorum yapacak tabi ki bana göre en iyi yorumu o yapar ama ben haftaya çarşambaya kadar çatlarım meraktan :)

Kızlar şu an hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir kaç önce değerlerime baktirmaya gitmiştim. Yumurtalıklarima da baktı bir sıkıntı yok dedi dr. Değerlerin gayet iyi folik asite gerek yok ben hamilelik öğrenilince veriyorum, yeşil sebzeleri tüketmeye devam et dedi. Dr bu şekilde söyleyince ben de kendi kafama göre baslamiyim dedim

Ben kullanıyorum canım bu ay başladım

Canım ben aylardır uğraşıyorum bebek için devamlı kullanmıyorum ama ara ara yeniden başlıyorum yüksekliği sorun olmuyo idrarla atılıyo çünkü ama düşüklüğü gebelikte bebek için sıkıntı yaratabilir.

Ben de emin olamadım fazlası sıkıntı yaratır mı acaba diye o yüzden Dr demeden başlamiyim dedim, bu ay ilk defa deneyeceğiz ama kafamda soru işaretleri var başlasa mıydım diye. Beslenmeme dikkat ediyorum ceviz yeşillik gibi bebek de anneden alır yeterince diyorlar ama emin olamıyorum ne yapsam diye

Çoğu doktor değerler normal olsa bile 3 ay kullanımı tavsiye ediyolar canım dediğim gibi istersen başlayabilirsin bi sorun yaratmaz fazlalığı.

Ben diğer hamileligimde kullanmıştım ondan mı öyle hemen hamile kaldım bilmiyorum bu sefer başlamadım 7 ay oldu korunmayi bırakalı bakalim bende başlamayı düşünüyorum

Ben 6 7 aydır kullanıyorum, dün doktora gittim.. biz gebelik öncesi 3 ay öneriyoruz 3 ay kullandıysanız şimdilik ara verin bir kaç ay dedi.. gebelilk olursa tekrar başlarız olmazsa bir kaç ay sonra yine içersiniz dedi

Hangisini kullanıyorsun peki ben de arastiriuorum su an ne kullanacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…