- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.161
Ben de 30 yaşındayım 2.5 yıl oldu evleneliGeç kalmış değiliz hemde 1.5 yıl uzun bi süre değil bana göre evlilik de oturmuş oluyo bir yandan güzel taraflarından bakalım
Her gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçtün değil mi canımAtayım canım ama ben adetin ilk günü yapmadım 1 hafta önce aldım ateşölçer.burfa sizden öğrendim hemen aldım başladım ateşeEki Görüntüle 3184264
Esım gelecek kuzum bızde katılıyoruz ama ben satışçı degılım operasyonda olduğum ıcın katılmıyorum fuarlara bı hafta yalnızıımmmBiz gitcek miyiz bilmiyorum valla. Sen gelecek misin fuar a yoksa
Ben geçen reglimden 10 gün önce yumurtladim oluyor yani.Papatyamaviss fnd_50 bebekheyecani kızlar benim atesim düştü bu sabah ya moralim cok bozuk erken reglimi olucam acaba ya ama boyle yumurtlamadan 10 gün sonra regli olunurmu moralim acayip bozuldu
Tüh be gelsen sana bi kahve ısmarlardımEsım gelecek kuzum bızde katılıyoruz ama ben satışçı degılım operasyonda olduğum ıcın katılmıyorum fuarlara bı hafta yalnızıımmm
İlişki den kaç gün sonra öğrendin canımYumurtlama takibi yapmadım. Başka şehirdeyim tek şansım haftasonu deyip cuma pazar değerlendirdim
Bugun kan testim negatif çıktı canımHemen moral bozma bu düşüş yerleşme düşüşü olabilir kuzum yarınki ateşe bakalım
Evvet canım aynen öyle yaptımHer gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçtün değil mi canım
Verdim 120 çıktıYaaa maşallah sağlıkla gelsin annesii kan ne zaman vereceksin
16 ve 18inde ilişki oldu bugün akşam öğrendim canım. Normalde pazar test yapacaktım dedim bi normal test yapayım. onda anında çizgi çıkınca erken gebeliği de yaptım. Artimed sahte olabiliyor falan denilince korktum boşa sevinmeyeyim diyeİlişki den kaç gün sonra öğrendin canım
Tebrik ederim kuzum.Sağ salim ilerlesinKızlarrr kan vermeye gittim eşimle haberi paylaştım derken yeni gördüm mesajlarınızı herkese çok teşekkür ederimm. Kan sonucu 120 çıktı şimdi ctsi bir daha vermem lazım dimi kontrol etmem için
AmiiiinTebrik ederim kuzum.Sağ salim ilerlesinDarısı olmayanlara
Her gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçtün değil mi canım
Yumurtlamanın kaçıncı günü canımBiri erken gebelik biri normal. İlk 1 dkda çıktı normal olan diğeri 2 dkda
30 yaşımız bize uğurlu gelicekBen de 30 yaşındayım 2.5 yıl oldu evleneli
Tabıkıde vardır herkes bhcgnin hama karışma suresı göstergesi farklıdırKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra test yapınca net sonuç alırız yani negatif çıksa bile hala şans varmidir yumurtlamayı bilsek bile
Tabıkıde vardır herkes bhcgnin hama karışma suresı göstergesi farklıdır
[/QUOTE
tamam bir kac yorumda gördüm de yumurtlama neyse 10 günde çıkar diye cnm