- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.141
Atayım canım ama ben adetin ilk günü yapmadım 1 hafta önce aldım ateşölçer.burfa sizden öğrendim hemen aldım başladım ateşeTablon var mı canım onu görsem daha iyi olur bütün görmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atayım canım ama ben adetin ilk günü yapmadım 1 hafta önce aldım ateşölçer.burfa sizden öğrendim hemen aldım başladım ateşeTablon var mı canım onu görsem daha iyi olur bütün görmem
Bende öyleBende 29 yaşındayım doğum yapana kadar 30 olur diyorum bi geç kalmışım gibi hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinn
Evet evleneli 1.5 yıl oldu her yandan baskı birdeBende öyle
Sizinde ilk gebelik olacak öyleyse
Ben de yaş 27 evleneli 1.5 yıl oldu aynen bende her yerden baskıEvet evleneli 1.5 yıl oldu her yandan baskı birde
Benim sizden çok daha uzun bir süredir evliliğim var. Çok iyi biliyorum o baskılarıEvet evleneli 1.5 yıl oldu her yandan baskı birde
Baskılara aldırmadan stres yapmadan yola devam o zamanBen de yaş 27 evleneli 1.5 yıl oldu aynen bende her yerden baskı
Yaaa birbirimize burda destek olup içimizi dökelim öyleysee stresi öyle atarızBenim sizden çok daha uzun bir süredir evliliğim var. Çok iyi biliyorum o baskıları
Çok da aldırış etmemeye çalışıyorum ama işteBaskılara aldırmadan stres yapmadan yola devam o zaman
Olmuyor tabi benimle aynı zamanda evlenen 3 arkadaşım da doğum yaptı bir ben kaldım üzülüyorum bi yandan ama 9 ay vajinismus denen hastalıkla uğraştım vardır bunda da bir hayırÇok da aldırış etmemeye çalışıyorum ama işte
Geç kalmış değiliz hemde 1.5 yıl uzun bi süre değil bana göre evlilik de oturmuş oluyo bir yandan güzel taraflarından bakalımÇok da aldırış etmemeye çalışıyorum ama işte
Evet bebısko 23-28 ocaktaTüyap ne alaka fuar mı var
Geliyor gelmekte olan desene hadi bakalımHaklısın canım ama bugün çatlayacak sanki akıntım artıyor çünkü hayırlısı olsun bakalım
Bende umursamıyorum onun demelerını zatenYumurtlama dönemi ne yorgunluğu yaaa geçen aylarda benim eşim de kolunu sakatladı. Senin kolundan daha önemli dedim yine değerlendirdim
Benim geçen hafta yoldan geldikten sonra bel ağrım başladı sonra her gün akşama doğru belim ağrıtmaya başladı belim ve sırtım çok ağrıyordu sırtım geçti belim kaldı. Sağ yumurta lığımda patlayacak gibi ağrıyor bacağıma vuruyor kist var sandım. Göğüs ağrım hiç yol hatta avuçlayıp duruyorum belirti ararken ağrıyacak mı diyeYaaaa inşallah seninledir bebişinn belirtilerin ne pekii
Biz gitcek miyiz bilmiyorum valla. Sen gelecek misin fuar a yoksaEvet bebısko 23-28 ocakta
Ay inşallah inşallah canımGeliyor gelmekte olan desene hadi bakalım