- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.021
asıl bugun pık olmus kuzum bıde catladıgı zaman onemlı bu gun ve sonrası yanı onemlıKızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50Papatyamaviss @melegim can T TASUU Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Yok zaten kullanmak bitdi 5 ay yeterli bana..çok bile oldu.Bu ay olmasa aşılama..Evet canım sana dedim hani başka bişey mi oldu da görmedim yazdığını niye öyle üzüldün demek istedim canım ya yıpratıcı zor bir süreç haklısın ama işte zamanı gelmeyince de olmuyor. Hiç birşey kullanma akışına bırak belki de öyle olcak
üzülme canım tıp artık çok ılerledı aşılama denersın olmazsa tüp bebek yaparsın.üzülme hersey bız ınsanlar ıcın ki tüp bebek yapmakta kötü bişey degıl zaten.yeterkı yumurtalıklarında fln bı sıkıntı cıkmasın.stres yapma daha cok etkılenır o zaman,hangı sehrdeysen ıyı bır doktor bul emınım cok guzel sonuclar senı beklıyor olacak merak etme.İnanki elimde diğil..benim yüzüme tüp bebek deseler bile..ben yine vazgeçmedim..ama bir yere kadar demekki..İkinci çocuk olsaydı asla böyle konuşmazdım..ona bakım şükür ederdim..onunla ilgilenirdim..sonuçta anneyim söylerdim..Allah'tan hayırlısi demekten başka çarem kalmadı
10 gün canım 4 var regliyeKaçıncı günün canım
bende oglan hasta olunca nakavtı cektım uykusuz ve bır fııl calısmaya devam edıyorum ... arada da bebe ıcın ılıskı pesınde kosturuyorum tabıııAl benden de o kadarpazar günü çok kötü bir gün geçirdim gece de çok kötüydü. Hiç uyumadım desem yeridir o yüzden pazartesi iptal durumdaydım. Salıdan beri de aşırı iş yoğunluğu var hem iş hem ev koşturuyorum. Ama çok hareketliyim spora sayıyorum
Amin canım Amin.Sağol kuzum.üzülme canım tıp artık çok ılerledı aşılama denersın olmazsa tüp bebek yaparsın.üzülme hersey bız ınsanlar ıcın ki tüp bebek yapmakta kötü bişey degıl zaten.yeterkı yumurtalıklarında fln bı sıkıntı cıkmasın.stres yapma daha cok etkılenır o zaman,hangı sehrdeysen ıyı bır doktor bul emınım cok guzel sonuclar senı beklıyor olacak merak etme.
benımkı acılır onumdekı cızı cıkolata kahve ıle yazıyorumKızlar size birsey sorucam aranızda benim gibi olan varmi yoksa bir tek ruh hastası benmiyim moralim bozulunca kendimi yemeğe veriyorum 100 kilo olcam bu gidişle ya milletin morali bozuk olunca istahi kapanır benimkide açılıyor
İnşallah inşallah tutarYok zaten kullanmak bitdi 5 ay yeterli bana..çok bile oldu.Bu ay olmasa aşılama..
Gözün aydın olsun inşallah güzelce sorunsuz yükselir. ❤Bat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Cano ben programın yumurtlama diye gösterdiği tarihlerde bir öncesi, yumurta günü ve sonrası çalıştım. Yani 3 gün üst üste olmuş oldu. Sonra rahatsızlandı. Ara verdik sonra bir iki daha denedik. Çatlamanın olduğu günden on gün sonra testler pozitif oldu. Tabloyu ekleyeyim bak. 8 i Yumurtlama günüymüş güya, Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür, darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlaraKızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50Papatyamaviss @melegim can T TASUU Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Bende cumartesi gidicem doktora eğer bu kanamalar kist falan oluşmadan oluyorsa klomen istiyim, belki banada faydası olur.bende şimdi sen diyince baktım geçen seneki tahlillerime. fsh 10.5 prolaktin 22.2 amh bakılmamışklomen kullanıp hamile kalmıştım. şimdi düşününce bu değerler yüksekmiş gibi geldi bana ama o zaman doktor bir problem yok demişti.klomeni de ben denemek istediğim için vermişti
Herşey gönlüne göre olur inşallah canım.Kızlar ben yumurtlama icin gynopol’den çok fayda görmüştüm kesinlikle doktorunuza sorun isterseniz takviye zaten yumurta kalitesi sağlıyor içinde probiyotikte var sanırım o da çok iyi gelmişti
Şimdi planlarım tekrar gynopol kullanmak ve hayıt kullanmak bakalım insallah 1-2 aya toparlayıp burda hamişimmm yazacağıma inanıyorum
İn şa Allah kuzum.Yaştan dolayı zaten tüp bebeğe gitmiyorum..zor sürec olduğu için ikinciyi yapamam..nadiren tüp bebekten sonra ikinciye doğal yolla kalıyorlar..ondan hep bunlar beni düşündüroyor çokİnşallah inşallah tutarseni çok iyi anlıyorum biraz da yaştan dolayı olmazsa diye düşünüyorsun dimi bende aynı şeyi düşünürum hatta bazen burnumun direği sızlıyor böyle çok üzülüyorum ama inancımı hiç kaybetmiyorum elhamdülillah inşallah bizde gülcez
Iyi ya tek değilmişimbenımkı acılır onumdekı cızı cıkolata kahve ıle yazıyorum
İnsallah mucizeler bizimle olsunHerşey gönlüne göre olur inşallah canım.
Şu yıprandığımız günleri çok yakın zamanda unutacak mucizeye kavuşuruz tek dileğim.
Moral cok onemli canım artık o kadar ileri ki tıp çoğu şey mümkün ne hikayeler duyuyoruz imkansızlar bile gerçek oluyo.senin önünde bi sürü seçenek var tedavi yöntemi denenmemiş suan bi yerden başlarsın güzel sonuçlar alırsın Allah ın izniyleİn şa Allah kuzum.Yaştan dolayı zaten tüp bebeğe gitmiyorum..zor sürec olduğu için ikinciyi yapamam..nadiren tüp bebekten sonra ikinciye doğal yolla kalıyorlar..ondan hep bunlar beni düşündüroyor çokAllah senide tez bir zamanda sevindirsin kuzum