Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @melegim can T TASUU Mervenur277 Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
asıl bugun pık olmus kuzum bıde catladıgı zaman onemlı bu gun ve sonrası yanı onemlı

Evet canım sana dedim hani başka bişey mi oldu da görmedim yazdığını niye öyle üzüldün demek istedim canım ya yıpratıcı zor bir süreç haklısın ama işte zamanı gelmeyince de olmuyor. Hiç birşey kullanma akışına bırak belki de öyle olcak 🤗
Yok zaten kullanmak bitdi 5 ay yeterli bana..çok bile oldu.Bu ay olmasa aşılama..

İnanki elimde diğil..benim yüzüme tüp bebek deseler bile..ben yine vazgeçmedim..ama bir yere kadar demekki..İkinci çocuk olsaydı asla böyle konuşmazdım..ona bakım şükür ederdim..onunla ilgilenirdim..sonuçta anneyim söylerdim..Allah'tan hayırlısi demekten başka çarem kalmadı
üzülme canım tıp artık çok ılerledı aşılama denersın olmazsa tüp bebek yaparsın.üzülme hersey bız ınsanlar ıcın ki tüp bebek yapmakta kötü bişey degıl zaten.yeterkı yumurtalıklarında fln bı sıkıntı cıkmasın.stres yapma daha cok etkılenır o zaman,hangı sehrdeysen ıyı bır doktor bul emınım cok guzel sonuclar senı beklıyor olacak merak etme.

Al benden de o kadar 🤭 pazar günü çok kötü bir gün geçirdim gece de çok kötüydü. Hiç uyumadım desem yeridir o yüzden pazartesi iptal durumdaydım. Salıdan beri de aşırı iş yoğunluğu var hem iş hem ev koşturuyorum. Ama çok hareketliyim spora sayıyorum 😂
bende oglan hasta olunca nakavtı cektım uykusuz ve bır fııl calısmaya devam edıyorum ... arada da bebe ıcın ılıskı pesınde kosturuyorum tabııı :KK70: salı gunu ıse gıtmedım . Her ogle molasında surup ıcırmeye eve gıdıp gerı gelıyorum ısyerıne , yoruldum hastalık zamanları cok zor .. Çok şükür yine bu halimize iyileşiyoruz iyileşebiliyoruz :)

üzülme canım tıp artık çok ılerledı aşılama denersın olmazsa tüp bebek yaparsın.üzülme hersey bız ınsanlar ıcın ki tüp bebek yapmakta kötü bişey degıl zaten.yeterkı yumurtalıklarında fln bı sıkıntı cıkmasın.stres yapma daha cok etkılenır o zaman,hangı sehrdeysen ıyı bır doktor bul emınım cok guzel sonuclar senı beklıyor olacak merak etme.
Amin canım Amin.Sağol kuzum.

Niqu Niqu kuzum umıtsızlık oluyor , mod dusukken hele kı bunlar daha cok vuruyor ınsana. Benim arkadasım benımle yasıt genç yanı bakıldıgında ben 23 yasında anne oldum , arkadasım o zaman yenı evlenmıstı.Ve bebek dusunduler hemen ama olmadı hormonları sıkıntılı cıktı erken menapoz cıktı tuplerınden bır tanesı yumurta uretmıyordu. Olusan yumurtası da cok azdı tedavıye basladı , asılama yaptırdı ıkı kez , olmayınca tup bebek cok umutluydu olmadı olmadı maddı olarakta kalmadıgı ıcın artık yapacak bırsey yok dedı ve kabullendı bu durumu. Suan 3 aylık bebegı var herseyın bıttıgını dusundugu yerde hıc ummadıgı anda Rabbım verdı kendılıgınden hamıle kaldı o yuzdenn oyuzdennn lütfen umudunu hıc yıtırme soyle dusun kı hamıle kalabılıyorsun bu cok buyuk bır umut aslında , umarım bıraz olsun yuregın hafıfler :KK200:

Kızlar size birsey sorucam aranızda benim gibi olan varmi yoksa bir tek ruh hastası benmiyim moralim bozulunca kendimi yemeğe veriyorum 100 kilo olcam bu gidişle ya milletin morali bozuk olunca istahi kapanır benimkide açılıyor 🙄
benımkı acılır onumdekı cızı cıkolata kahve ıle yazıyorum

Yok zaten kullanmak bitdi 5 ay yeterli bana..çok bile oldu.Bu ay olmasa aşılama..
İnşallah inşallah tutar 🤲 seni çok iyi anlıyorum biraz da yaştan dolayı olmazsa diye düşünüyorsun dimi bende aynı şeyi düşünürum hatta bazen burnumun direği sızlıyor böyle çok üzülüyorum ama inancımı hiç kaybetmiyorum elhamdülillah inşallah bizde gülcez 🥲🥹🌸❤️

Kızlar ben yumurtlama icin gynopol’den çok fayda görmüştüm kesinlikle doktorunuza sorun isterseniz takviye zaten yumurta kalitesi sağlıyor içinde probiyotikte var sanırım o da çok iyi gelmişti 🤭
Şimdi planlarım tekrar gynopol kullanmak ve hayıt kullanmak bakalım insallah 1-2 aya toparlayıp burda hamişimmm yazacağıma inanıyorum 🙈

Kızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @melegim can T TASUU Mervenur277 Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Cano ben programın yumurtlama diye gösterdiği tarihlerde bir öncesi, yumurta günü ve sonrası çalıştım. Yani 3 gün üst üste olmuş oldu. Sonra rahatsızlandı. Ara verdik sonra bir iki daha denedik. Çatlamanın olduğu günden on gün sonra testler pozitif oldu. Tabloyu ekleyeyim bak. 8 i Yumurtlama günüymüş güya, Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür, darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara 🤲🤲

Eklentiler

• Screenshot_20221229-161039_My Tracker.jpg
    Screenshot_20221229-161039_My Tracker.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 46
bende şimdi sen diyince baktım geçen seneki tahlillerime. fsh 10.5 prolaktin 22.2 amh bakılmamış :KK70: klomen kullanıp hamile kalmıştım. şimdi düşününce bu değerler yüksekmiş gibi geldi bana ama o zaman doktor bir problem yok demişti.klomeni de ben denemek istediğim için vermişti
Bende cumartesi gidicem doktora eğer bu kanamalar kist falan oluşmadan oluyorsa klomen istiyim, belki banada faydası olur.

Kızlar ben yumurtlama icin gynopol’den çok fayda görmüştüm kesinlikle doktorunuza sorun isterseniz takviye zaten yumurta kalitesi sağlıyor içinde probiyotikte var sanırım o da çok iyi gelmişti 🤭
Şimdi planlarım tekrar gynopol kullanmak ve hayıt kullanmak bakalım insallah 1-2 aya toparlayıp burda hamişimmm yazacağıma inanıyorum 🙈
Herşey gönlüne göre olur inşallah canım.
Şu yıprandığımız günleri çok yakın zamanda unutacak mucizeye kavuşuruz tek dileğim. 🤲😇

İnşallah inşallah tutar 🤲 seni çok iyi anlıyorum biraz da yaştan dolayı olmazsa diye düşünüyorsun dimi bende aynı şeyi düşünürum hatta bazen burnumun direği sızlıyor böyle çok üzülüyorum ama inancımı hiç kaybetmiyorum elhamdülillah inşallah bizde gülcez 🥲🥹🌸❤️
İn şa Allah kuzum.Yaştan dolayı zaten tüp bebeğe gitmiyorum..zor sürec olduğu için ikinciyi yapamam..nadiren tüp bebekten sonra ikinciye doğal yolla kalıyorlar..ondan hep bunlar beni düşündüroyor çok😔Allah senide tez bir zamanda sevindirsin kuzum

Herşey gönlüne göre olur inşallah canım.
Şu yıprandığımız günleri çok yakın zamanda unutacak mucizeye kavuşuruz tek dileğim. 🤲😇
İnsallah mucizeler bizimle olsun 🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Her nasip vaktine esirdir diye boşa dememişler en doğru zamanda sağlıkla hayırlısıyla gelecek minnoslarımız ❤️

Kızlar hepinizle bir gönül bağı kurduk burdan birbirimizi görmeden. Belki kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık. Ama bu grupta herkes birbirine destek olmak için var. İnsanız ve hergün aynı modda olamayız. Mesela dün akşam canım sıkkındı eve gidip ağladım. Bugün enerjiden yerimde duramıyorum. Yani demem o ki bişey için niyet ettik diye o yol kolay olacak diye kimse bize söz vermedi. Ağlasak da üzülsek de gülsek de en sonunda bebeklerimize kavuşsak da hepsi bizim için ve hepsi bizim duygularımız. Her duygunun doğal olduğunu ve bir gün geçeceğini unutmadan yaşayın ne yaşayacaksanız. Hepimiz kendimizi böyle kucaklayalım. Önce kendi içimizdeki çocuğu sevip ona sarılalım. Gerisi Allah tan. Hepinizi seviyorum. ❤️

İn şa Allah kuzum.Yaştan dolayı zaten tüp bebeğe gitmiyorum..zor sürec olduğu için ikinciyi yapamam..nadiren tüp bebekten sonra ikinciye doğal yolla kalıyorlar..ondan hep bunlar beni düşündüroyor çok😔Allah senide tez bir zamanda sevindirsin kuzum
Moral cok onemli canım artık o kadar ileri ki tıp çoğu şey mümkün ne hikayeler duyuyoruz imkansızlar bile gerçek oluyo.senin önünde bi sürü seçenek var tedavi yöntemi denenmemiş suan bi yerden başlarsın güzel sonuçlar alırsın Allah ın izniyle 💕

X