- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.621
Bende göremedim canım inşallahAh o periler
Şuan için göremedim cnm zaten daha varmış adetine inşallah pozitif görürsün yakın zamanda
7-8 gün canımYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ?
bende hacamatı bu ay düşünüyorum ağrı falan oluyor mu göbek düşüklüğü gebeliğe engelmiş sanırım benimde düşük başka bir yerde atıyor göbeğimde değilYok bebeğim hacamattan bahsediyoruz.
hem göbek çektireceğim hemde hacamat bir teyze yapıyor mahallede valla korkuyorum da bi rıkbende hacamatı bu ay düşünüyorum ağrı falan oluyor mu göbek düşüklüğü gebeliğe engelmiş sanırım benimde düşük başka bir yerde atıyor göbeğimde değil
Gerçekten öyle kuzum yaptır ihmal etme ve ehil kişilere yaptırin herkese yaptırmayın hiç bir problemi olmayan sağlıklı insanın bile yılda iki kez yatırması gerekiyor bir ilk bahar bir de son baharda çünkü pis kan vücuttan çıkamayınca zamanla kana damarlara sonra vücuda ondan sonra da hastalıklara sebep oluyor şifa olsun inşallahBen de bi kere yaptırdım 3 ay önce falan. Ocakta tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Başlı başına zaten pis kanın vücuttan çıkması şifa bence. Bildiğin kan pıhtısı yani. Şok oldum görünce.
Nasıl göbek düşüklüğü canım nasıl oluyor ki. Yok kuzu korkma hiç inan hiç bişey olmuyorbende hacamatı bu ay düşünüyorum ağrı falan oluyor mu göbek düşüklüğü gebeliğe engelmiş sanırım benimde düşük başka bir yerde atıyor göbeğimde değil
göbek deliğine elini koyunca kalp atışı gibi birşey oluyor eğer yoksa göbek kaçmış veya düşmüş diyorlar ama hamileliğe engelmiş kalamazmışsın onu yerine getiriyorlar ondan sonra kesin hamile kalırsın dediler yaldır yaldır ne varsa deneyeceğim bu ay ki bir hemşire söyledi bu bilgiyi bana doğum alanında hemşireydi söyleyen kişiNasıl göbek düşüklüğü canım nasıl oluyor ki. Yok kuzu korkma hiç inan hiç bişey olmuyor
Yok ya sperm değildir.Dün üç bugün iki yedim az önce de şeffaf uzayan akıntıyı gördüm lavaboda şükür.
Sperm değildir herhalde dimi ya ateş belli eder artık bir iki güne :)
Eskiler de der bunugöbek deliğine elini koyunca kalp atışı gibi birşey oluyor eğer yoksa göbek kaçmış veya düşmüş diyorlar ama hamileliğe engelmiş kalamazmışsın onu yerine getiriyorlar ondan sonra kesin hamile kalırsın dediler yaldır yaldır ne varsa deneyeceğim bu ay ki bir hemşire söyledi bu bilgiyi bana doğum alanında hemşireydi söyleyen kişi
Bendede ovula negatif artimed silik ama dediğim gibi çok yaşadım şu silik çizgiyi o yüzden silik olsa bile baya bi pembe cikarsa inanırım 31aralik catlamadan sonraki 12 gün oluyor varsa çıkar yoksa da nasipBencede biraz zaman geçince yapmalısınBenimde silik çizgilere güvenim yok geçen ay hem innovita hem artımed silik çizgi gösterdi ama regl oldum. Üstelik artımedin ki orijinal olandandı
o da yaşlı bir hemşire zaten şimdi emekli olmuş aslında ama çalışıyor hala bi yandan da şifacı gibi birşey kasıklarıma masaj falan yaptı. Doğum hamile kalma masajıymışEskiler de der bunu
Canım ben haziranda düşük yaptım sonrasında düzensiz adetler yaşadım 2 ay önce gittiğimde doktora ocaktan sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi ilk bunu yapıyorlar sonrasını bende bilmiyorum.Kızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir
Ya bendede ondan vardi hatta ptt den aldım burda duyunca dun silik ti bugun ovula marka yaptim negatifElde benim çok test var artımedin orijinal sandığımız ama artımedin bizim t1 t2 li testimiz yok diyip sahip çıkmadığı testlerden
3 gün sonra belli olur ancak canim7-8 gün canım
Evet muhtemelen öyle olur. Yumurtlamadan beri geçmeyen kasıkla bel ağrım var arada artıyor sanki adet olacakmışım gibi rahmimde kıpırdamalar oluyor. Bir kaç günde sarı su gibi akıntım olmuştu bi umutlandım3 gün sonra belli olur ancak canim
Nasıl yerine getiriyorlarmis pekigöbek deliğine elini koyunca kalp atışı gibi birşey oluyor eğer yoksa göbek kaçmış veya düşmüş diyorlar ama hamileliğe engelmiş kalamazmışsın onu yerine getiriyorlar ondan sonra kesin hamile kalırsın dediler yaldır yaldır ne varsa deneyeceğim bu ay ki bir hemşire söyledi bu bilgiyi bana doğum alanında hemşireydi söyleyen kişi
onu hiç bilmiorum bu cumartesi öğreneceğim aç karna sabah gel dedi su bile içme dedi 15 dk sürermiş sadece onu söylediNasıl yerine getiriyorlarmis peki
Yani düşük sonrası hiç adet olmama gibi bir durumum olmamıştı geçen ay ve bu ay hep kahve rengi oldu. Acilde sonuçlar yüksek çıkınca ben ona yordum ama cumartesi kadın doğuma gidicem. 6 ay geçti hem düzene giremedim hem iyice sapıttı adet bakalım doktor yorumu ne olacak. Oda kandaki mikrop ile alakalı dermi başka bir sürprizle mi karşılaşırım görücem. Maydanoz sapı sanki duymuştum hiçte denemedim aslında denesem iyi olur. Bugün eski adetim gibi olduğumu görmek sevindirdi çünkü nerdeyse 2 aydır adet görmedim denebilir sadece leke gibi. Bende antibiyotik falan işe yaradı mikrop azaldı bende söküldüm demek diye düşünüyorum.mikroptan mı olmuş peki ateş falan maydanoz sapı iyi geliyor hem idrar sökücü hem de mikroba iyi geliyormuş.
Yok canım bi ağrım falan olmadı benim.bende hacamatı bu ay düşünüyorum ağrı falan oluyor mu göbek düşüklüğü gebeliğe engelmiş sanırım benimde düşük başka bir yerde atıyor göbeğimde değil