Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısın ömrü olsaydı zaten yanımızda olurlardı. Aslında oğlum sağlıklıydı doğmasını bekliyorduk son haftalarda kaybettim 😔 aynen 29 yaşımdayım bir ara artık yaşım geçiyor psikolojisine girdim doktoruma da söyledim öyle bir güldü ki saçmaladığımı anladım ☺️
Aynı psikolojideymişiz 😅benmde çevremde evlenen hamile hatta benmle birlikte evlenenlerin 2. 3. Çocukları oluyor buda istemsizce bizi üzüyor 😑 ama vardır bunda bi hayır. Sizin bebeğiniz suratiyke beklicek sizi inşallah demekki rabbim yanına layık görmüş canım biliyorum acı ama nasibimiz böyleymiş..

Kızlar ben dün benim çatlama iğnesinin 11ci günüydü, erken gebelik testi yaptım negativ çıktı, üzüldüm kendimi verdim temizliğe, akşam kucağa gelmeyen kedim geldi karnımın üstünde yattı, yumoş yumoş oldum, umutsuzluğum geçdi, bi de aranızda cinsel istekde artma olan varmı, normalde hiç sevmem ama 2 gündür çok garip durum, dün sabahın 5de kocamı uyandırıp yaptım)) diyo ırzıma geçtin sana ne oluyo)))

Kızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir
Bende 8 aydır istiyorum canım benim amh düşük fsh 12 bu arada bamile kaldım düşük yaptım 2 ay oldu düşük yapalı dün doktora gittim ilk tedavime klomen ile başladı bakim 5 gün kullanıp kontrole gidecem canım

Kızlar ben dün benim çatlama iğnesinin 11ci günüydü, erken gebelik testi yaptım negativ çıktı, üzüldüm kendimi verdim temizliğe, akşam kucağa gelmeyen kedim geldi karnımın üstünde yattı, yumoş yumoş oldum, umutsuzluğum geçdi, bi de aranızda cinsel istekde artma olan varmı, normalde hiç sevmem ama 2 gündür çok garip durum, dün sabahın 5de kocamı uyandırıp yaptım)) diyo ırzıma geçtin sana ne oluyo)))
Kızlarr merhabalar ben size sormuşum 9mm yumurta büyür mü diye ve bugün gittim 20mm olmuştuu 🥰🥰 yarın çatlatma ignesi olucam sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunu bana

Bende 8 aydır istiyorum canım benim amh düşük fsh 12 bu arada bamile kaldım düşük yaptım 2 ay oldu düşük yapalı dün doktora gittim ilk tedavime klomen ile başladı bakim 5 gün kullanıp kontrole gidecem canım
yaa şifa olsun da inşallah sağlıklı sağlıklı yumurtalar sonrada bebişler gör 🤲 rabbim yerini doldursun inşallah kaybının . Bende gidince klomen verir diye düşünüyorum sonrada çatlatma iğnesi

yaa şifa olsun da inşallah sağlıklı sağlıklı yumurtalar sonrada bebişler gör 🤲 rabbim yerini doldursun inşallah kaybının . Bende gidince klomen verir diye düşünüyorum sonrada çatlatma iğnesi
Bakalım canım inşallah çatlatma iğnesine gerek kalmadan ilaçla çatlar sen hiç baktırdın mı degerlerine nasıl bi sıkımtı var mı

Bakalım canım inşallah çatlatma iğnesine gerek kalmadan ilaçla çatlar sen hiç baktırdın mı degerlerine nasıl bi sıkımtı var mı
İnşallah gerek kalmaz 💕Ağustosta gittiğimde dhea hormonumun yüksek olduğu çıktı oda yumurtlamayı engelliyomuş cyclo diye bi ilaç verdi 2 ay kullandım o sürede düzenledi ama ilacı bırakınca tekrar adet düzensizliği yaşıyorum

Biri silik biri tamamen boş 2 test yaptım faklı marka ama benim silik çizgilere pek guvenim yok 1 testim daha var onuda cuma yaparim 🥴
Bencede biraz zaman geçince yapmalısın ☺️ Benimde silik çizgilere güvenim yok geçen ay hem innovita hem artımed silik çizgi gösterdi ama regl oldum. Üstelik artımedin ki orijinal olandandı

İnşallah gerek kalmaz 💕Ağustosta gittiğimde dhea hormonumun yüksek olduğu çıktı oda yumurtlamayı engelliyomuş cyclo diye bi ilaç verdi 2 ay kullandım o sürede düzenledi ama ilacı bırakınca tekrar adet düzensizliği yaşıyorum
Cyclo bende içtim geçen ay düşükten sonra kanamam kesilmedigi için vermişti

Kozlar merhaba.. Bat’a 1 hafta kadar var benim benim test perilerim geldi 😀

Eklentiler

• AB5D1D0F-B12F-498D-B819-29D062B8BF7F.jpeg
    AB5D1D0F-B12F-498D-B819-29D062B8BF7F.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 2998AC6C-532E-429E-84E5-86E80FC12564.jpeg
    2998AC6C-532E-429E-84E5-86E80FC12564.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 73A7449F-39F6-48C5-81A6-90E358490F94.jpeg
    73A7449F-39F6-48C5-81A6-90E358490F94.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 9C947A97-CD3E-43B9-BCFF-618E462CD07D.jpeg
    9C947A97-CD3E-43B9-BCFF-618E462CD07D.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 56
Aynı psikolojideymişiz 😅benmde çevremde evlenen hamile hatta benmle birlikte evlenenlerin 2. 3. Çocukları oluyor buda istemsizce bizi üzüyor 😑 ama vardır bunda bi hayır. Sizin bebeğiniz suratiyke beklicek sizi inşallah demekki rabbim yanına layık görmüş canım biliyorum acı ama nasibimiz böyleymiş..
Evet öyle nasip.en zor sınavımızı yaşamış ve kazanmışızdır İnşAllah 🤲🏻 Aslında bu zamanda bu yaşlar yeni evlenme yaşı bu şekilde düşünmemek gerekiyor. Kıyas bizi sadece mutsuz eder boşver. Herkesin hayatına kendine özel. Onlarında çocukları var Allah bağışlasın ama kim bilir ne sorunlarla mücadele ediyorlar

Kızlarr merhabalar ben size sormuşum 9mm yumurta büyür mü diye ve bugün gittim 20mm olmuştuu 🥰🥰 yarın çatlatma ignesi olucam sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunu bana
Doktorun sana ne derse aynen uygula canım. Sana ilişki takvimi oluşturacak o günleri atlama ☺️ Bir de ilişkiden sonra ayaklarını kaldırarak uzan yarım saat kadar hemen gitme duşa.

X