- 25 Ekim 2022
- 235
- 199
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.401
Böyle bir kişi daha oldu pozitifti ihtimal yüksek 2 testinizde çıktığı için inşallah öyledir ama yanılmada olabiliyor takip edinBütün şeyleri zorluyorum kanda negatif çıktı ya inşallah vardır da kanda da çıkar ay varsa eğer inşallah bekleyen herkese nasip olur
Bende cuma düşünüyorum ama erken değil mi normal kaset testler içinEvde testim yok canim bakalim yarin eczaneden alicam ama erken gebelik testinde burda cok fazla yalancı cizgi cikarttigini gördüm bakalim bende kararsizim
Sizin yumurtlama tarihiniz hangi gündü ? Ovülasyon test yapmışmıydınız?Ya evet işte çok erken gecikene kadar beklicem artık
Selamlar ben 19 aralıkta 2.aşılamam oldu ama kasık ağrım çok oldu bir kaç gun sonra belim agrıdı 2 gun iki gundur sancım oluyr bide gaz cok oluyor sizce gebemiymSelam kızlar bende geldim maalsefSat Bat henüz belli değil. Bugün leke geldi ama bir kaç gün sonra başlıyor. O zaman yazarım satı batı. Her türlü ocak;( 23ü de gördük yarabbim
Sonuçİnşallah. Pazartesi günü kan vericem Allah hepimize nasip etsin
Ben 2 kasımda oldum 1 ay bazen kanama bazen lekelenme şeklinde kesintisiz devam etti. 15 aralıkta da ilk adetimi oldum sanırım. Zor süreç düşük ve kürtaj.Benim 2 hafta oldu ama kanamam yeni kesildi muhtemelen Ocak sonu anca regl görürüm
Yumurtlama hem 21 hemde 23ü gözüküyorSizin yumurtlama tarihiniz hangi gündü ? Ovülasyon test yapmışmıydınız?
Maşallah sağlıklı ömürler dilerim oğlunuzaCanim gecen ayda bana oyle gebelikte içilmeyen bir ilaç yazdı doktor ben gebelik testide istedim negatif çıktı yinede ya varsa diye içemedim ama dr bana dediki ya hep ya hiç kuralı vardır yani eğer zarar verirse zaten tutunmaz vermezse de gebelik oluşur dedi bana doktorun dediği bu ama oğluma hamileyken zature oldum ve hamileligim kesinde 5 6 hastalıktım ilaclari mecburen ictim oğlum gayet sağlıklı 4.5 yasinda senin sağlığın daha önemli suan hakkında hayırlısı olsun inşallah
Evet zor. Benim 15 gün kanamam devam etti doktor regl öncesi hamile kalabilirsin korun dedi. Yumurtlamamı bile bilmiyorum şuanBen 2 kasımda oldum 1 ay bazen kanama bazen lekelenme şeklinde kesintisiz devam etti. 15 aralıkta da ilk adetimi oldum sanırım. Zor süreç düşük ve kürtaj.
Psikolojimiz iyice yerlerdeRüyamda tets yapiyorum innovitanin gebelik testini iki tane kuzenim var yanımda (ikiside şuan hamile:) teste bakmaya korkuyorum bı açtım kıpkırmızı kuzenim diyor ki işte bu ya bak çift çizgi falan seviniyoruz ay nasıl mutlu oluyorum ama nasıl diyorum ki durun birde kaset test yapayım oda öyle kırmızı çıkıyorrüyam tersine çıkmaz dimi bat yaklaştıkça ben
Cidden ya hiçbirimiz iyi değilizPsikolojimiz iyice yerlerdehaberci rüyadır inşallah gerçek olurrr
Daha yeni bebeğim 2 ay oldubebekheyecani bebiş sen ne zamandır deniyorsun en kısa zamanda görürüz inşallah seninde pozitif testini
Efekte gölge görünüyo sadeceKuzum testler cok uzak pek secilmiyor burdan sen goruyormusum birseylerbebekheyecani
Valla beklemeye devamÖyle yaptım bitanem :) sen napıyorsun nasıl gidiyor
Batı da yaz bebişEvet yanlış yazdım sat 2 Aralık
Yaa daha yeni başlamışsın aşkım Ocak ayından gebe çıkarsın inşallah kuzumDaha yeni bebeğim 2 ay oldu
İnşallah bebişimYaa daha yeni başlamışsın aşkım Ocak ayından gebe çıkarsın inşallah kuzum