- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha rüyamda ben de test yapıyordum ve çok net pozitif çıkıyordu ama kendi kendime “bu gebelik testi miydi ovulasyon mu” diye sorarken uyandım iyice psikolojik sorunlar yaşamaya başladık galibaRüyamda tets yapiyorum innovitanin gebelik testini iki tane kuzenim var yanımda (ikiside şuan hamile:) teste bakmaya korkuyorum bı açtım kıpkırmızı kuzenim diyor ki işte bu ya bak çift çizgi falan seviniyoruz ay nasıl mutlu oluyorum ama nasıl diyorum ki durun birde kaset test yapayım oda öyle kırmızı çıkıyor rüyam tersine çıkmaz dimi bat yaklaştıkça ben
En doğru ve hayırlı zamanda gelecek inşallah bebişlerimiz rahat olalım aşkımValla beklemeye devam
inşallah canım.bat ne zaman senin? yumurta takibiniz ne durumda.ben dün gittim iki tarafta da gelişen yumurtalar var dedi.çoğul olması çok olasıymış.hayırlısı inşallah ben niyetlendim takdir AllahınEvet klomele olmustu bu ay da femara kullandım gün aşırı ilişki.yaşıyoruz inşallah yine çoğul olur
Bat 11 ocak yumurta takibine gitmiyorum canım bir defa gittim o zaman da sağ bir tane da 16 buçuk cm yumurta oluşmuş bir kaç güne buyur çatlar sık ilişki olsun demişti o şekilde devam ettikinşallah canım.bat ne zaman senin? yumurta takibiniz ne durumda.ben dün gittim iki tarafta da gelişen yumurtalar var dedi.çoğul olması çok olasıymış.hayırlısı inşallah ben niyetlendim takdir Allahın
Sizin hakkınızda da hayırlısı ve gönlünüzden geçen olsun inşallahinşallah canım.bat ne zaman senin? yumurta takibiniz ne durumda.ben dün gittim iki tarafta da gelişen yumurtalar var dedi.çoğul olması çok olasıymış.hayırlısı inşallah ben niyetlendim takdir Allahın
Kaçırman imkansız..zaten sperm yaşıyor..bu ateşten hiç anlamıyorum kuzum..ben 3 2 3 2 yaparak hamile kalmıştım yumurtayi takip etmeden..Eki Görüntüle 3183350 kızlar ben kacırdım sanırım o zamanı suan ıcım buruk muhtemelen 12 sının aksamı catlamıs olabılır aksamkı lh testım bı mıktar da olsa sılınmeye baslamıstı dün ilişki olmadı bugun olsa ne kadar kurtarır mechul , hemen karamsarlık modd on 24 saatı olsa bıle aksam 6 ya kadar vakıt var ilişki en az 10 da fln olur bugun uzayan akıntım geldı savascii melisaa93 fnd_50 Niqu trueliving_ ...........
Canım bu 3 2 3 2 nasıl oluyor acabaKaçırman imkansız..zaten sperm yaşıyor..bu ateşten hiç anlamıyorum kuzum..ben 3 2 3 2 yaparak hamile kalmıştım yumurtayi takip etmeden..
canım ben bu deneme yaptıgımız ıkı ayda şunu ogrendım stres malesefkı buna neden oluyor,birde zorundalık hissi,bızdekı zorundalık hıssı dıstan soylemesek bıle karsı tarafa gecıyor.hiiiç kafanı takma keyfınıze bakın sadece,olmazsa bıdahakı aya olur hıc modunu düşürme.suç bırazda bızde yanı takıp etme yumurtlama fln,8. gunle 18. gun arası sık olsun bıraz yeter.bunalmaya gerek yokGünaydın kizlarr bugün moralim modum çok düşük ya dün yumurtlama olmuşken değerlendirelim dedik ondan önceki günü de degerkendirmistik ne yaptiysam eşim konsantre olamadı bu aralar hasta ve yoğun çalışıyoruz ikimizde. Canım sıkıldı benim de onun da yani diğer günler dipçik gibiyken yumurtlama günü öldük sanki aşırı moralim bozuk şuan
Adet bitdi mesela 20 temizlendin...21 ilişki sonra 24 sonra 26..sonra 29..31..3..böyle devamCanım bu 3 2 3 2 nasıl oluyor acaba
Kuzum lh testı ve ates bır yanı dun aksamkı teste mınıkte olsa sılınme baslamıstı sabah ta atesım yuksek cıktı 36.3 ten 36.6 ya yükseldi yanı dun gece catlamıs olması muhtemelen sabahta baya uzayan akıntım vardı dun ılıskı olmadı ıste bugun olsa aksam catlamıs olsa bu aksama kadar sure var e ıste ya tutarsaKaçırman imkansız..zaten sperm yaşıyor..bu ateşten hiç anlamıyorum kuzum..ben 3 2 3 2 yaparak hamile kalmıştım yumurtayi takip etmeden..
stress işte ovü takibi yaptığımz 1 2 ay bizdede olmuştu görev gibi hissdiyor insan hayırlısı olsunGünaydın kizlarr bugün moralim modum çok düşük ya dün yumurtlama olmuşken değerlendirelim dedik ondan önceki günü de degerkendirmistik ne yaptiysam eşim konsantre olamadı bu aralar hasta ve yoğun çalışıyoruz ikimizde. Canım sıkıldı benim de onun da yani diğer günler dipçik gibiyken yumurtlama günü öldük sanki aşırı moralim bozuk şuan
Kuzum ben sana dün silikleşmeye başlamış değerlendir demiştim ama ya sperm 72 saatte kadar yaşıyor önceki ilişkin kurtarır belki karamsar olma bence bide bugünü değerlerdir gerisi Allah'a kalmış artıkEki Görüntüle 3183350 kızlar ben kacırdım sanırım o zamanı suan ıcım buruk muhtemelen 12 sının aksamı catlamıs olabılır aksamkı lh testım bı mıktar da olsa sılınmeye baslamıstı dün ilişki olmadı bugun olsa ne kadar kurtarır mechul , hemen karamsarlık modd on 24 saatı olsa bıle aksam 6 ya kadar vakıt var ilişki en az 10 da fln olur bugun uzayan akıntım geldı savascii melisaa93 fnd_50 Niqu trueliving_ ...........
Yumurtlamadan kac gun gexti axaba ?Ç
Sen bu akşamaı degerlendir canım çatladıktan sonra mı geldi uzayan akıntınKuzum lh testı ve ates bır yanı dun aksamkı teste mınıkte olsa sılınme baslamıstı sabah ta atesım yuksek cıktı 36.3 ten 36.6 ya yükseldi yanı dun gece catlamıs olması muhtemelen sabahta baya uzayan akıntım vardı dun ılıskı olmadı ıste bugun olsa aksam catlamıs olsa bu aksama kadar sure var e ıste ya tutarsa
Sen testi yine bura at bir bakayım ve ilişki günlerini yaz banaKuzum lh testı ve ates bır yanı dun aksamkı teste mınıkte olsa sılınme baslamıstı sabah ta atesım yuksek cıktı 36.3 ten 36.6 ya yükseldi yanı dun gece catlamıs olması muhtemelen sabahta baya uzayan akıntım vardı dun ılıskı olmadı ıste bugun olsa aksam catlamıs olsa bu aksama kadar sure var e ıste ya tutarsa
evet canımSen bu akşamaı degerlendir canım çatladıktan sonra mı geldi uzayan akıntın
Farkındayım onu gerdigimin zaten stresten baskıdan yapamadı olmadı ama napim istiyoruz ikimizde bugünleri kacirmamamiz lazım yoksa aylarca bekleyeceğiz. Şuan test yaptım çatlamış sabah sanırım catladiktan kaç saat sonraya kadar degerlendirmemiz lazım yumurta kaç saat yasiyorcanım ben bu deneme yaptıgımız ıkı ayda şunu ogrendım stres malesefkı buna neden oluyor,birde zorundalık hissi,bızdekı zorundalık hıssı dıstan soylemesek bıle karsı tarafa gecıyor.hiiiç kafanı takma keyfınıze bakın sadece,olmazsa bıdahakı aya olur hıc modunu düşürme.suç bırazda bızde yanı takıp etme yumurtlama fln,8. gunle 18. gun arası sık olsun bıraz yeter.bunalmaya gerek yok