- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.381
Erken gebelik testi yaptım ama bende tam tersi diye biliyorum
Netten bakıp tekrar teyit ettim, önce kan sonra idrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi yaptım ama bende tam tersi diye biliyorum
Belkide az kalmış yaklaşıyorAy benim de aşağı yukarı böyle işte son aylarda hiç gecikmezdim birkaç aydır adet söktürücü kullanmazsam gecikti hep. Bu ay kullanmıcam gitmicem doktora da. Bıraktım kendi haline
aşkım inşallah ya Rabbim hayırlısıyla bi versin de.. ısırcam onun poposunu valla, gelene kadar anana neler çektirdin dicem :)))Belkide az kalmış yaklaşıyor
Ovu testi yaptım yumurtlama değilen bir şey yok
23 oldu canım..24 çatladı.Bu gün yine test yaptım..sanki koyulaşıyordu yine değerlendirdimSenin olmadı mı yumurtlama cnm
23 oldu canım..24 çatladı.Bu gün yine test yaptım..sanki koyulaşıyordu yine değerlendirdim
Olsun artıkHadi bakalım inşallah bu ay olacak
Erken gebelik mi test canımKızlar benimde bi kac saattir kısıklarımda batmalar oluyor ya boyle bi heyecan yaptım anlatamam yarin kesin test yapıcam insaAllah bakalim ne çıkacak
Evet haklısın ömrü olsaydı zaten yanımızda olurlardı. Aslında oğlum sağlıklıydı doğmasını bekliyorduk son haftalarda kaybettim aynen 29 yaşımdayım bir ara artık yaşım geçiyor psikolojisine girdim doktoruma da söyledim öyle bir güldü ki saçmaladığımı anladımEğer emriyo sağlıksızsa bebek ilerleyemiyormuş kuzum bunu eminm biliyorsundur zaten. ahirette sizi göbek bağıyla bekleyen bir bebeğin olcak Allah bunuda kimseye nasip etmez üzülme inşallah. Bu şekilde güç buluyorum ben hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok ama inşallah biradaha olur bu sefer sağlıkla kucağınza alırsınzsende 29 yaşındasın sanırım
Evde testim yok canim bakalim yarin eczaneden alicam ama erken gebelik testinde burda cok fazla yalancı cizgi cikarttigini gördüm bakalim bende kararsizimErken gebelik mi test canım
Evde testim yok canim bakalim yarin eczaneden alicam ama erken gebelik testinde burda cok fazla yalancı cizgi cikarttigini gördüm bakalim bende kararsizim
O zaman tebrik ede bilirim..darısı banaEvet yine ben innovitada da gözüküyor kızlarrrrrr
Bütün şeyleri zorluyorum kanda negatif çıktı ya inşallah vardır da kanda da çıkar ay varsa eğer inşallah bekleyen herkese nasip olurO zaman tebrik ede bilirim..darısı bana
Nasıl yani kandan verdinmi sen?Bütün şeyleri zorluyorum kanda negatif çıktı ya inşallah vardır da kanda da çıkar ay varsa eğer inşallah bekleyen herkese nasip olur
Evet 7 gün kaldı 0.1 çıktı doğal olarakNasıl yani kandan verdinmi sen?
Yaa ben bilmiyordum..o zaman bu testlere inanmayan..birde çok erken benceEvet 7 gün kaldı 0.1 çıktı doğal olarak
Ya evet işte çok erken gecikene kadar beklicem artıkYaa ben bilmiyordum..o zaman bu testlere inanmayan..birde çok erken bence
Canim uzulmeni istemem ama önce kanda yükselir sonra idrara gecer yani idrarda pozitif olması hiç bir şey ifade etmez bu durumda testler bozuk olabilirEvet 7 gün kaldı 0.1 çıktı doğal olarak