- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.361
Evet haklısın canım ama herkes belirti yasayınca hissizlikte beni öldürüyoDöllenen yumurtanın rahme tutunması 7-10 gün yani rahim kalinlasacak hormonal değişiklikler olacak bu en erken 6-7.gunu bulabilir
Ben mi yanlış hatırlıyorum sen sanki bugün kan test vermiştin ve negatif demiştin diye hatırlıyorum canım.Kızlar ışık ayarıyla oynadım şimdi daha belirgin
1 düşük diğerleri kalpleri durduğu için kürtaj oldum canım. 2 kere ikiz oldu aslında saymaya kalksam daha fazla gebelik geçirmişimdir boş gebelik kimyasal geblikleri saymıyorum. Mesajı yaazdıkdçtan sonra üzüldüm seni korkutmak istemedim durumun benden farklı die açıklıyorum canımYaa kuzum 5 defa düşükmu oldu yoksa nasıl?Gecmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Evet ama bata 7 gün var o yüzden negatif çıktı diyorumBen mi yanlış hatırlıyorum sen sanki bugün kan test vermiştin ve negatif demiştin diye hatırlıyorum canım.
Önce kanda sonra idrarda görünür beta HCG diye biliyorum yani kanda çıkmadiysa idrarla çıkması çok ilginç test bozuk olabilir. İnşallah hamilesindir amaEvet ama bata 7 gün var o yüzden negatif çıktı diyorum
Yapıldı canım eşimle bana ama bişey çıkmadı sadece kanda çok az bi pıhtılaşma vardı dr.lar önemli değil dedi ztn hamilelrrmin hepsi aspirin ve kan sulandırcı iğnelerle geçtiGenetik test yaptırdın mı canım pıhtılaşma bozukluğu fln mı var? Sebebi ne acaba araştırıldı mı?
Erken gebelik testi yaptım ama bende tam tersi diye biliyorumÖnce kanda sonra idrarda görünür beta HCG diye biliyorum yani kanda çıkmadiysa idrarla çıkması çok ilginç test bozuk olabilir. İnşallah hamilesindir ama
Özür dilerim ya..bendede kalbi durdu kuzum..genetik test yaptırdınmı?ben yaptırdım eşimle ama sorun çıkmadı.1 düşük diğerleri kalpleri durduğu için kürtaj oldum canım. 2 kere ikiz oldu aslında saymaya kalksam daha fazla gebelik geçirmişimdir boş gebelik kimyasal geblikleri saymıyorum. Mesajı yaazdıkdçtan sonra üzüldüm seni korkutmak istemedim durumun benden farklı die açıklıyorum canım
Rabbim böyle uygun gördü demek kiYapıldı canım eşimle bana ama bişey çıkmadı sadece kanda çok az bi pıhtılaşma vardı dr.lar önemli değil dedi ztn hamilelrrmin hepsi aspirin ve kan sulandırcı iğnelerle geçti
Estağfurullah canımÖzür dilerim ya..bendede kalbi durdu kuzum..genetik test yaptırdınmı?ben yaptırdım eşimle ama sorun çıkmadı.
Cevablarında iyi çıkmış..buna şükür etmeliyiz.Bendede 34 yaş..benim yüzüme doktorlar hep tüp bebek diyorlar..Hacamat..acaba bendemi edeyimEstağfurullah canımBizim de çıkmadı ama benm duruum biraz karışık o yüzden anlatıp germek istemem. Hastalıklarımdan dolayı. Hamile kalmam gerekiyor yaşım 29. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sadece bu ay regli olamadım olunca ilk işim hacamat yaptırmk olcak o hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
Eğer emriyo sağlıksızsa bebek ilerleyemiyormuş kuzum bunu eminm biliyorsundur zaten. ahirette sizi göbek bağıyla bekleyen bir bebeğin olcak Allah bunuda kimseye nasip etmez üzülme inşallah. Bu şekilde güç buluyorum ben hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok ama inşallah biradaha olur bu sefer sağlıkla kucağınza alırsınzRabbim böyle uygun gördü demek kibende bir tane kaybettim 6 ay oldu hala yanıyorum acısıyla
Sonucu yaz sabah hemen canimKızlar benimde bi kac saattir kısıklarımda batmalar oluyor ya boyle bi heyecan yaptım anlatamam yarin kesin test yapıcam insaAllah bakalim ne çıkacak
Stres bebeğin tutunmasini engelleyen bir faktör biraz daha sabır 6 gün sonra test zamanın gelecekEvet haklısın canım ama herkes belirti yasayınca hissizlikte beni öldürüyo
Öyle yaptım bitanem :) sen napıyorsun nasıl gidiyorBoşver aşkım bazen akışına bırakmak en iyisi...
İnşallahCevablarında iyi çıkmış..buna şükür etmeliyiz.Bendede 34 yaş..benim yüzüme doktorlar hep tüp bebek diyorlar..Hacamat..acaba bendemi edeyimAslında aşılama yaptırmak istiyorum bakalım..umutum çok bu ay için.Tezlikle sende sevin kuzum
Hacamat aslında bilmiyorum ne demek...nasıl oluyor..ben azeriyim ondan tam anlamadım.Kafam o kadar şişmişki neyi nasıl edeyim bilmiyorumİnşallahBence ilk hacamat sizin bi kere olmuş kendiliğinden yumurta rezeveniz iyiyse hiç yaptırmayın aşılama ise boşuna zaman kaybı vücudunuza yersiz ilaçlar veriliyor hacamatla olmassa tüp bebek yaptırın tecrübeyle sabit. Ben kendiliğindende hamile kaldım tüp bebeklede ikizlerim tüp bebekti nasip olmadı sadece.
Bende gecikme hiç bir zaman olmaz canım..17 gün gecikmem oldu ve her kes bana dedi gebeliğe az kalmış..öylede oldu 5 ay sonra hamile kaldım
Bende gecikme hiç bir zaman olmaz canım..17 gün gecikmem oldu ve her kes bana dedi gebeliğe az kalmış..öylede oldu 5 ay sonra hamile kaldım
Ay benim de aşağı yukarı böyle işte son aylarda hiç gecikmezdim birkaç aydır adet söktürücü kullanmazsam gecikti hep. Bu ay kullanmıcam gitmicem doktora da. Bıraktım kendi halineBende gecikme hiç bir zaman olmaz canım..17 gün gecikmem oldu ve her kes bana dedi gebeliğe az kalmış..öylede oldu 5 ay sonra hamile kaldım