Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim adetim 11 gün gecikti cuma günü beta hcg me bakıldı <2çıktı dün tekrar baktırdım gene <2çıktı yükselmediği gibi inmiyor da
Bu durumu yaşayan varmı aranızda

Kızlar bana biraz moral biraz da tavsiye verin
Yumurtlama gördüm değerlendirdik derken bekleme sürecine geçmişken birden 38.6 derece ateş öksürük vs ve bugün dr um domuz gribi bu test yapmaya gerek yok dedi ve antiviral ilaç verdi bunu antibiyotik geçirmez dedi.

Eve geldim kullansam mı kullanmasam mı derken aman dedim ya, kullan gitsin kısmet değilmiş bu ay demek.

Ama o kadar moralsizim ki son 3 aydır tam yumurtlamayı değerlendirirken grip oluyorum kıramadım şu saçma döngüyü.

Bu ay tutmuşsa bile bu domuz gribi ilacı ile sıkıntı.
Kaldı ki tutunması bile zorrr bu enfeksiyonla.

Öyle işte bi dertleşeyim bi sorayım dedim buna benzer bir durum yaşayıp yine de hamilelik haberi alan var mı umutlar bitti mi bu ay tamamen?

Birsey daha soraym canm doktor yumurtalarla ilgili birsey demedi yani kaliteli veya değil diye genede kullanmak gerekirmi bilgin varmi
Takviye edici birsey benimde bir sorunum yoktu ama kullandım..
Instagram'da İdil bozkurt var embriyolog onu takip edin çok güzel paylaşımları var

Kuzum bence kesinlikle tedavi olun..akrabam hamile kaldı 6 ayında kovid oldu ve doktorlar ilaç veremediler..kız hastanelik oldu..cocuğu aldılar..kızı zor kurtardılar..ondan iyileş sonra çocuk yap

Regl tarihimi ben de kestiremiyorum çünkü çok düzenli değil yumurtlamamın üstüne 14 ekleyince regl tarihim çıkıyor öyle biliyorum :)
Gecen kuzenim hamile test verdiğinde kan değeri 2 bin çıktı regli ilk gunun ne zamandı erken öğrendin diyorum bilmiyorum diyo onlar gibi olsam yeterdi benim doğum kontrol hapindan sonra saat gibi oldu reglim hic şaşmaz bi kac gun erken oluyorum sadece cocuk istediğimden beri

Merhaba arkadaşlar benim adetim 11 gün gecikti cuma günü beta hcg me bakıldı <2çıktı dün tekrar baktırdım gene <2çıktı yükselmediği gibi inmiyor da
Bu durumu yaşayan varmı aranızda
Bazı hastanelerde bu sekilde olabilir referans değeri canım 5 ten asagida olunca negatif benimde bazen 0 çıkar bazen 1.20 çıkardı yani negatif melasef değerin

Bi umut arıyorum sanırım geç döllenme olur fln yazan çok olmuş değerim hep aynı durmasa biraz umutlancam ama yok. Teşekkür ederim canım yorumun için
Anlıyorum seni..bende 2 defa kandan verdim..acaba geç döllenme ola bilirmi..ama gecikme olarken eğer pcos yoksa..o zaman genelde diyorlar hamilelik yaklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…