- 16 Ağustos 2021
- 16.847
- 16.626
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.321
Kullan canım mutlaka faydası olurÇok güzel.bende deneyeceğim omepa yı.benim kaliteli yumurta yok sanırım pco dan dolayı.rgzersiz yapıyorum ama bilmiyorum olmuyor 6 aydır
Canım sende benim gibi 23 yumurtladıysan o zaman erken diğilmi?Kızlar ışık ayarıyla oynadım şimdi daha belirgin
Ben 17 gün gecikmeyle neqatif gördüm .stresten ola bilir canımMerhaba arkadaşlar benim adetim 11 gün gecikti cuma günü beta hcg me bakıldı <2çıktı dün tekrar baktırdım gene <2çıktı yükselmediği gibi inmiyor da
Bu durumu yaşayan varmı aranızda
Birsey daha soraym canm doktor yumurtalarla ilgili birsey demedi yani kaliteli veya değil diye genede kullanmak gerekirmi bilgin varmiKullan canım mutlaka faydası olur
Ben hala cin gibiyim göğüs agrim dışında bir belirti yok bende deYaaaa canım benimmm çok sevindim masallahhhhiç belirtin yok muydu benimde belirtim yok üzülüyordum darısı başıma olsun
Yaa ben gördüm çizgiyiKızlar ışık ayarıyla oynadım şimdi daha belirgin
Takviye edici birsey benimde bir sorunum yoktu ama kullandım..Birsey daha soraym canm doktor yumurtalarla ilgili birsey demedi yani kaliteli veya değil diye genede kullanmak gerekirmi bilgin varmi
Kuzum bence kesinlikle tedavi olun..akrabam hamile kaldı 6 ayında kovid oldu ve doktorlar ilaç veremediler..kız hastanelik oldu..cocuğu aldılar..kızı zor kurtardılar..ondan iyileş sonra çocuk yapKızlar bana biraz moral biraz da tavsiye verin
Yumurtlama gördüm değerlendirdik derken bekleme sürecine geçmişken birden 38.6 derece ateş öksürük vs ve bugün dr um domuz gribi bu test yapmaya gerek yok dedi ve antiviral ilaç verdi bunu antibiyotik geçirmez dedi.
Eve geldim kullansam mı kullanmasam mı derken aman dedim ya, kullan gitsin kısmet değilmiş bu ay demek.
Ama o kadar moralsizim ki son 3 aydır tam yumurtlamayı değerlendirirken grip oluyorum kıramadım şu saçma döngüyü.
Bu ay tutmuşsa bile bu domuz gribi ilacı ile sıkıntı.
Kaldı ki tutunması bile zorrr bu enfeksiyonla.
Öyle işte bi dertleşeyim bi sorayım dedim buna benzer bir durum yaşayıp yine de hamilelik haberi alan var mı umutlar bitti mi bu ay tamamen?
Gecen kuzenim hamile test verdiğinde kan değeri 2 bin çıktı regli ilk gunun ne zamandı erken öğrendin diyorum bilmiyorum diyo onlar gibi olsam yeterdiRegl tarihimi ben de kestiremiyorum çünkü çok düzenli değil yumurtlamamın üstüne 14 ekleyince regl tarihim çıkıyor öyle biliyorum :)
Bi umut arıyorum sanırımBen 17 gün gecikmeyle neqatif gördüm .stresten ola bilir canım
Bazı hastanelerde bu sekilde olabilir referans değeri canım 5 ten asagida olunca negatif benimde bazen 0 çıkar bazen 1.20 çıkardı yani negatif melasef değerinMerhaba arkadaşlar benim adetim 11 gün gecikti cuma günü beta hcg me bakıldı <2çıktı dün tekrar baktırdım gene <2çıktı yükselmediği gibi inmiyor da
Bu durumu yaşayan varmı aranızda
Bende 21inde de pik gözüküyordu amaCanım sende benim gibi 23 yumurtladıysan o zaman erken diğilmi?
Anlıyorum seni..bende 2 defa kandan verdim..acaba geç döllenme ola bilirmi..ama gecikme olarken eğer pcos yoksa..o zaman genelde diyorlar hamilelik yaklaşıyorBi umut arıyorum sanırımgeç döllenme olur fln yazan çok olmuş değerim hep aynı durmasa biraz umutlancam ama yok. Teşekkür ederim canım yorumun için
O zaman 21 yumurtlama oldu sende..öylemi?Bende 21inde de pik gözüküyordu ama
Kız iki Ocak demek istedin heraldeBende varımmm bat 2 AralıkMervenur277
Referans 0-5 arasında 2 çıkması çok saçma 2den soğudumBazı hastanelerde bu sekilde olabilir referans değeri canım 5 ten asagida olunca negatif benimde bazen 0 çıkar bazen 1.20 çıkardı yani negatif melasef değerin
Büyük ihtimal 21ide oldu 23üde oldu 2 kere koyulaştı çünküO zaman 21 yumurtlama oldu sende..öylemi?