Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyormusun bendede öyle oldu 21 çok az koyu gördüm 22 silik..23 yumurtlama 24 silik..şimdi yine koyulaşma var gibi anlamadım ne oluyor bana
Böyleydi

Eklentiler

• 91D60692-B41F-4EBB-B526-EA3567BE9C95.jpeg
    91D60692-B41F-4EBB-B526-EA3567BE9C95.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 56
Bende gecikme hiç bir zaman olmaz canım..17 gün gecikmem oldu ve her kes bana dedi gebeliğe az kalmış..öylede oldu 5 ay sonra hamile kaldım
Benimde aynı o yüzden çok heveslendim. 😅 Şuan bu moral oldu bana inşallah benmde öyle olur. Senin içinde çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌷

Kuzum hiçbirinde koyulaşma kuruma çizgisi falan çıkmadı mı. O kuruma çizgisi sandığımız çizgi bazen gebelik işareti olabiliyor

Kızlar bana biraz moral biraz da tavsiye verin🙏
Yumurtlama gördüm değerlendirdik derken bekleme sürecine geçmişken birden 38.6 derece ateş öksürük vs ve bugün dr um domuz gribi bu test yapmaya gerek yok dedi ve antiviral ilaç verdi bunu antibiyotik geçirmez dedi.

Eve geldim kullansam mı kullanmasam mı derken aman dedim ya, kullan gitsin kısmet değilmiş bu ay demek.

Ama o kadar moralsizim ki son 3 aydır tam yumurtlamayı değerlendirirken grip oluyorum kıramadım şu saçma döngüyü.

Bu ay tutmuşsa bile bu domuz gribi ilacı ile sıkıntı.
Kaldı ki tutunması bile zorrr bu enfeksiyonla.

Öyle işte bi dertleşeyim bi sorayım dedim buna benzer bir durum yaşayıp yine de hamilelik haberi alan var mı umutlar bitti mi bu ay tamamen?
Canim gecen ayda bana oyle gebelikte içilmeyen bir ilaç yazdı doktor ben gebelik testide istedim negatif çıktı yinede ya varsa diye içemedim ama dr bana dediki ya hep ya hiç kuralı vardır yani eğer zarar verirse zaten tutunmaz vermezse de gebelik oluşur dedi bana doktorun dediği bu ama oğluma hamileyken zature oldum ve hamileligim kesinde 5 6 hastalıktım ilaclari mecburen ictim oğlum gayet sağlıklı 4.5 yasinda senin sağlığın daha önemli suan hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bugun yumurtlama biteli 4. Gün oluyo ve hiçbir belirti yok kasık agrısı felan sadece göğüs hassasiyeti var oda her ay yumurtlama sonrası adete kadar olur sanırım olmadı normal mi bu 🥺🤦🏻‍♀️

Kızlar bugun yumurtlama biteli 4. Gün oluyo ve hiçbir belirti yok kasık agrısı felan sadece göğüs hassasiyeti var oda her ay yumurtlama sonrası adete kadar olur sanırım olmadı normal mi bu 🥺🤦🏻‍♀️
Döllenen yumurtanın rahme tutunması 7-10 gün yani rahim kalinlasacak hormonal değişiklikler olacak bu en erken 6-7.gunu bulabilir

X